Tedenski Lunin horoskop za obdobje 13.4.-19.4.20

Velikonočni ponedeljek bo zaradi vpliva lune v znamenju kozorogu bolj redkobeseden. Težko se boste v krogu družine popolnoma sprostili, saj vam bodo v mislih nagajale resne zadeve. Občutili boste tudi manjšo krizo, ki vključuje finančno področje in delo. Intenzivni bodo procesi preobrazbe, ki vas bodo vodili v notranjo napetost. Prej kot običajno boste spregledali dinamiko odnosov ali negativne občutke, ki lahko povzročajo neskladje.

V torek boste vztrajni ter pripravljeni da se končno začnete konkretno pomikati naprej.

Če le tega ne bo, se vas lahko dotakne nezadovoljstvo, ki se bo prepletalo tudi v odnosih. Priporočljive so razne raztezne vaje, da prebudite svoje telo.

blankV sredo ob 9.37 uri se luna pomakne v znamenje vodnarja, zato boste deležni bolj veselo naravnanih energij.

Prihaja več ugodnih priložnosti, ki vas vodijo k bolj naprednemu načinu razmišljanja. Izvedeli boste več kot ste pričakovali, kar vas vodi v sklepanje brez kančka dvoma. S pomočjo energije Zadnjega krajca se bodo prebudile vaše želje, ki vas v mislih vodijo k temu, da se prepuščate prijetnim dogodivščinam.

V četrtek in petek skozi dan vam nič ne bo težko.

Kamorkoli vas bodo postavili, tam se boste znašli in se seveda tudi dobro počutili. Telefon in računalnik bosta vaša glavna zaposlitev, od katere se boste težko odtrgali.

V petek ob 20.29 uri se s prehodom lune v znamenje rib pomikate v bolj občutljiv vikend, vendar obarvan z globoko in intuitivno energijo.

Ljubezenske zadeve bodo vaša prioriteta, zmotilo pa vas bo nekaj, kar ne boste znali definirati. Nasvetov ne boste znali sprejemati na pravi način, ampak si boste sami tkali nova obzorja in sanjarili o lepši prihodnosti.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi POVEZAVA MED ASTROLOGIJO IN ČUSTVENO INTELIGENCO