Tedenski lunin horoskop

V teden boste stopili polni dobre volje in s pomočjo lune v znamenju leva pripravljeni na nove pustolovščine. Vendar dobra volja ne bo dolgoročnega značaja, saj se popoldne luna seli v znamenje device. Analitičen pristop se bodo nizal na področju čustev, kjer boste ves čas iskali odgovore tudi na tista vprašanja, ki vam niso najbolj jasna.

Poslovno boste usmerjeni k napredovanju vseh vrst.

Zagotovo vas bo tudi v torek razmetano stanovanje razjezilo in prisililo da ga pospravite. Urediti boste želeli tudi svoje misli in situacije svojega delovanja. Ustrašili se ne boste niti vse obveznosti in bremen, ampak se boste sistematično in zbrano podali novim nalogam naproti.

blankV sredo ob 16.43 uri preide luna v znamenje tehtnice.

Njeno delovanje bo spodbudilo vaš občutek za lepoto in lažje se boste tokrat notranje umirili. Pojavljale se bodo smiselne rešitve in prijetne vibracije tega vpliva bodo vaša iztočnica, da se umaknete stresu. Ljubezenski zmenki bodo čudoviti, le tretjih oseb ne mešajte v svojo zgodbo.

V petek vas bo objela energija Zadnjega krajca, ob 19.20 pa se luna seli v znamenje škorpijona.

Prišli boste do novih odgovorov, tudi situacije, ki bi vas iztirile, vam sedaj ne bodo predstavljale problema, ampak izziv, obarvan s čustvenimi vibracijami. Odnosi bodo strastni in  prijetne nagajive misli,  bo težko nadzorovati ter ohraniti zase.

Tudi v soboto in nedeljo boste srečali več prijateljev kot običajno in pogovori se lahko zavlečejo, seveda v prijetni smeri, celo tako, da pozabite na kakšno pomembno obveznost. Morda boste napeti, vzhičeni, vendar vam bo iskrena ljubezen kljub temu veliko pomenila.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020