Tedenski Lunin horoskop za obdobje 11.5.-17.5.20

V ponedeljek vas bo objel vpliv lune v znamenju kozoroga. Postavljeni boste pred številna dejstva, s katerimi se boste usmerili k večji motivaciji in boljšemu poslovnemu napredku.

Luna se nahaja v znamenju svojega izgona, kjer nekoliko težje izraza svoje dobre lastnosti. Morda se boste s tem vplivom na trenutke počutili utesnjeni, obremenjeni in nesproščeni. Misli bodo nakopičene z vašimi financami in delovnimi nalogami, ki se komplicirajo. To je dan, primeren za napredek.

V torek boste dopoldne še zelo delovni, postorili boste vse težje naloge, nato se ob 17.38 luna pomakne v vodnarja.

blankZačrtala vam bo bolj sproščeno, lepšo pot. Pri vsakdanjih opravilih se vam lahko zgodi nekaj nenavadnega ali pa lahko kupite kakšno tehnično novost. Na čustvenem področju boste ravnodušni, dolgi pogovori vam ne bodo ravno pisani na kožo, ob njih boste nemirni.

Če boste zaradi nakopičenih zadev želeli poglobiti in notranje umiriti, si privoščite kakšen lepotni ritual, ki vam bo pomagal do boljšega počutja. Postali boste prožnejši in bolj odprti za novosti. Vaše misli bodo zelo jasne in hitre, kar lahko odlično izkoristite na področju izobraževanja.

V petek preide luna v znamenje rib, zato se bosta prepletali nežnost in harmonija.

Svoje navdušenje boste širili tudi v okolici, le za težja opravila in zakomplicirane naloge ne boste najbolj navdušeni.  Ne bodite jezni, če tudi ljubezenske zadeve ne bodo potekale najbolj gladko. Preobremenjeni boste z določenimi strahovi, ki jih boste težko nadzirali. Sanje imejte tudi v soboto pod nadzorom, da se preveč ne prepletejo z navidezno realnostjo.

V nedeljo boste dopoldne umirjeni in sami sebi zadostni, popoldne ob 15.35 uri pa se bodo energije zavihtele z vso hitrostjo, saj luna preide v znamenje ovna.

Ta vpliv vas vodi v dinamično vzdušje, akcijo in razne domislice, s katerimi si boste popestrili vsakdan. Čas je ugoden, da začnete nekaj novega, oziroma da dokončate kar ste začeli pred kratkim.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi SPADATE MED NAJBOLJ ZADRŽANE IN UMIRJENE ŽENSKE?