Lunin horoskop napoveduje nihajoč teden.

Lunin horoskop vam napoveduje, da se boste v ponedeljek podali odločno in poslovno naravnani, saj vas bo Prvi krajec v znamenju device prisilil, da naredite nekaj zase. še posebej učinkoviti boste pri delovnih nalogah, ki zahtevajo potrpežljivost in vztrajnost.

V torek luna preide v znamenje tehtnice, zato se boste veliko bolj kot v preteklih dneh posvetili ljubezenskim energijam, ki jih boste negovali na nežen in romantičen način. Všeč vam bo lepota, zato je čas več kot ugoden za obisk frizerja ali kozmetičarke. Težji podvigi vas, kot napoveduje lunin horoskop ne bodo zanimali, ob njih boste hitro postali utrujeni.

V četrtek prihaja bolj intenzivna energija, saj se luna seli v znamenje škorpijona.

blank
Lunin horoskop

Ponosni boste na svoje dosežke in odločitve, pripravljeni se boste tudi skregati ali boriti, če vam kakšna stvar ne bo najbolj všeč. Približali se boste resnici, globokim mislim in si znali pričarati zanimivo dogajanje. Klepet s prijatelji bo obogaten s kakšno sarkastično pripombo, vendar kljub temu v sproščenih energijah.

V soboto ob 11.03 preide luna v znamenje veselega strelca. Brez težav se boste sprostili in se svobodno podali v nove dogodivščine. Prihajajo smešna naključja, obarvana s hudomušnimi idejami, zato se boste slabi volji z lahkoto izognili. Tudi osamljenost vam tokrat nikakor ne bo pisana na kožo, vse boste naredili, da bi se čim več dogajalo. Prijetne misli skušajte s kreativnim pristopom pretvoriti v realne odločitve.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!