Tedenski Lunin horoskop od 6. do 12. novembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 6. do 12. novembra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 6. do 12. novembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 6. do 12. novembra

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek vas bo spremljala energija lune v znamenju leva, zato se odločite za oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki se želite od burnega tempa umiriti, izberite modro. Tokrat ne boste več tako zelo občutljivi za bolečino, zato se lahko posvetite čiščenju kože. Področje odnosov bo vsebovalo intenzivno željo po povezovanju, komplimenti bodo tisti, ki vas bodo spomnili, koliko ste vredni. Ob 20.39 uri luna prehaja v devico, zato noč ne bo najbolj mirna in sproščena. Prebudijo se lahko številne obremenitve.

V torek bo luna v devici, zato se boste najboljše počutili v odtenkih jeseni in zemlje.

Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Odličen dan za pričetek diete ter da se notranje sprostite od analitičnih in kritičnih energij. Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več. Na področju kariere se boste brez pripomb zakopali v delo ter vztrajali do konca.

V sredo se bo luna nahajala v znamenju device, zato se boste lotili večjega čiščenja, pospravljanja in urejanja domačega ter službenega okolja.

Vse kar ne bo urejeno ali dovršeno vas lahko močno zmoti, prav tako boste težko prenašali površne posameznike. Ljubezen bo imela sicer pomen, vendar ne iz vidika strasti in divjega dogajanja, ampak bolj v smeri, da se počutite v odnosu varno. Zanimalo vas bo vse kar je oprijemljivo in realno.

V četrtek ob 9.08 uri luna prehaja v tehtnico, zato se izogibajte črnim oblačilom, saj boste v njih delovali otožno, prav tako se boste energetsko morda zablokirali. Brez pomislekov in zadržkov se boste prepustili svoji domišljiji. Želeli si boste nežnosti in spolnosti, ki bo obarvana s posebnim prijetnim pridihom in globino. Zatirali boste razmišljanje o preteklih napakah, in prebujali željo, kako si ustvariti boljše življenje. Idealen čas za začetek sodelovanja.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 6. do 12. novembra

V petek se bo luna nahajala v tehtnici, zato vas bo vodila prijetna misel, ki jo prinaša lahkotna ter poštena energija.

Polni zagona in želja se boste domiselno prebijali tja, kjer boste imeli občutek, da ste dobro sprejeti. Konfliktna energija se bo umaknila, povsod boste želeli delovati umirjeno ter zbrano. Zaznavali boste vse tiste lepe stvari, ki jih običajno spregledate. Ustavite se in si dovolite čutiti.

V soboto tekom dne vas bodo razveseljevale vibracije lune v tehtnici, ob 19.39 uri luna prehaja v škorpijona.

Področje ljubezni in čustev bo nihalo iz umirjenih vibracij v strasten način. Vendar se ne bojte, saj se boste znali pravi čas ustaviti ter prisluhniti. Prav je da ste dejavni, vendar bo pomembno tudi da se varujte pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Če se boste zvečer znašli na zabavi, boste želeli prodreti in izstopati.

V nedeljo se bo luna nahajala v škorpijonu. Osredotočili se boste nase, na podzavest in na svoje dolgoročne načrte. To je odličen čas za odpravljanje slabih navad in za sprostitev v domačem okolju. Razmislite tudi o čiščenju in razstrupljanju telesa, kar bo ugodno vplivalo na prebavo. Znali se boste tudi postaviti zase in razložiti kaj vas moti. Počutili se boste učinkovito naravnano, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KAJ PRINAŠA DIREKTNO GIBANJE SATURNA V ZNAMENJU RIB? in VENERINA GOVORICA ZA MOŠKE IN ŽENSKE