Tedenski Lunin horoskop od 13. do 19. maja

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 13. do 19. maja
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 13. do 19. maja

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 13. do 19. maja

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se boste prebudili z luno v znamenju raka, zato bo dopoldanski čas čuten in intenziven. Razneženi boste in zelo skrbni. Vse boste zaznavali zelo intenzivno, nekateri tudi obremenjujoče. Tudi potrpežljivosti ne bo veliko, zato se lahko brez večjega razloga znajdete v napetem stanju.  Nato ob 12.36 uri luna prehaja v leva. Prebudila se bosta ego ter želja po tem, da ste opaženi in pohvaljeni. Lasje bodo voljni in močnejši, če jim boste privoščili naravno masko. Razne masaže za sprostitev mišic bodo dobrodošle.

Pomembna bo stvarnost, saj se sanjarjenji, iluzijami, in z žalostnimi zgodbami ne boste ukvarjali. Z velikim žarom se boste lotevali zastavljenih nalog in prav dobro vam bo šlo, saj vas ovire ne bodo ustavljale. Um bo jasen, hiter in bister, usmerjeni boste k višjim ciljem, zato se lahko lotite tudi načrtovanja  nečesa večjega. Ker boste dobre volje, se bodo prebujali vsi prijetni kotički zaznav.

Zaletavi in preveč pogumni si bose zastavljali velikopotezne načrte. Mnenja vas ne bodo zanimala, odločali se boste sami, po svojih notranjih občutkih. Obremenitve vas ne bodo zanimale, pripravljeni boste tudi na osebni napredek. Veliko lažje se boste soočali s starimi vzorci, za katere boste tokrat našli pravo razlago. O miru in tišini ne bo niti sledu. Pozno zvečer prehaja luna v znamenje device.

V četrtek bo luna v devici, zato se boste namesto da bi se družili zapirali v svoj svet in analizirali situacije ter trenutke, povezane s poslovnim in finančnim področjem. Morda se pojavi tudi občutek krivde, ki pa ga skušajte razvozlati. Ne spreminjajte tega, kar imate ali veste, ampak iz tega poskusite potegniti najbolje. Energija vas bo opomnila na vse kar ni dokončano. Poslovni obiski bodo učinkoviti, sposobni boste prihraniti nekaj denarja.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 13. do 19. maja

Sledili boste svojim zaznavam, vendar boste težko prišli do točke, da bi se lahko razbremenili. S težavo se boste prilagajali, na področju dela pa boste brez težav sposobni doseči zastavljen cilj. Sposobnost povezanosti med umom in telesom vas usmerja k stabilnemu zdravju. Če vas čaka veliko dela, je to ugoden čas da naredite kakšno naduro, pospravite vse kar je razmetano, ter očistite okolje.

Presežek energije bo smotrno porabiti za sprostitvene dejavnosti, najraje v dobri družbi. Uredite in pospravite si garderobno omaro, nato odvrzite, česar ne potrebujete več. Čista energija bo popoldne tista, ki vas lahko popelje do odličnih rezultatov in iskrenih pogovorov. V kolikor boste slabe volje se poglejte v ogledalo, saj je tehtnica znamenje lepote. Odličen čas za odpravljanje slabih navad.

V nedeljo se bo luna nahajala v tehtnici, zato boste posegali po barvah, ki prebujajo svežino ter lahkotnost. Čas za sprostitev v domačem okolju vam bo omogočal, da izrazite svojo plemenito naravo. Želeli si boste nežnosti in spolnosti, ki bo obarvana s posebnim prijetnim pridihom in globino, po kateri boste hrepeneli. Izjemno boste čutni ter željni fizičnega stika, postelja pa bo zvečer vaša najboljša prijateljica.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ASTRO ZNAMENJA, KI SANJE SPREMINJAJO V DOSEŽKE in NE KRIVIMO STARŠEV ZA TISTO, ČESAR NAM NISO MOGLI DATI