Tedenski horoskop za obdobje od 31.12. do 5.2. 2020 napoveduje zabavo in nove začetke

Tedenski horoskop napoveduje prijetno prelomnico oziroma prehod iz starega v novo. V zadnje dni leta se boste podali z energijo Sonca v znamenju kozoroga. Potrebno bo proučiti vse možnosti in se zavzeti za prava stališča. Sami sebi boste dovolj, zato se s težavami drugih v tem tednu enostavno ne boste ukvarjali.

Zabavna plat bo zanimiva z ugodno Venero v znamenju vodnarja, ki prinaša nekaj simpatičnih pogledov in dobrih energij.

Tokrat se boste z lahkoto prepustili v medsebojnih odnosih in poskrbeli, da bo druženja več kot dovolj. Obremenitve in komplikacije vas ne bodo zanimale, saj boste s svobodnim razmišljanjem zajadrali novim dogodivščinam naproti.

V petek se Mars zavihti v zabavnega strelca.

Z njegovo energijo pričakujte adrenalinski skok v inovativne ideje in veliko željo po napredku na poslovnem področju. Primanjkovalo pa bo vztrajnosti in vsaka prijetna malenkost bo tista, ki vas lahko zmoti in pridobi vaše zanimanje. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete device, tehtnice in škorpijoni, nekaj smole pa se obeta rojenim v znamenju ovna, bika in raka.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pokazali boste veliko pripravljenosti za veselo druženje, nato se boste proti koncu tedna prilagodili določeni situaciji, ki je za vas pomembna. Novice, ki prihajajo prebujajo vaš optimizem in željo, da se za nekaj borite po svojih najboljših močeh. Za nove podvige boste potrebovali le še kanček sreče. Nikar ne posnemajte nekoga, ki je povsem drugačen, saj se boste znašli še v večjem neredu. Potrebujete bolj iskren način, da premagate ovire.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nikar se ne oklepajte zadev, ki so se že izkazale za neučinkovite, bolj priporočljivo bi bilo, da bi poskusili nekaj povsem novega. Pazite le, če sodelujete s prijateljem, ki je nekoliko svojeglav. Sprejmite nujne okoliščine in se poskusite prilagoditi v odnosih. Uspelo vam bo v pogovoru z nekom, ki vas že nekaj časa vznemirja, saj bosta oba končno pripravljena poiskati boljo rešitev. Ujeli boste trenutek, ki bo zagotovo prinesel novo svežino v odnose.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zavedate se, da je praznovanje pomembno, zato boste v organizacijo Silvestrovega večera vložili veliko časa in energije. Zadeve se v petek ne bodo razvijale tako, kot ste upali, morda tudi zato, ker vidite le eno pot in vse druge nekoliko zapostavljate. Poskusite narediti kakšen korak na podlagi trenutnega občutka. Dobro se organizirajte in dobili boste rezultate, ki bodo vsekakor zelo pozitivni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vesel in prijeten teden je pred vami. Pot do osebnega zadovoljstva bo intenzivna in zanimiva. Veliko pozornosti bo treba podariti iskrenosti. Pogovorite se z ljubljeno osebo, vendar bodite v odnosu bolj lahkotni. Pred vami pa je težek zaključek tedna. Čustva bodo nekoliko potlačena, vendar boste veliko naredili, se počutili umirjeni in skoncentrirani na to, kar je za vas resnično pomembno. Odpravite se na izlet, ne čakajte, temveč razširite svoja obzorja v neskončnost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Navdih za vaša ustvarjanja bo na Silvestrov večer odličen. Delovali boste bolj premišljeno kot običajno. Na področju čustev se obetajo intenzivni in globoki trenutki z ljubljeno osebo. Razmišljajte proti koncu tedna pozitivno, čeprav boste sprva previdni in zadržani. Zunanji pritiski bodo v nedeljo načenjali vašo samozavest. Priznali boste lastne napake, vzdržali notranjo napetost in popravili stanje, ki ni najbolj optimistično.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V ponedeljek prihaja več posluha in motivacije. Vaša koncentracija bo izjemna in z njeno pomočjo boste lahko veliko dosegli. Še vedno čutite nekaj strahu, čeprav povsem neupravičeno. Otresti se morate starega načina razmišljanja, čeprav je to nekaj, kar vam je najtežje. Tudi v domačem okolju bi morali nekoliko popustiti in dovoliti tudi drugim, da izrazijo svoje mnenje. Pripravite se na povsem nove začetke.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Določene zadeve vas v ponedeljek lahko obremenijo, saj niste vajeni čakanja v nedogled. Pod pritiskom boste tudi glede odnosa, ki je obtičal v nezavidljivi poziciji. Ljubezen bo na Silvestrov večer zelo blizu, tega se zavedate. Prijateljstvo se lahko tokrat prelevi v nekaj več in priznati si morate, da niti niste sposobni ostati nepristranski z osebo, ki vam je vedno bolj pri srcu. V soboto in nedeljo bo pomembna predvsem vaša osebna rast.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z učinkovito energijo se lahko v ponedeljek podate v akcijo in dokončevanje določenih zadev. Privlačili vas bosta dve zanimivi možnosti za Silvestrov večer, vendar se boste morali odločiti za eno. Čutite, kako vam vse skupaj naenkrat pospešuje utrip in vas vznemirja. V soboto boste premalo sočutni in razumevajoči. Začutili boste nekaj napetosti, kar pa ni naključje, saj boste tokrat v stikih z drugače mislečimi. Poiskati bo potrebno prave besede.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prijatelji bodo velika podpora tako na Silvestrovo, kot tudi skozi teden. Poslovno sodelovanje se bo v petek končalo uspešno in takoj se vam bo pojavila nova možnost za zaslužek. Teden boste končali polni optimizma, posebno na čustvenem področju, kjer boste končno pomirjeni in zaljubljeni do ušes. V odnosu z osebo, ki vam veliko pomeni, se boste sprostili. Storili boste vse, da se element vznemirjenja in napetosti čim prej umakne.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Tokrat ne boste več dolgo oklevali, saj je rešitev pred vrati. Osebni stil, ki ga zagovarjate, lahko sredi tedna zelo dobro vpliva na vašo priljubljenost. Ne oklevajte glede nečesa, kar morate nujno urediti in vas bremeni že nekaj časa, saj bo morda prepozno. Vikend bo od vas zahteval veliko energičnosti, posebno pri zadevah, ki jih ne poznate v celoti. Končno se boste usmerili tudi k spremembam, saj ste že naveličani starih vprašanj.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pokažite v zadnjih dneh leta, ko se bo vse dogajalo pospešeno svoje ustvarjalne potenciale, saj so vam naklonjene več kot odlične priložnosti. Občudovani boste, še posebej v najdaljši noči. V kolikor se bodo v petek pojavile pomembne odločitve, jih poskusite upoštevati. Razveselilo vas bo povabilo, ki bo obarvano z nežnim pristopom. Potrudite se po najboljših močeh, imate priložnost da vse navidezne dvome in nezadovoljstvo pustite za sabo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse kar se je pred kratkim zapletlo se bo do srede rešilo brez prevelikih in v pravem trenutku. Vse je v vaših rokah, zato ni razlogov, da bi čakali na boljše priložnosti. Na zabavi boste želeli pustiti dober vtis na okolico, vendar se kljub temu nikar preveč ne izpostavljajte. Pri dogovorih bodite bolj jasni in ohranite pravo mero navdušenja. Ugotovili boste, da se še vedno lahko na področju osebne rasti pomaknete naprej, le bolj vztrajni morate biti.