Tedenski horoskop 3.6. – 9.6.2019

Mesečni horoskop
Mesečni horoskop

Tedenski horoskop

Merkur se v tem tednu pomakne v znamenje raka, zato pričakujte povečano občutljivost, še posebej na področju dela in denarja, kjer vam bo primanjkovalo poguma. Venera v znamenju bika vam bo omogočila, da boste na področju ljubezni zaznavali prave priložnosti. Največ sreče boste imeli v tem tednu levi, device in ribice, nekaj težavic pa lahko pričakujete dvojčki, raki in tehtnice.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Potrebujete več časa za premislek, čeprav se bo vse, kar se bo dogajalo, zavrtelo hitro in brez zapletov. Pazite pri športnih dejavnostih, saj niste dovolj pripravljeni. Pred vami je večja in zanimiva poslovna priložnost. Problem bo le to, da vam lahko ukrade nekaj prostega časa. Vaše srce bo konec tedna nemirno, saj se bo nekdo odzval na čuden način.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Teden bo za vas sproščen, zato pričakujte ogromno smeha in odlične komunikacije. V sredini tedna si boste vzeli čas zase in za bližnjo osebo. Prepustite se toku življenja. Konec tedna boste manj spremenljivega počutja, saj se boste tako v službi kot doma lažje dogovorili. Vsekakor vam ne bo dolgčas, saj si boste znali na svoj način popestriti življenje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prikupni boste in s svojo lahkotnostjo in očarljivostjo se boste nežno dotikali ljudi v svoji bližini. Naredite nekaj izjemno vznemirljivega in nepričakovanega in uživajte. V primeru težav z odnosi raje upoštevajte pravila sproščenega življenja, kot da bi pretiravali. Uživajte v športnih dejavnostih, ne zapirajte se v temne in zaprte prostore.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekoliko bolj optimistični boste kot v preteklih dneh. Nekdo se vam bo približal in vsekakor še obstajajo možnosti za dogovor, ne glede na to, ali gre za srečanje ali skupno ustvarjalno dejavnost. Ne obremenjujte se, ker so pričakovanja očitno previsoka. Oseba, ki bo imela neke posebne želje, vam bo pripravljena pomagati, vendar jo boste morali prositi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Koraki na razpotju življenja bodo počasni in temeljiti, vendar boste z njimi sredi tedna zelo zadovoljni. Tako se ne boste odločili napačno in počasi se zagotovo daleč pride. Zaželeli si boste tradicionalen, čaroben konec tedna in si pri tem naložili preveč dela. Lepo se boste imeli, tudi če ne bodo vse najmanjše podrobnosti v popolnem redu.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V prvih dneh tedna boste ujeti v vsakodnevne obremenitve, ki vas bodo utrudile. Želeli si boste počitka, toda življenje bo prinašalo nove in nove obremenitve, ki jih bo treba izpeljati. Nekaj, kar vam ni všeč, se vam bo zavleklo in želeli si boste le, da se stvar reši po najlažji možni poti. Bodite previdni, kajti polovična rešitev ne bo v vašo korist.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vaše počutje bo spremenljivo, vendar ostane še ljubezen, ki ni v najboljši koži. Le nekaj majhnih besed lahko naredi čudeže, posebno če je že dolgo od tega, ko ste prevzeli podobno pobudo. Na delovnem mestu boste ustvarili prijateljsko razpoloženje. Zgradili boste dobre odnose, celo s sodelavcem, do katerega ste bili včasih negativno nastrojeni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Planeti so vam naklonjeni. Lahko se odpravite na pot ali začnete z nečim, kar je bilo za vas pretežko. V ljubezni hrepenite po pozornosti, obenem ste radovedni. Naj vas ne motijo občasni zastoji, saj vam bo premor pravzaprav všeč. Vsekakor pazite na besede, posebno z osebo, ki vam največ pomeni, saj sta trenutno oba občutljivejša.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Delo vas bo v prvih dneh tedna neusmiljeno posrkalo vase, čeprav boste hoteli početi nekaj drugega. Potrebujete neko dodatno znanje, da bi bili kos zahtevni nalogi, ki vas čaka. Konec tedna bo označen po več krajših poteh in prijetnih razgovorih. Jasno in glasno boste povedali svoje mnenje. Blizu vam bo v soboto, ko boste sproščeni raziskovanje duhovnih znanj.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne ozirajte se na začasen zastoj v ljubezenskih odnosih, nekdo ima z vami resne namene, čeprav vse skupaj deluje popolnoma drugače. Lahko ste pomirjeni. Obeta se vam priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost v nedeljo osebi, ki vas spoštuje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Izgubljeno energijo vam bo povrnil prijeten klepet s prijatelji, ki ga načrtujete že nekaj časa. Vaše odločitve bodo tokrat načelne in pravilne. Prilaganje ne bo potrebno. Spremljala vas bosta povečana romantika in čustvena skladnost, ki prinašata umirjenost v medsebojne odnose. Obetajo se vam tudi prijetne spremembe in novosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V prvi polovici tedna boste veliko boljše volje, kot ste običajno. Čutili boste, da vam družba zelo odgovarja, saj tako pozabite na svoje težave in predsodke, ki so prisotni v vašem življenju. Kljub temu, da bi se lahko spočili, boste nagnjeni k pospravljanju in urejanju stvari. Umirite se tudi tokrat in naredite nekaj za svojo dušo. Spoznali boste, da vas že majhne stvari osrečijo.