Tedenski horoskop za obdobje 27.4.-3.5.2020 napoveduje razigrane proste dni

V tednu pred vami se boste z vplivom Sonca v znamenju bika z lahkoto ležerno prepustili počivanju in uživanju. Sami sebi boste dovolj, zato posebnih popestritev tokrat ne boste potrebovali. Dišala vam bo dobra hrana, zelo boste spretni v kuhinji in pri domačih opravilih.

Merkur, ki v ponedeljek preide v znamenje bika bo vaš voditelj, če se boste lotili kakšnega težjega opravila.

Tedenski horoskop za obdobje 27.4.-3.5.2020

Z njegovo pomočjo boste tudi bolj umirjeni v komunikaciji. Družinsko okolje bo vir miru in navdiha. Z Venero v znamenju dvojčkov se boste v ljubezenskih odnosih težje prilagodili, želeli si boste več in vse kar je malce nenavadno.

Razpršene misli lahko popeljejo tudi do kakšnega zanimivega dogovora.

Teden bo najbolj naklonjen bikom, rakom in vodnarjem, nekaj smole pa pričakujte rojeni v znamenju ovna, škorpijona in rib.

Preberite tudi SPADATE MED NAJBOLJ ZADRŽANE IN UMIRJENE ŽENSKE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pred seboj boste v prvi polovici tedna videli samo ravno pot in na njej številne ovire, ki vam bodo zelo moteče. Lažje in lepše vam bo, če se boste sprehodili po ovinkih, ki prinašajo bolj naklonjene rešitve. Napetost se odraža pri vsem, tudi v družinskih odnosih. Upate, da se bodo stvari obrnile vam v korist. Na čustvenem področju boste nekoliko zamišljeni, vašo komunikacijo bo zmedel tudi Merkur, ki v tem tednu preide v bika.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čutite, da je pred nekaj novih priložnosti, zato si boste nadeli žareč nasmešek in se pogumno lotili česa novega.

Potrebujete sveže izzive, ki niso tako daleč, kot so se zdeli včeraj, pripravljeni ste tvegati in se tudi prilagajati. Daleč v ospredju bodo konec tedna na praznične dni vse zadeve, ki so vezane na ljubezenske odnose. Za samske bike bo najbolj ugodna nedelja, ko boste bolj samozavestni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poskusite v torek, ko bo luna v raku obvladati svoje sume, ki vam le škodijo. Držite se le tistega, kar sami zagotovo veste in se čim bolj oddaljite od raznih ugibanj. Nujno potrebujete več počitka in spanca, saj boste lahko le spočiti uspešno premagovali vsakodnevne izzive. Ljubezen bo v soboto obarvana s prijetnimi odtenki, ki bodo vključevali tudi romantične podvige. Izražali boste dostojnost in spoštovanje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Začetek tedna, obarvan z luno v vašem znamenju, prinaša manjše dvome na ljubezenskem področju. Če bi se lahko v miru pogovorili, bi vam bilo hitro jasno, da z nekom govorita o isti stvari, pa čeprav v dveh različnih jezikih. Bolj pozorno poslušajte. Čustva v zadnjih dneh tedna ne bodo igrala pomembne vloge, sposobni jih boste nadzirati, zato boste funkcionirali veliko bolj lahkotno in sproščeno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vaša iskrenost bo v prvi polovici tedna igrala veliko vlogo. Nihče se vam ne bo mogel zlagati in z nikomer ne boste mogli vleči stvari na dolgo. Tokrat boste zelo neposredni, kar nekomu ne bo všeč. Konec tedna boste vendarle ugotovili, da nekaj kar si želite, ne bo kar samo potrkalo na vaša vrata. Izkoristite priložnosti za prijetna družinska srečanja, ki bodo še dolgo pustila lep pečat.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Najlažje se boste od torka dalje srečevali z opravki, ki od vas zahtevajo hitre reakcije in iznajdljivost. Na koncu boste ponosni nase.

Malce se boste ustrašili, ko boste v četrtek zadnjo sekundo opazili, da se nekaj ne ujema. Kot običajno boste pretirano temeljiti, zato utegnete porabiti veliko časa, da pridete zadevam do dna. Na ljubezenskem področju vas bo spremljala stabilnost, k vam bo všeč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V teden s prostimi dnevi, vstopate razpršenih misli in nekoliko zmedeni. Preveč boste zaposleni sami s sabo, da bi opazili, kaj se dogaja okoli vas. Vendarle pa vas bo spremljala sreča, ko bo treba sprejeti pomembno odločitev. Nekdo vas bo poskušal v nekaj prepričati. Dobro premislite in pretehtajte vsako odločitev. Ne verjemite praznim besedam, saj bi vas lahko popeljale le v pogubo. Samski se boste težko prilagodili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prve dni v tednu vam prinašajo zbranost in odločnost na vseh področjih. Našli boste neko preprosto rešitev za probleme, navdih pa boste našli tam, kjer boste najmanj pričakovali. Konec tedna pričakujte na ljubezenskem področju realno sliko, ki vas lahko malce zmede. Čas je, da se spustite na trdna tla in prenehate živeti v nerealnem svetu. Razbremenili se boste šele v nedeljo, ko si boste vzeli dan zase.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Sonce v znamenju bika vas v tem tednu vodi v večja nihanja in čudne občutke. Priznati si morate, da vedno bolj razmišljate o nekomu, ki se le redkokdaj pojavlja v vašem življenju. Takšne neulovljive osebe vas prav posebno mikajo. Začeti boste morali z najmanj prijetnimi opravili, vendar se vam bo trud obrestoval prej, kot pričakujete. Pomagal vam bo nekdo, ki vas popolnoma razume.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čas je, da odidete ven na zrak in takoj prenehate z lenarjenjem, ki vas samo vleče navzdol.

Namesto miru, ki si ga želite, vas čaka neprestano premikanje in usmerjanje. Vse se bo premikalo mnogo hitreje. Na ljubezenskem področju vas čakajo prelomnice, ki bodo od vas zahtevale veliko mero prilagajanja. V nedeljo boste veliko bolj sproščeni in pripravljeni na nove dogodivščine, ki se bodo nizale.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Teden, ki je pred vami vam kljub prostim dnem prinaša manjšo nevihto. Vaše misli bodo razburkane, vendar se bodo tudi polegle. Ne bodite preglasni, saj boste nekoga s tem še bolj vznemirili. Vzpodbujal vas bo tudi vpliv planetov, ki vas konec tedna usmerjajo v odločnost in dobro motivacijo. Za prekinitev odnosov tokrat ni najboljši čas, zato se poskusite tokrat zadržati in morda poskusiti zadeve rešiti oziroma razčistiti, če je to v vaši moči.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikar ne bodite presenečeni, če se bo teden, ki je pred vami začel s spremembami. Mogoče vas čaka pomembna osebna sprememba. Zlahka boste uresničili svoje želje, saj boste veliko bolj sproščeni, kot v preteklosti. Konec tedna boste morali čim prej poskrbeti za urejene misli in red na ljubezenskem področju, ki pa bo od vas terjal veliko mero prilagajanja. Skušajte biti več sami s svojimi mislimi.