Tedenski horoskop za obdobje od 13.1. do 19.1.2020 napoveduje povečano storilnost

V teden pred vami se boste podali odločni in pripravljeni na veliko dela. Sonce v znamenju kozoroga bo poudarilo poslovno in finančno plat. Sposobni boste večjih premikov, s katerimi ste v preteklem obdobju odlašali. Lažje se boste osredotočali na pomembne zadeve.

Venera v znamenju rib bo poskrbela za toplino v odnosih.

Postali boste veliko bolj zasanjani in hkrati nežni ter pozorni. Ne pričakujte povečane strasti, ampak globoke pogovore. Merkur bo vodil vaše odločitve in okrepil možnosti, da se usmerite k spremembam.

Z Marsom v znamenju strelca se boste lažje usmerili k spontanim odločitvam.

Všeč vam bo tudi občutek, da zmorete sami. Ne bo vas strah, ne boste nemirni in tokrat vam bo uspelo brez kompliciranja doseči kar ste si zastavili. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete rojeni v znamenju dvojčkov, raka in tehtnice, nekaj smole pa se obeta rojenim v znamenju device, škorpijona in kozoroga.

Tedenski horoskop

V tem tednu praznuje Maja Keuc, ki je usmerjena k dosežkom in optimistična. Prvi vtis, ki ga pusti je vedno odličen. Ima zanimiv pristop in je ravno prav zgovorna. Ni naporna. Ne jamra in se ne pritožuje, razen če ima res velike težave. Takrat pa potrebuje ogromno pozornosti. Včasih je egoistična in preveč prepričana v svoj prav. Težave se lahko pojavijo tudi na čustveni ravni, vendar jih zelo dobro skriva.

Želite odgovore, ki vam jih zavest ne ponuja? Naročite natalno astrološko analizo!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Venera v znamenju rib vam v tem tednu prinaša zadržanost in hladnost na čustvenem področju. Lahko se vam zgodi, da boste raje sami, kot pa v družbi osebe, ki želi od vas prilagajanje. Konec tedna vas bo ogovoril nekdo, ki vam bo deloval neiskren, zato se najprej prepričajte, kaj se skriva v ozadju, saj sedaj niste, kljub svojemu močnemu karakterju, pripravljeni na razočaranja. Samskim bo najbolj naklonjena nedelja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V prvih dneh tedna prihajajo manjše nejasnosti. Največ energije boste potrebovali v domačem okolju, kar boste morali sprejeti, v nasprotnem primeru se vam bodo začele nizati manjše težavice. V ljubezni je proti koncu tedna na vidiku zjasnitev, toda vse skupaj prihaja v vaše naročje izredno počasi, zato nikar ne bodite tako neučakani. Vezani boste tokrat prepričani v svoja, saj svoji ljubljeni osebi trenutno popolnoma zaupate.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Teden, ki ga spremlja Venera v rib vam prinaša nekaj drobnih sprememb na poslovnem področju. Prišli boste do spoznanja, da ste v preteklem obdobju preveč gledali na to, kaj si mislijo drugi in se premalo borili za svoj prav. Zdaj je čas, da se soočite, verjemite drugače bodo začeli gledati na vas. Bolj naklonjena vam bo druga sobota, ko boste v zraku boste začutili ljubezen in željo po spolnosti. Prihajajo prijetne avanture.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V teden se boste podali polni vprašanj, povezanih z napredkom. Še vedno ne veste kaj vam manjka. Bodite pazljivi pri popravljanju škode, ki je nastala v zadnjem obdobju, predvsem pa stojte za svojimi trditvami. Aktivnosti povezane s potovanji ali izobrazbo, bodo v zadnjih dneh tedna povzročile kar nekaj stresa. Pravočasno pripravite vse podrobnosti, da ne bo prišlo do pomote ali kakšnega nesporazuma.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Začetek tedna bo zaznamovan s spremembami, kljub vaši želji, da bi življenje na ostalo enako. Zavedati se morate, da spremembe ne bodo slabe, saj bodo v vas zbudile željo po odkrivanju novih smernic. Ne upirajte se napredku saj vam bo tokrat koristil tudi dolgoročno. Končno boste v soboto in nedeljo mirnejši, posebno na čustvenem področju, kar se bo kazalo tudi v tem, da boste lažje odpustili in pozabili zadeve, ki so vas bremenile.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čeprav se boste na osebnem področju stabilizirali, boste imeli na trenutke občutek, da se nič ne dogaja tako, kot bi si vi želeli. V sredo prihajajo prijetne informacije, povezane z nekom, o katerem že nekaj časa razmišljate. Odzovite se, vendar nikar ne pričakujte čudežev. Samski se konec tedna usmerite v nekaj novega, saj močno potrebujete spremembe. Sedaj je pravi čas, da povabite nekoga ne zmenek, brez da bi oklevali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pred vami je teden, ko se boste končno sprostili in odmislili težave iz preteklosti. Zaželeli si boste dobre družbe, kjer se boste lahko popolnoma sprostili. Zamikalo vas bo tudi nakupovanje, saj boste želeli poudariti svojo lepoto. Čustvene odnose boste želeli urediti konec tedna v bolj harmonični smeri. Med vama z ljubljeno osebo se bodo energije v nedeljo stabilizirale in uživali boste v toplih objemih.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ranljivi in občutljivi boste, kar bo v prvih dneh tedna povzročilo precej težav na osebnem področju. Na konkretne odgovornosti boste enostavno pozabili, saj je veliko lažje živeti v sanjskem svetu. Pazljivi bodite tudi pri finančnih zadevah, saj se vam bo zdelo vaše stanje precej nižje. Ne razmišljajte o tem, kaj vas čaka od jutri naprej, uživajte raje v vsaki priložnosti. Pomagali vam bodo tudi planeti, ki vam dajejo moč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V teden se boste podali s svežimi energijami. Nekomu boste povedali vse, kar vam leži na srcu. Imeli boste priložnost doživeti prijetno srečanje, ki vas bo sprostilo. Zadnji dnevi v tednu pa vam prinašajo globoke pogovore z osebo, ki je povezana z vašim življenjem in bije težko bitko. Tisti, ki že dolgo čakate, da se simpatična oseba odzove tako kot si vi želite, boste počasi obupali in si začeli nizati nove smernice.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prvi dnevi v tednu vam prinašajo razčiščevanja in soočenja. Čeprav ste z mislimi zazrti v prihodnost, vas življenje sili, da se soočite tudi s situacijami, ki so še vedno aktualne. Poskusite se počasi usmeriti le v sedanjost in prihodnost. Proti koncu tedna se vam obeta krajše potovanje z ljubljeno osebo, ki bo odvisno od vaše nedavne odločitve. Dobro bi bilo, da tvegate, saj bolj boste analizirali, težje se boste odločili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V domačem okolju vam še vedno nečesa primanjkuje, da bi bili popolnoma zadovoljni. Potrudite se v tem tednu, ko prihajajo številne priložnosti dokazati, da vam lahko zaupajo, bodite zanesljivi. V ljubezni vas v zadnjih dneh tedna čakata nov pristop in sveža energija. Zadovoljni in nasmejani boste v nedeljo, še posebej tisti, ki ste v resnem razmerju in se v preteklem obdobju niste mogli odločiti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Globoko v sebi se boste veselili presenečenj, ki vam jih prinaša teden, obarvan s Soncem v znamenju kozoroga. Romantična doživetja vas bodo prebujala. Na delovnem mestu vas čaka do petka manjše zatišje, ki vam bo odgovarjalo. Spontano se boste soočali z novimi izzivi in preživeli izjemno dinamičen vikend. Samske ribice imate celo odlične možnosti, da se na novo zaljubite.