Tedenski horoskop napoveduje sproščeno energijo

V tednu pred vami se strastne energije, ki jih prinaša Sonce v znamenju škorpijona še ne bodo polegle. Pričakujte veliko dogajanja, dobrih predlogov in odkrivanje raznih skritih misli. Vzpodbujen bo vaš občutek, da ste najboljši, kar lahko spretno uporabite v poslovnem svetu.

Venera v znamenju strelca bo prijazna, sproščena, skratka ugodna za vaše ljubezensko področje. Skupne dogodivščine, zmenki in srečanja bodo potekali v dobrih energijah. malce boste razpuščeni, vendar nič kaj zoprni in dvomljivi. Mars v znamenju tehtnice bo umiril določene sprte strasti in doprinesel več umirjenosti v odnose.

Taktne odločitve, ki jih boste sprejemali vas bodo prepričale, da nadaljujete v pravi smeri in se pri tem ne obremenjujete z okolico. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete rojeni v znamenju bika, tehtnice in vodnarja, nekaj težavic pa se obeta ovnom, devicam in kozorogom.

Imate vprašanja, na katera ne najdete odgovora? Svetovanje, ki vas bo prijetno presenetilo!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V ljubezni boste zaradi vpliva Polne lune hrepeneli po nedosegljivem, morda zato ker niste še pripravljeni na nekaj konkretnega. V sredini tedna se bo vse odvijalo izredno hitro, zato se pravočasno pripravite. Dokler boste samo razmišljali in ne boste naredili nobenega koraka, se bo kopičil nemir. Proti koncu tedna bo zelo pestro tudi zaradi planetarnih vzgibov. Imate priložnost, da začnete znova, saj boste izredno iznajdljivi.

 

 
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Spoznanje, da nikjer ne uživate tako kot doma, bo za vas prava sprememba v temačnih trenutkih. Sredina tedna ne bodo ravno po vašem okusu. Skrbi in moteč spanec vam bo povzročil zaplet, ki ga niste predvidevali. Več miru in stabilnosti prihaja v petek, ko lahko opravite pomemben pogovor in se dogovorite za sodelovanje, ki lahko kmalu obrodi odlične sadove. Dobrodošel bo tudi pogovor s prijateljem, ki bo popolnoma razumel vaša stališča.

 
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V sredini tedna se vam nasmiha ugodna srčna priložnost, ki jo prinaša ugodna Venera. Samski dvojčki bodite bolj prodorni in si drznite narediti kakšen korak izven okvirjev, saj boste deležni številnih potrditev in prijetnih komplimentov, ki jih poskusite spretno izkoristiti, da dvignete svoj ego. Ne boste ravno prekipevali od energije, primanjkovalo vam je pa tudi ne bo. Bolje boste spali, kar se vam bo poznalo tudi na obrazu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaša komunikacija zaradi Polne lune trda in hladna, vendar bodite previdni, da koga ne užalite s svojim pristopom. Čutili boste, da morate poskrbeti zase in se v določeni družbi nekoliko bolj izpostaviti, seveda na razigran način. Zaradi komplimentov osebe nasprotnega spola boste čez vikend bolj samozavestni in temperamentni. Prijeten čas za vaju z ljubljeno osebo prihaja še posebej v nedeljo, ko boste skupaj uživala v prostem času.

 
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekoga boste prepričevali, da je vaše počutje odlično, vendar v notranjosti predvsem zaradi vpliva Polne lune ne bo tako. Primanjkovalo vam bo elana in optimistične energije. Hrepeneli boste po novostih, tako na poslovnem kot na čustvenem področju, vendar čas zanje še ni prišel. Zahtevajte več pozornosti, saj vas bodo težave drugih v nasprotnem primeru obremenile. Prišel je tisti čas, ko se morate posvetiti le sebi.

 
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V torek, ko bo na vrata trkala Polna luna, boste presenečeni nad partnerjevim odzivom, ki ne bo najbolj pozitiven. Več prijetnih trenutkov se vam nakazuje v petek, ko boste tudi samski pripravljeni na nove začetke. Obeta se vam tudi povabilo, vendar se z določenimi dejstvi še ne morete sprijazniti, posebno v ljubezni, kjer se nenehno ponavljajo iste težave. Tokrat vas utegne nekdo razočarati.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub vplivu Polne lune se boste znali v torek dobro prilagoditi, postaviti se zase in se v ljubezenskih odnosih na trenutke popolnoma sprostiti. Tokrat vam bo uspelo zelo jasno izraziti, kaj si želite. Prav tako boste razumeli, kaj drugi želijo od vas. Samskim tehtnicam se najbolj strastni dnevi obetajo v soboto in nedeljo, ko boste pripravljeni na avanturo ter na prijetno druženje, ki lahko prinese v vaše življenje ljubezen.

 
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V tem tednu vas bosta ščitila ponos in samozavest, ki vam bosta omogočila več svobode, zadovoljstva in hkrati tudi razigranega vzdušja. Počutje in zdravje bo manjša težavica v petek in soboto, zato se primerno oblecite in nikar ne pretiravajte. Sicer ne bo nobenih večjih težav, vendar bodite pozorni na manjšo utrujenost, ki se bo pojavila nepričakovano. Prebudil vas bo šport.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Energično se boste v prvih dneh tedna postavljali zase, vendar kljub intenzivnim čustvom ne pozabite na prilagajanje. Ob upoštevanju nasveta se boste znebili težave, ki se vam zadnje čase pogosto ponavlja. Konec tedna bo potekal v iskanju novih izzivov, čeprav ste v zadnjih časih tarnali, da so se vaši cilji povsem umirili in jih pravzaprav nikakor ne najdete. To pomeni le, da ste se preveč zaprli vase.

 
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V tem tednu se bo izkazalo, kje je resnica in kaj lahko pričakujete od določene situacije. Ko boste konec tedna pomislili, da je vse tako kot mora biti, prihaja še nekaj nepričakovanih informacij, ki lahko obremenijo čustveno življenje. Nimate dovolj časa za vse in že to vas pošteno vznemirja, zato boste odreagirali.  Doživeli boste tudi mnogo lepih trenutkov in veliko zadovoljstva. Še posebej v nedeljo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pozitivna naravnanost, ki jo prinaša ugodna Venera vas bo vodila v pogovore, ki bodo plodni. Proti koncu tedna se nikakor ne boste mogli odločiti, kakšna naj bi bila prava ljubezenska taktika, s katero bi se pomaknili kakšen korak naprej in si oddahnili od zadev, ki vas obremenjujejo. Pojavila se bo oseba, ki bo na prvi pogled nedostopna, kmalu pa se lahko vse skupaj spremeni. Vezani se počasi pomikate v višave.

 
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Planetarni vpliv tedna bo na vsakem koraku poskrbel za direktno komunikacijo in sproščene odnose. V torek, ko se bo pojavil vpliv Polne lune, boste hrepeneli po nežnosti in globokih pogovorih, kar lahko partnerja malce vznemiri. Z ljubljeno osebo lahko zaidete v konflikt, če boste preveč vztrajali pri svojih prepričanjih. Prenehajte se boriti s svojimi skritimi čustvi, raje skupaj preživita sproščen vikend.