Tedenski horoskop 10.2.-16.2. 2020 napoveduje ljubezenske vibracije

V teden pred vami se boste podali polni pričakovanj. Zanimivi dnevi bodo s Soncem v znamenju vodnarja dišali po neodvisnosti. Mikalo vas bo tveganje, vendar bodite previdni, da vas kakšna na prvi pogled ugodna situacija ne posrka prehitro vase. S spontanim razmišljanjem boste rešili veliko več kot z analiziranjem.

Tedenski horoskop 10.2.-16.2. 2020

Venera v znamenju ovna bo odločna in pogumna, zato se boste končno odločili, da izpoveste to kar čutite.

Torej, sedaj lahko rešite kakšen čustven zaplet in se nekomu končno na tem področju bolj odprete. Z veseljem se boste posvetili sebi, svojim notranjim občutkom in negi telesa. Pričakovali boste dogajanje, strast in odzivnost, zato vas bo vsako odlašanje ali mencanje živciralo.

Valentinovo bo nosilo s sabo ljubezenski preboj, zato pričakujte veliko nenavadnega.

Mars v znamenju strelca bo s svojo ugodno energijo povzročil, da bodo vaše želje višje od realnih vzgibov. Zagnali se boste v nove projekte, le vztrajnosti ne bo dovolj. V tem tednu lahko največ sreče pričakujete rojeni v znamenju bika, raka in leva, nekaj zapletov pa boste deležni kozorogi, tehtnice in ribe.

Preverite svoj Astro portret!

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Spoprimite se v prvih dneh tedna, ko vas bo vodil vpliv Venere v znamenju ovna vsaj z napako, ki ste jo očitno zopet ponovili. Nič ne bo pojasnjeno, dokler se boste držali v ozadju, zato čim prej z resnico na dan. Srečanje z osebo iz preteklosti bo manj napeto, kot ste pričakovali. Središče sveta ste vi, zato nikar ne dovolite, da bi vas kdo obremenjeval. Morda se boste komu zamerili, a ob koncu tedna boste prav gotovo prisluhnili svojemu notranjemu glasu in srčnim vibracijam.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Prvič po dolgem času se počutite povsem varni, ter mirni to se odraža tudi v zvišanju vaše odpornosti. Tako v ljubezni kot doma bo veliko več dogajanja in teden bo pustil v vašem srcu pozitiven pečat. Potrebujete družbo, vendar raje ostanite v krogu tistih, ki jih že dobro poznate. Na delovnem mestu bodite pozorni, saj vas čakajo nova poslovna sodelovanja. V dnevu zaljubljenih boste lažje zapolnili praznino, ki je nastala v vašem srcu.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Zmedli vas bodo podatki, ki jih boste dobili od osebe, ki vas želi le malce zmesti. Z vztrajnostjo in natančnostjo boste rešili uganko in odkrili smisel nečesa. Nadaljujte počasi in previdno, tudi pri zadevah, kjer ste prepričani, da vam ne more spodleteti, zato previdno z besedami. Vsekakor pa se držite z nekom svojih načel in počakajte na trenutek, ko bosta spet na enaki valovni dolžini. Konec tedna bo vznemirljiv.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Vse bo v tem tednu potekalo kot po maslu, zato se pripravite na večje poslovne naloge in zalogaje, ter na denar, ki prihaja v vaše naročje. Prevzemite pobudo in naredite prvi korak, namesto da bi čakali in pasivno razmišljali o tem, kaj se lahko zgodi v zvezi s pomembno zadevo. Na valentinovo vam bo primanjkovalo energije, posebno če se ljubezensko srečanje ne bo zgodilo tako, kot ste predvidevali.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

V tem tednu prihaja nekaj napredka v romantičnih odnosih, tudi z osebo, ki se vam vrača v življenje. Precej zbegani boste, napoveduje se nepopustljivost in vaša izrazita želja, da bi dokazali svoj prav. Gre za različne interese, podkrepljene z več trme. Nekaj boste spremljali brez posebnega navdušenja, potem pa spoznali, da ste pravzaprav srečni, ker ste vse skupaj uspešno rešili. Kljub temu se potrudite po svojih najboljših močeh.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Prav hitro in brez posebnih težav boste v prvih dneh tedna začutili, kdo je na vaši strani in kdo ne. Nekoliko raztreseni boste, vendar bo razlog pozitiven, saj boste cveteli na ljubezenskem področju. V drugi polovici tedna se boste morali poglabljati v delo, saj vas bodo energije močnih planetov v to dobesedno prisilile. Ne boste mogli napredovati po bližnjici in navsezadnje boste ugotovili, da vam to odgovarja.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Nekoga na skrivaj občudujete, čeprav bi tudi sami lahko dosegli cilj in morda z dobro motivacijo še več, kot ste načrtovali. Preveč ste napeti in tako se pravzaprav ves čas vrtite v začaranem krogu. Popolnoma boste konec tedna, ko nastopil Valentinov dan očarani in preplavili vas bodo topli občutki. Ko se boste pojavili in si želeli pozornosti, vas ne bo več mogoče prezreti. Uživali boste v izzivalnem spogledovanju.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

V tem tednu se preprosto ne morete pritoževati, saj ste še vedno dejavni, optimistični in zelo samozavestni. Odpravite se nekam, kjer ste prepričani, da boste dobro sprejeti. Že od nekdaj sanjate, da bi presegli sami sebe, sredi tedna vam bo to tudi omogočeno. Delili boste lahko tisto ljubezen, katera je skrita globoko v vašem srcu. Koraki v domačem okolju bodo nekoliko bolj drzni. Odpirajo se vam nova, zanimiva področja.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Praktični boste in niti najmanj razpoloženi za reševanje majhnih napetosti. Raje se boste posvečali konkretnim zadevam in zahtevali nekaj več od nekoga. Sredi tedna boste poskrbeli, da boste v središču pozornosti. Na delovnem mestu boste koristni, v dobri formi in to boste tudi s ponosom pokazali. Zapisujte si vse pomembne podatke, saj vam bodo konec tedna priprave na praznik zaljubljenih povzročale zmedo.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Skoraj vse vam bo v prvih dneh tedna jasno, resnice pa si morda za zdaj nočete priznati. To vas utegne drago stati, čeprav ste bili prepričani, da bo vse skupaj minilo brez posledic. Dobili boste občutek, da trenutno niste v najboljšem položaju. Toda druga polovica tedna vam bo prinesla srečne trenutke. Na ljubezenskem področju boste dobili neko odlično priložnost, izkoristite jo. Tudi v domačem okolju bo prisotnih veliko lepih vibracij.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Nekaj boste v prvih dneh tedna pogumno storili ne glede na to, kakšen bo odziv z druge strani. Ko ste tako samozavestni, vam nihče ne seže niti do kolen. Spontanost in pogum se vam lahko tudi konec tedna obrestujeta. Na poslovnem področju nikar ne pričakujte sprememb, če sami ne boste naredili koraka naprej. Radodarni boste in prepričani, da vam ne more spodleteti. V petek pričakujte z ljubeznijo obarvano srečanje, ob katerem boste ravnodušni.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Ne ozirajte se v tem tednu preveč na to, kar vam dopovedujejo z različnih strani. S planeti, ki vam nasprotujejo, ne najdete pravih besed in pristopa, posebno z nekom, ki vam očitno ne želi najboljše. Naredili boste določene zaključke in se pravilno odločili, kaj vam je pomembno. Usmerjene misli vam bodo konec tedna pomagale v ljubezenskih odločitvah. Predlagamo, da se iskreno in premišljeno soočite z vibracijami, ki jih boste zaznavali v nedeljo.