Bralec Sebastijan je zelo razočaran, partnerka ga je zapustila in zmedla

Magdalena, sem dokaz, da tudi moški zaradi ljubezni lahko trpimo in jočemo. Nekaj mesecev nazaj je dolgoletna partnerka, s katero sva si želela ustvariti družino ugotovila, da si ne želi otrok. Da se želi zabavati, ter da so ji všeč tudi ženske in da želi vse to izkusiti, kljub temu da je stara 36 let.

Vse kar sem slišal me je močno šokiralo, seveda mi ni preostalo drugega, kot da ji omogočim, da uresničuje svoje želje. Tako sem se odselil od nje v upanju, da si premisli. Po nekaj poskusih razuzdanega življenja me je zopet poklicala, da želi, da sem njen prijatelj. Njeni odzivi se ves čas spreminjajo.

Komaj se malo sestavim, se ona zopet pojavi. Trpim, boli me, ne vem kaj naj storim, saj jo kljub njenim napakam še vedno ljubim in želim nazaj.

Sebastijan

Bralec Sebastijan je zelo razočaran, partnerka ga je zapustila in zmedla

Spoštovani Sebastijan, lepo je da spadate med moške, ki ne skrivajo svojih čustev, ampak jih priznavajo na glas.

Če se nahajamo v dolgoletnem partnerstvu, se nam vgradi nekakšen podzavesten občutek, da nam življenje s to osebo pripada. Žal pa je v današnjih časih vse lažje čez noč končati razmerje in takrat se je potrebno soočiti z nastalo situacijo in se preudarno odločiti kako naprej.

Jasno je, da vaša partnerka, glede na njene predloge in odločitve v razmerju ni bila več zadovoljna, vendar vam tega ni znala povedati ali pokazati na ustrezen način.

Tako ste imel vi ves čas občutek, da ni v razmerju nič narobe. Plaz njenih besed vas je dobesedno podrl in pahnil v strah in nezadovoljstvo. Vendar spoštujte, da je to njena odločitev, ter da nikogar ne moremo prisiliti da nas ljubi ali da ostane z nami.

Bralec Sebastijan

Torej bi bilo najboljše za vas, da začnete počasi razmišljati o tem, da si ustvarite svoje življenje, saj vidite tudi sami, da je vse v povezavi z njo za vas le trpljenje.

Poleg tega razmislite tudi o tem, če bi jo lahko z vsemi njenimi drugačnimi željami resnično sprejeli nazaj in z njo zaživeli srečno življenje. Verjetno ne, saj bi vas marsikaj motilo. Včasih se je v življenju žal potrebno sprijazniti, da določeni ljudje na določeni točki preprosto odidejo iz vašega življenja. To je boleče, vendar se je potrebno z nastalo situacijo soočiti in ne dovoliti, da vam to popolnoma podre vaše življenje. Verjemite, čas celi vse rane in tudi vaše bo zacelil. Le odločiti se morate za samostojno pot, ki vam dolgoročno zagotovo prinaša zadovoljstvo.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi IRENA NE ŽELI BITI VEČ DRUGA VIOLINA