Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Momčilo Otašević in Jelena Perčin?

Vodnar Momčilo in kozoroginja Jelena imata zelo močne ustvarjalne in ročne sposobnosti z občutkom identitete, čeprav obema tradicionalno vladata strukturni Saturn in močni Uran. Vodnar želi biti svoboden, medtem ko si ambiciozna kozoroginja prizadeva, da prevladuje in vlada. Ključ do razumevanja je intenzivna spolna privlačnost.

Za dosego ciljev uporabljata različne poti, ki jih znata prikupno združiti. Ravno to je tisto, kar povzroča zanimivo energijo v njunem odnosu.

Momčilovo Sonce v vodnarju je v konjunkciji z njenim Soncem v kozorogu.

Ta vpliv ustvarja v njunem odnosu nežnost in privlačnost. Med njima se lahko razvije tudi pozitivno rivalstvo, ki lahko pri obeh izvabi najboljše na plano. Ker sta si tako podobna, drug v drugem vidita stvari, ki so jima všeč, in tudi stvari, ki jim morda ne odgovarjajo. Bolj ko se sprejemata, bolj bo njun odnos dolgoročno cvetel.

Momčilova Venera v kozorogu je v konjunkciji z Jeleninim Soncem v kozorogu, kar jima daje naravno toplino in povečano pozornost v odnosu, prisotni sta tudi skrb in naklonjenost. Svetlo Sonce in ljubeča Venera se združita in ustvarjata čudovit občutek harmonije. Jelena lahko s svojim simpatičnim pristopom prebudi njegove skrite želje in interese, skupaj lahko rasteta tudi na duhovni ravni.

Momčilova Venera v kozorogu je v kvadratu z njenim Plutonom v tehtnici. V tej poziciji Venera čuti vse, česar Pluton ne more videti ali zaznati. V tej zvezi se lahko pojavi odlična priložnost za spiritualno rast ter razvoj, vendar morata znati biti potrpežljiva in popolnoma iskrena drug do drugega.

Momčilov Mars v strelcu tvori sekstil z njenim Plutonom v tehtnici, kar povečuje njuno medsebojno spolno privlačnost.

Momčilo zaznava globino preko Jelene in ji pomaga popeljati skrite lastnosti podzavesti na površje. Jelena je doživela v preteklosti številne spremembe, vendar preteklost pušča za seboj in se s pomočjo Momčila elegantno in stabilno pomika naprej v smeri prihodnosti. Njuno razmerje zaznamuje dinamična rast.

Momčilov Pluton v škorpijonu je v kvadratu z Jeleninim Marsom v vodnarju, kar predstavlja malce obremenilen vpliv.

Jelena se v slabih trenutkih bori za obrambo lastne neodvisnosti, medtem ko Momčilo to počne podzavestno. Če nista kompatibilna, se lahko pojavi nekaj konfliktov, saj se oba trudita doseči svoje. Strastna spolnost lahko na koncu reši oba, da složno rešujeta nesporazume. Vpliv razkriva ostro resničnost njune morebitne preobrazbe.

Momčilov Uran v kozorogu je v konjunkciji z Jelenino Venero v kozorogu, kar nakazuje na takojšnjo privlačnost, ki je na prvi pogled morda celo premočna. Jelena se dobro odziva na njegov svoboden in neodvisen duh. Momčilo pa občuduje njeno izvirnost in nekonvencionalno vedenje. V odnosu se lahko skozi leta naučita več o sebi. Ko se njuna ljubezen sreča s spremembami, ustvarja močan občutek privlačnosti.

Momčilov Neptun v kozorogu tvori konjunkcijo z njeno Venero, kar prebuja njune glasbene in pesniške lastnosti.

Neptun podarja Veneri ljubezen skozi umetnost, Venera pa zna očarati Neptunovo domišljijo. Neptun mehča zunanji svet za Venero in jo uči, da deluje v sozvočju z naravo. To je eden najlepših vidikov srečnega razmerja.

Momčilov Merkur v kozorogu je v kvadratu z njenim Jupitrom v tehtnici. Jelena ima večkrat vlogo modreca in odgovarja na vprašanja, ki jih postavlja Momčilo. Odzivi odkrivajo nekatere vidike resnice. S tem vidikom Momčilo uporablja Jeleno za širjenje lastne zavesti. Višji um Jupitra in nižji um Merkurja se včasih ne dopolnjujeta, zato se morata naučiti prilagoditi se drug drugemu.

Momčilov Mars v strelcu je v konjunkciji z njenim Neptunom v strelcu, kar nakazuje na dejstvo, da se znata vedno, tudi ko je najhuje umiriti in pogovoriti. Jelena je gonilna sila njegovih pričakovanj, saj venomer poskuša aktivirati njegovo domišljijo. Skozi ta vpliv lahko popeljeta drug drugega do bolj realnih pričakovanj.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi GIANNI RIJAVEC IN PATRICIJA SIMONIČ: SINASTRIJA ODNOSA