Mesečni horoskop oktober 2019

Mesečni horoskop oktober 2019 za vsa astrološka znamenja.

Mesečni horoskop oktober 2019. V oktober se boste podali z nežno in skladno energijo Sonca v znamenju tehtnice. Pričakujte prijetno druženje, več ljubezni in več sprememb na področju mode in lepote. Konec meseca pa prihaja z vstopom Sonca v škorpijona povečana strast.

Mesečni horoskop oktober 2019

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Mesečni horoskop oktober 2019 Oven

Čeprav vas bo v oktobru spremljala energija Sonca in Marsa v znamenju tehtnice, boste nekoliko raztreseni in na trenutke nervozni. Obdržite nivo svojih spodobnosti in nikar ne prelagajte pomembnih študijskih ali poslovnih obveznosti. Nekoga boste prepričali v svoj prav, čeprav vam bo na začetku poskušal na svoj način ugovarjati. Finančno stanje bo dokaj dobro, kar vas bo proti koncu meseca pomirilo. Izkazalo se bo, da ste imeli prav in ne boste mogli skriti ponosa, ki ga skrivate globoko v sebi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Mesečni horoskop oktober 2019 bik

Prva polovica oktobra prinaša čas ki bo zasanjan, družaben in poln ljubezni. Odnos s partnerjem bo postal mehkejši, laže bosta našla skupni jezik pri temah, kjer se vajina mnenja sicer zelo razhajajo. Pod ugodnim vplivom planetov v znamenju tehtnice boste laže pridobili kolege na svojo stran in jih navdušili za svoje ideje. Poslovne in finančne obveznosti boste postavili nekoliko na stran, vendar se ne bojte, saj boste kasneje vse nadoknadili brez večjih zastojev. Zadnji dnevi prinašajo zabavo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Mesečni horoskop oktober 2019 Dvojčka

Začetek mesca oktobra bo zaznamovan po družabnosti in prepletanju raznih misli. Naraščal bo optimizem, spoznali boste nekaj novih ljudi, povečale se bodo možnosti za nove priložnosti. Potrebnega bo več pogleda vase in jasneje postavljati potrebne korake, sicer spremembe ne bo od nikoder. Razpoloženje bo zelo spremenljivo, še posebej ob koncu meseca, ko boste kovali načrte, kako čim bolj spontano preživeti čas v najboljši družbi in narediti tudi kakšen korak za prihodnost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Mesečni horoskop oktober 2019 Rak

V oktobrskih dneh boste pogosto gost družabnih in kulturnih prireditev. Zabavo in druženje boste postavili na prvo mesto. Obveznosti pa preložili kasnejše obdobje. Samoumevno bo, da je za vas ljubezen tista, ki vas drži pokonci. Pogovorite se s partnerjem in ne ustvarjajte konfliktov, če se stvari ne bodo reševale hitro. Ne pretiravajte s samohvalo, da ne boste izgubili še naklonjenosti tistih, ki ne bodo zavistni. Zadnji dan v mesecu prinaša polno presenečenj.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Mesečni horoskop oktober 2019 Lev

V prvi polovici meseca oktobra bo zaradi Sonca v tehtnici zbranost ena vaših težjih težav. Koncentracije vam bo primanjkovalo tudi v službi, kar bo opazilo tudi budno oko sodelavcev. Najraje se boste zadrževali ob varnem domačem ognjišču. Hvala prijateljem, ki vas bodo potegnili iz stanja apatije in ustvarili enkratno vzdušje, še posebej proti koncu meseca, ko boste ves čas pripravljeni na zabavo in zanimive podvige. Zazrli se boste tudi v svojo globino in skušali napredovati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Mesečni horoskop oktober 2019 Devica

Pred vami je prijeten začetek oktobra, ki vam bo pisan na kožo, dinamičen z različnimi aktivnostmi, ki se bodo dogajale z neverjetno hitrostjo. Tokrat ne boste imeli potrpljenja z ljudmi, ki ne bodo mogli slediti tempu, tudi za ljubljeno osebo ne boste imeli niti kančka razumevanja. Na poslovnem področju posvetite več pozornosti malenkostim ali drobnemu tisku, ki vas lahko močno zavede. Venera v znamenju škorpijona bo poskrbela za lažje odločanje na ljubezenskem področju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Mesečni horoskop oktober 2019 Tehtnica

V prvi polovici oktobra boste prevetrili odnose, z nekaterimi ljudmi navezali globlje stike, z določenimi pa odnos pretrgali, kar vas bo osvobodilo. Številni sorodniki bodo vaše ravnanje ocenili kot nerazumno, a ne pustite se zmesti. Stvari uredite tako, kot vam narekuje srce. Če ste samski se več gibajte med ljudmi, saj imate z Venero v znamenju škorpijona končno odlične možnosti za nova poznanstva. Obisk bučne zabave bo dobra izbira, še posebej na noč čarovnic.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Mesečni horoskop oktober 2019 Škorpijon

V prvi polovici oktobra vaša privlačnost ne bo ostala ne opažena. Dotiki bodo pogosti, na vašo presenečenje ne zgolj s strani prijateljev. V poslovnem okolju boste svoje znanje dobro tržili zato vam dobrih rezultatov ne bo manjkalo. Brez slabe vesti si lahko privoščite malce višji življenjski standard. Šarmantna osvajalska oseba vam bo popestrila zadnje dni v oktobru in vas s simpatičnimi predlogi popeljala v zadovoljstvo. Ne čakajte, ampak odreagirajte.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Mesečni horoskop oktober 2019 Strelec

Začetek meseca oktobra bo mnoge izmed vas preizkušal v potrpežljivosti. Čeprav ste navajeni čakati, bodo določene okoliščine zelo najedale vaše živce. Nepredvidljivi dogodki in spremembe v dnevni rutini utegnejo stanje samo še poslabšati. Obdobje bo stresno, zato bolje poskrbite zase. Vzemite si proti koncu meseca čas za razvajanja, pocrkljajte se s kakšno malenkostjo in nikakor ne dovolite, da bi vas kdo s svojimi pripombami spravil v slabo voljo. Zdravje vam bo tokrat dobro služilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Mesečni horoskop oktober 2019 Kozorog

Tiho sanjarjenje o čustveni trdnosti v prvih dneh oktobra ne bo obrodilo sadov, saj boste v stalni pripravljenosti na ljubezenske pustolovščine, ki kmalu prihajajo v vaše življenje. V prepovedan sadež, a še kako mikaven boste brezglavo rinili in sledili pobudam, ki ne bodo redke. Napetost bo popustila ob koncu meseca, ko se lahko mojstrsko umaknete v objem drugi, skrivnostni osebi, ki bo na plano potegnila strast in nekaj neučakanosti. Ostanite zvesti svojim prepričanjem.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Mesečni horoskop oktober 2019 Vodnar

Če že pogrešate zabavo, družbo in ljubezen, potrpite še malce in dogajanje, se v drugi polovici oktobra lahko začne. Zaradi vaše nežnosti boste pogosto ne razumljeni in ljubezni ne boste jemali prav resno in nikomur dovolili, da krati vašo svobodo. Na področju ljubezni in spolnosti lahko najdete nekaj novega, kar je vredno poskusiti. Tudi samski boste tokrat poskrbeli za dogajanje, ki bo pestro in povezano s prijetnim spogledovanjem v malce nenavadnih okoliščinah.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Mesečni horoskop oktober 2019 Ribi

V prvi polovici oktobra boste laže dihali, tudi na določene težave boste gledali drugače. Obeta se vam torej nov zagon. Na poslovnem področju boste odprti za nove, nenavadne pristope, zato se boste zavzemali za uvajanje novosti in nakup naprednejše tehnologije. Našlo se bo kar nekaj kolegov, ki jim to ne boo pri srcu, zato pričakujte ostre komentarje. Najboljše počutje vas bo spremljalo v zadnjih dneh meseca oktobra, ko se bo vse končno postavilo na pravo mesto.