Mesečni horoskop za mesec oktober 2018

Mesec oktober vam s Soncem v znamenju tehtnice prinaša nežne energije, več harmonije in urejene odnose.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V prvi polovici oktobra se boste zaradi vpliva Venere spopadali s pomanjkanjem energije. Poiščite si motivacijo, ki vas bo rešila vsakodnevnih muk. Morda nekaj miselnih vaj, ki bodo prebudile vašo zavest. Nepremišljenost in svojeglavost bosta povzročili nevšečnost na finančnem področju. Rešitev za vas bo organizirano delo. Osebo s katero boste komunicirali v drugi polovici oktobra lahko spoznate v popolnoma drugačni luči, kar vas bo negativno presenetilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Učenje, predavanja in delo vam bodo v prvi polovici oktobra vzeli veliko časa. Na delovnem mestu bo vaša kreativnost nagrajena, kar bo odlična motivacija za ustvarjalnost. Več pozornosti namenite zdravim prigrizkom, sicer bo prehladno obolenje vaša stalnica. Proti koncu meseca ostanite doma, poskrbite za zračnost prostorov in počitek. Po spletu srečnih okoliščin in vaši volji vam uspe odpraviti  zaplete v prijateljskih odnosih. V danem trenutku sploh ne boste vedeli, komu lahko zaupate in čigavo maslo je določena zadeva.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V prvi polovici oktobra bodo vse aktivnosti podrejene pripravam na predstavitev zadeve, v katero verjamete in si upravičeno obetate dodatni vir dohodka. Povabite partnerja v razkošje odnosa, združita moči in znanje, skupaj lahko hitreje dosežeta cilj.  V drugi polovici meseca vam bo zabava ljubša od obveznosti in dela. Druženje boste opravičevali s svojim praznovanjem in številnimi prijatelji, ki si zaslužijo vašo pozornost in ne nazadnje boste situacijo izkoristili za koketiranje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Občutek, da ste blokirani in v slepi ulici vas bo spremljal vse do sredine meseca, ko dobite nenavadno ponudbo, ki se kasneje izkaže za resno in vam bo predstavljala večji izziv. Privoščite zmago drugim in se z njimi veselite, saj v drugi polovici meseca prihaja tudi vaših pet minut sladke slave. Držite se obljube, da vas malenkosti ne bodo več razburjale, saj lahko napačne poteze kmalu obžalujete. Dela vam ne bo manjkalo. Čaka vas sestanek s poslovnim partnerjem o občutljivi temi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V prvi polovici oktobra bo za vas ugoden čas za sklepanje trdnih zavezništev, podpisi pogodb z dobrim in trajnejšim zaslužkom. Več novih priložnosti bo v zasebnem življenju. Nova pridobitev nakup najsodobnejšega komunikacijskega pripomočka, tudi ogled novega jeklenega konjička bo pod vprašaj postavila razpoložljiva sredstva. Novice, ki jih slišite vas lahko razveselijo in so dodatna delovna motivacija. Priznate lahko, da ste pričakovali tak razplet in zato žrtvovali veliko svojega prostega časa.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z vizualizacijo in intuicijo lahko v prvi polovici oktobra, ko se bo Mars nahajal v vodnarju zgradite boljše odnose, nove priložnosti dosežejo vrhunec sredi meseca, ko vam je zaupana skrivna naloga, ki terja popolno tajnost in diskretnost.  Razvijati lahko začnete samodisciplino, nova podoba vam bo všečna. Knjige z lahko vsebino bodo vaše terapevtke in odlična družba. V zadnjih dneh meseca je možnih nekaj več nesporazumov v ljubezenskem razmerju zaradi vaše nepopustljivosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V prvih dneh oktobra oboževalcev ne bo manjkalo, le pravega bo potrebno prepoznati. Prebudite v sebi otroka in se prepustite radostim, ki jih tudi ne bo malo. Zmagovalne energije vas bodo spremljale tudi na delovnem mestu, kjer boste s svojimi inovativnimi idejami gladko pometli s konkurenco. Aplavz bo samo za vas. Družabno življenje vam bo tudi konec meseca omogočilo nova poznanstva in korake naprej. Samski lahko po dolgem času srečate osebo od katere upravičeno lahko pričakujete nekaj več.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V prvi polovici meseca oktobra boste s sodelavci in poslovnimi partnerji odlično sodelovali in temu primerni bodo rezultati. Klima na delovnem mestu bo sproščena in ugotovili boste, da ste v preteklosti ravno to pogrešali. Vezani s partnerjem odprete pomembno temo, samski pa svojo energijo usmerite v simpatijo. Zadani cilj po finančni stabilnosti bo proti koncu meseca že skoraj dosežen. Navdušeni boste kako disciplinirano ste se zadeve lotili. Prav nič osnovnega vam ne manjka, le ostaja vam več.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Duševni mir in ohraniti prijateljske vezi so stvari, ki se jih boste v prvi polovici oktobra najbolj veselili. Občutek, da je bilo vsega preveč in, da je šlo preko mere še sprejemljivega vas spremlja, zato se ga čim prej znebite. Skušajte stvari podoživljati na humoristični način in se postavite na realna tla. Privoščite si užitke razvajanja v dvoje. Konec meseca se boste izkazali s svojo praktičnostjo. Zvezde vam bodo naklonjene pri odplačevanju dolga, ki bo poravnan točno ob dogovorjenem času. Stabilnost v službi bo vaš ponos, le zasebno vas čaka nekaj težjih odločitev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Napetost bo v prvi polovici oktobra naraščala in na preizkušnji bo vaša psihična stabilnost. Ljudje okoli vas bodo opazili, da se nekaj dogaja in upravičeno bodo zaskrbljeni. Vendar ne skrbite, saj se lahko veliko zadev reši samo po sebi, vaše začeto delo pa dobi epilog napredka. Proti koncu meseca dragi osebi pripravljate presenečenje, ki pa ne bo darilo bolj bo dišalo po temu, da želite nekaj prikriti. Čas je, da postavite dozdajšnja prepričanja na glavo in se oprimete novih, ki so obetavnejša.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vaša sveža ljubezenska zveza bo na očeh javnosti, zato bo zunanji videz v oktobru še kako pomemben. Manjše spremembe modne garderobe bodo odlična popestritev in tudi sicer bo poudarek na estetiki. Trudili se boste, da ostanete na samem vrhu priljubljenosti, kar vam z malo sreče tudi uspe. V drugi polovici oktobra bo razumevanje z bližnjimi več kot odlično, kar bo pripomoglo k vaši dobri volji. Počutili se boste srečne, svoje občutke boste delili s prijatelji, ki jim zaupate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Že res, da vam drznost ni tuja, v prvi polovici oktobra pa se ustavite in razmislite, ali so vse vaše muhe smiselne. Oseba s katero se spogledujete ni samska, zato bo razsodnost več kot dobrodošla. Prijateljstva se ne da kupiti, zadovoljite se s tem, kar v danem trenutku lahko dobite odnosno kar lahko ponudite. Ne prehitevajte dogodkov. Vaše nenehno pritoževanje postaja moteče za okolico. Poslušalcev, ki bi samo kimali in se z vami vse strinjali nimate več. Narobe slišane besede lahko proti koncu meseca vodijo v nejasnosti.