Mesečni horoskop za mesec november 2018

V novembru vas bo Sonce v znamenju škorpijona popeljalo v simpatične dogodivščine, seveda obarvane s strastjo.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V november se boste podali umirjeni. Delovali boste v skladu s svojo naravo globokega in intenzivnega doživljanja, ter borbenosti za tisto, kar vam je pomembno, kar bodo opazili tudi ljudje v okolici. Nekaj bo tudi napetosti v odnosu s prijatelji, vendar je vse odvisno od vas in vaše prilagodljivosti. Prav je da se postavite zase, toda pretirano upiranje bo prineslo le napetosti. Finančno področje bo vsebovalo nekaj stresa. Nepričakovane spremembe vas lahko v drugi polovici meseca novembra na ljubezenskem področju razočarajo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pripravljeni boste na nove začetke, še posebej v prvih dneh meseca novembra. Primanjkovalo vam bo le direktnosti pri sporazumevanju, vendar boste zato optimistični in pripravljeni pokazati svoje sposobnosti. Izkoristite svojo ustvarjalnost in domišljijo, ter svoje delo predstavite na zanimiv, drugačen način. Tako boste prenesli veliko pozornosti nase in si odprli pot k novim začetkom. Ne opravljajte drugih, posebno pozornost posvetite raje svojem vsakdanu in si privoščite prijetno razvajanje v salonu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Previdni bodite v odnosih s prijatelji, saj vas v prvi polovici meseca novembra ne bodo razumeli na pravi način. Ne skrbite, če se boste morali znajti kar sami in poskrbeti, da bo vse tako kot je treba. Imate občutek, da so vas doletele vse stvari, ki vas vznemirjajo. Na poslovnem področju pričakujte v drugi polovici meseca nekaj nesporazumov, še posebej če se niste najbolj vajeni prilagajati. Zamujate in potem ponavljate napake, na katere so vas že opozorili. Ne delajte ničesar le zato, da je narejeno, ampak vključite zadovoljstvo in optimizem, ki vas vodi do zmage.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V prvi polovici meseca novembra vas bodo vznemirjali planeti v znamenju škorpijona. Ne pričakujte čudežev, raje sami storite kakšen korak v smeri novih poznanstev, saj se že nekaj časa počutite osamljeno. To je vaša priložnost, izkoristite jo. Precej napeti boste zaradi tega, ker vam domači ne bodo pomagali tako kot bi vi želeli. Odnosi bodo v drugi polovici meseca dosegli vrhunec, zato pazite, pogovor se lahko sprevrže v konflikt. Najbolj priporočljivo bi bilo, da prisluhnete nekomu, ki ga ne srečujete pogosto, saj bo izrazil popolnoma realno mnenje, seveda v vaše dobro.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V prvi polovici meseca novembra vas bodo vznemirjali planeti v znamenju škorpijona. Ne pričakujte čudežev, raje sami storite kakšen korak v smeri novih poznanstev, saj se že nekaj časa počutite osamljeno. To je vaša priložnost, izkoristite jo. Precej napeti boste zaradi tega, ker vam domači ne bodo pomagali tako kot bi vi želeli. Odnosi bodo v drugi polovici meseca dosegli vrhunec, zato pazite, pogovor se lahko sprevrže v konflikt. Najbolj priporočljivo bi bilo, da prisluhnete nekomu, ki ga ne srečujete pogosto, saj bo izrazil popolnoma realno mnenje, seveda v vaše dobro.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Lahko se podate v nove podvige, še posebej na ljubezenskem področju, kjer ste nekoliko zaspali. Ljubezen vas lahko že v prvi polovici meseca novembra z Venero v tehtnici preseneti, zato ne obupajte prehitro. V drugi polovici novembra boste težko ostali zvesti, saj vas bodo simpatične priložnosti posrkale vase s svojo zanimivo podobo. Če se želite temu izogniti, raje ostanite sami s sabo. Običajno vas moti počasnost drugih, toda tokrat boste vi zadržani, raztreseni in nekoliko neodločni, kar lahko povzroči nekaj zoprnih konfliktov.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne morete se še preudarno odločiti, zato še malce počakajte. Nič ni naključno, zato najdite v prvi polovici novembra neko srednjo rešitev, ki vas bo na osebnem področju s soncem v škorpijonu zadovoljila. Bodite pripravljeni na nepričakovano srečanje z nekom, ki ste mu bili vedno všeč. Vse skupaj bo tudi dobro vplivalo na skupno sodelovanje. Tokrat boste zelo ambiciozni. Konec meseca bo izzivalen, zgodile se bodo pomembne stvari na področju ljubezenskih odnosov. Prebujeni in optimistično usmerjeni boste znali poskrbeti zase.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V prvi polovici novembra boste imeli manj energije, saj se bo Venera gibala v retrogradni smeri. Vse se bo odvijalo nekako mimo vas, čeprav boste vse skupaj intenzivno začutili. Pomembno je, da si vzamete čas zase. Počnite stvari, ki vas sproščajo in vam prinašajo boljše počutje. Ne povejte vsega, kar si boste mislili, še posebej če veste, da neka oseba tega ne želi slišati. Morda ne boste imeli prav, zato se o določeni zadevi najprej prepričajte, preden boste ukrepali. Naklonjeni vam bodo planeti, ki v sebi skrivajo močno potrebo po preobrazbi in novih dosežkih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Imate odlično priložnost za dodatni zaslužek na področju, ki vam je popolnoma pisano na kožo. Srce se vam bo v prvi polovici novembra, s pomočjo planetov v znamenju škorpijona vnelo za osebo, ki za vas žal ni najbolj primerna. Ugotovili boste, da imate določene težave, zato naredite načrt, kako boste jih boste začeli reševati. Poiščite pomoč prijatelja in si ne zatiskajte oči pred realnostjo, saj se boste napačno usmerili. Ohranite rdečo nit, držite se osnovnih dogovorov, ostalo pa lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čaka vas nekaj novosti, a ne bodo tako prijetne, kot ste si zamislili. Najprej je v prvi polovici novembra na vrsti pomembna obveznost, ki vam prinaša nekaj vznemirjenja, na koncu pa pozitiven rezultat. Pričakujete lahko tudi manjšo napetost v komunikaciji. Zelo obetavne bodo v drugi polovici meseca številne aktivnosti in stiki s partnerji. Izpeljali boste dobre dogovore in uspešno zaključili neko situacijo. Izkoristite prosti čas za pogovor z nekom, ki vas vedno razveseli in popelje v pozitivno razmišljanje s svojim optimizmom.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z ugodnimi planeti se boste v prvih dneh novembra samozavestno podali v svoje obveznosti in jih brez težav popeljali do konca. Z ljubljeno osebo se ponovno zavedata, kako močno sta povezana. Poskusili si boste razložiti, kaj se je zgodilo, glede osebe, ki očitno razmišlja v popolnoma drugi smeri kot vi. Premislite, saj je morda na vidiku nekaj, česar vi niste niti opazili. Polni energije boste konec meseca usmerjeni k uresničevanju lastnih želja. Znali si boste vzeti čas zase in preprosto uživati v raznih sproščenih dejavnostih.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nemirni boste, saj se zadeve ne odvijajo tako, kot ste si zamislili. Določene situacije so obtičale, zato poiščite v prvi polovici meseca novembra še nekaj novih priložnosti, ki vas bodo razveselile. Samozavest vam bo tokrat v pomoč pri srečanjih, ne glede na to pred kakšnim izzivom se boste znašli. Vse boste rešili s pomočjo nasvetov nekoga, ki je izkušen. Prihajajo tudi pritiski in spremembe. Potrebno bo veliko potrpežljivosti in pripravljenosti za naloge, ki se bodo vrstile na poslovnem področju in vas vznemirjale, saj boste sanjali o dopustu.