Mesečni horoskop za mesec marec 2019

Mesec marec prinaša s Soncem v znamenju rib nežen pristop. Prihaja tudi želja po ljubezni in predvsem veliko poglobitev na področju osebnih odnosov.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Želite si nekaj trajnega, toda marsikaj bo v marcu odvisno tudi od vas in od vpliva Venere, ki lahko kakšno zadevo upočasni. imate priložnost popraviti napake, a le, če boste povsem iskreni in direktni. Počasi se boste pripravljali na pomemben korak, ki bo konkretnega značaja in kmalu boste objeti v ritem harmonije. Spontano se boste lotili zastavljenih nalog in obveznosti. Odločno boste zastopali svoje mnenje in bili odgovorni pri pomembnih izzivih, ki se vam bodo nizali še posebej proti koncu meseca.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zanimivo vam bo, posebno ko boste ob nekem neobvezujočem pogovoru v prvih dneh marca pustili sijajen vtis. Po odzivu boste začutili, da ste vse skupaj izredno spretno izpeljali, spremljalo vas bo tudi Sonce v znamenju ovna, ki bo še dodatno poudarilo vašo samozavest. Bolj se bo bližala določena zadeva, bolj boste nervozni, saj boste želeli narediti več kot ste si zadali. Čas bo, da poiščete neko dodatno dejavnost, saj bi z dodatnim zaslužkom lahko začeli uresničevati svoje želje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prva polovica meseca marca bo vznemirljiva. Čutili boste precejšnje pritiske, morda ne ravno vi osebno, bolj vas bo vznemirjalo to, da so vsi okoli vas nekako živčni in nezbrani. vi boste tokrat malo bolj umirjeni. Izzivajo vas tisti, ki so značajsko povsem drugačni od vas, veliko bolj konkretni in direktni, zaradi česar jih občudujete. Vsekakor pa je bolje, če s pomembnimi odločitvami še malce počakate, saj se nahajate v obdobju, ko vaši koraki niso popolnoma zbrani.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Mesec marec, ki je pred vami, bo zaznamovan z velikimi pritiski. pazite na nihanje telesne teže. Držite jo pod nadzorom, saj se vam v nasprotnem primeru obeta nezadovoljstvo. Finančno ne boste smeli biti obremenjeni. Dobre iztočnice bo pričakovati v smislu učenja in pri pridobivanju znanja. Za ljubezenske podvige tokrat ne bo časa, saj boste preobremenjeni z željo po napredku in uspehu, še posebej v drugi polovici meseca. Odprlo se bo nekaj priložnosti, vendar bo potrebno tvegati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nikakor se ne morete umiriti, vaše počutje niha od navdušenja, prek dvomov in potem se nadaljuje v pozitivnem slogu. vsekakor si morate priznati, da ste precej labilni, kar boste morali slej kot prej premostiti. Po začetnem nelagodju, ki ga boste čutili, se boste sprijaznili z dejstvi in začeli delovati v skladu z njimi. Ne čakajte na to, da vam bo partner ali prijatelj dal kakršne koli namige, saj že veste, da boste na koncu naredili po svoje. Samskim se sreča nakazuje v zadnjih dneh marca.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V službi boste v prvih dneh marca počasi napredovali. nadrejeni cenijo vaše delo, čeprav vam tega ne povedo. Zato bodite zadovoljni s tistim kar imate in si lahko privoščite. Poskusili boste doseči svoje, čeprav brez prevelikega navdušenja in prepričanja. V drugi polovici meseca se boste borili sami s sabo, ter z ljudmi v okolici, ki se vam bodo zdeli zelo nemirni in nestrpni. Nikakor tudi vi ne morete ostati pri miru in nenehno pričakujete odgovore, ki sicer prihajajo počasi. Sprijaznite se z dejstvi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Reklo služba je služba in družba je družba, vam bo v prvi polovici marca ves čas v mislih, ko vas bodo sodelavci vabili na kavo sredi najbolj zagnanega dela. V drugi polovici meseca boste že uživali v družbi svojih prijateljev. Mars bo poskrbel za brezskrbnost in spontanost v odnosih. Proti koncu meseca boste urejali domače zadeve, predvsem s pogovorom. Če ste se zadnje čase s člani svoje družne pogovarjali o skupnih finančnih zadevah, bodo sedaj rešene.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Niste najboljše razpoloženi, tudi zato, ker še vedno razmišljate o nedavnih ljubezenskih korakih, ki ste jih naredili. Le čas bo pokazal, kdo je imel prav. do takrat pa popazite ob večjih nakupih. v sredini meseca marca boste močno hrepeneli po strasti in užitku. Če sami ne boste stopili na pot sprememb, se ne bo nič spremenilo! Ne pozabite pa kljub užitkom, ki se bodo vrstili tudi na svoje obveznosti, ki vas čakajo za ovinkom. Zadnji dnevi marca bodo namenjeni prijetnim podvigom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Fizična pripravljenost bo v prvih dneh meseca marca na vrhuncu. Koraki na razpotjih bodo pogumni in samozavesti. Odkrivali boste skrivnosti in zadeve pogledali drugače kot do sedaj. Največ motivacije boste potrebovali v ljubezni, saj boste imeli občutek, da vam ljubljena oseba ne nudi dovolj. Proti koncu meseca boste morali prisluhniti sebi in glasu svojega srca. Prijetne melodije bodo donele v odnosih, ki so bili v zadnjem času skrhani. V ospredju bo romantika, ki vas bo napolnila s pozitivno energijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z nekaj prilagajanja na napetosti in spremembe, lahko v prvi polovici meseca marca rešite določeno zadevo. Delovali boste trezno, hladnokrvno in premišljeno, na poslovnem pogledu pa odločno. Zdelo se vam bo, da ste z vročo željo priklicali novo priložnost, ki vam bo ponujena. Kljub težavam in napornemu delu v drugi polovici meseca vam ne bo žal, da ste se odločili, da se povzpnete višje. Zdravje vam bo dobro služilo, priporočljivo je le malce več gibanja na prostem.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Začetek meseca marca bo ugoden za srečanja, ki vam bodo ogrela srce. ob novostih čutite hkrati strah in radovednost. Že v sredini meseca boste raztreseni, kar bo opazil predvsem nekdo izmed mlajših. Čustvena varnost bo v ospredju in roka bo objela roko, obeta se vam zadovoljstvo. Popaziti boste morali na svoje zdravje in si narediti tehten načrt za prihodnost. Vanjo boste vključili tudi tiste, ki jim zaupate in so vam pri srcu, vendar bo potrebno tudi prilagajanje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Optimizem se v prvih dneh marca umika in prihaja soočanje s situacijami, ki bodo od vas zahtevale zbranost. Zaradi tega bo manj smeha in veselja, toda več treznosti in praktične energije in s tem tudi pametne odločitve. To zagotovo ni pravi čas za večje in pomembnejše ljubezenske vibracije, morda le za več druženj in razmišljanje o tem, kaj dejansko trenutno potrebujete. Vprašali se boste, kje je vaša sreča in lahko se vam zgodi, da se za nekaj časa celo zaprete vase, v svoj svet, česar ljudje okoli vas ne bodo razumeli.