Mesečni horoskop maj 2019

Mesečni horoskop za maj vam prinaša veliko vznemirljivih dogodkov. Dotaknil se vas bo dotaknil vpliv Sonca v znamenju bika, ki prinaša umirjenost, premišljenost in vztrajnost!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vaše zamisli se bodo končno začele premikati naprej. Dobili boste potrditve, povezane s preteklim delom. Zazdelo se vam bo, da vam je veliko ljudi naklonjenih, vendar bodite kljub temu previdni, saj imate zraven sebe nekoga, ki ni najbolj iskren do vas. Na zdravstvenem področju se vam v drugi polovici meseca kaže nekaj utrujenosti, ki jo boste najlažje premagali s športnimi aktivnostmi in zdravo prehrano. Veliko pa se boste tudi zabavali, saj vam samota nekako ni več všeč. Nikar pa ne pretiravajte z alkoholnimi pijačami.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Veselili se boste toplih dni, ki so na obzorju. Dobili boste navdih za nekaj novega. Zazdelo se vam bo, da morate poskrbeti zase in za svoje poslovne zadeve, ki so v zadnjem obdobju nekoliko v zaostanku. Sonce v znamenju bika vas bo v prvi polovici meseca privedlo do velikega čustvovanja. Vračale se vam bodo zadeve iz preteklosti. Lahko se vam celo zgodi, da srečate nekoga, ki vam je včasih veliko pomenil. Vajina zgodba še ni končana, vendar bi bilo dobro, da najprej razmislite in pretehtate vse možnosti in se šele nato spustite nazaj v razmerje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V prvih dneh maja se vam bodo pojavljali dvomi na vseh področjih. Veliko energije bo potrebne, da se jih znebite in zadihate tako kot si želite. Ves čas boste strmeli k pogovorom s prijatelji. Do konca meseca pa boste med njimi naredili selekcijo in se nato veliko boljše počutili. Ljubezenske zadeve se bodo počasi začele reševati v pozitivni smeri, saj ste končno prišli do točke, ko ste bolj stabilni in lažje sprejemate odločitve. S partnerjem boste preživljali lepe trenutke, poleg tega boste brez težav opravljali svoje delo, ki vam bo prinašalo tudi finančne rezultate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vse zadeve, ki ste jih nameravali rešiti so se vam zaustavile. Najprej si boste morali narediti dober načrt kako naprej, da vas situacije ne povozijo. Nekaj težav se vam kaže v prvi polovici meseca, ko finance ne bodo pritekle ob roku, ampak bodo zamujale. Reši vas lahko dober prijatelj. Na čustvenem področju boste imeli več sreče. Zaželeni boste s strani nasprotnega spola. Obetajo se vam nove simpatije, ki vas bodo obletavale s pozitivnimi komplimenti. Jupiter s svojimi aspekti, vam bo olajšal zadeve povezane s poslom in vam dodal kanček optimizma.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Večkrat se pritožujete da vam v poplavi obveznosti in hitrega tempa zmanjkuje časa za posedanje s prijatelji, razvajanje in početje svojih najljubših opravil. Mogoče je čas, da prenehate jamrati in iskati razloge, ampak se samo malo bolje organizirajte in uspelo vam bo izpeljati vse načrtovano. Tudi preobilica prostega časa ni prava formula za uspeh. V akciji nam navadno uspe več kot pa v preveliki ležernosti. Čustvene zadeve boste dali nekoliko na stran, z njimi se boste ukvarjali šele konec maja, ko boste dobili občutek, da ste način osamljeni ali zapostavljeni s strani partnerja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prihajajo topli dnevi, vas pa je razočaranje potegnilo v svet samote in togote. Ljubezenska razočaranja so del življenja vsakega posameznika in največkrat na dolgi rok prinesejo spremembo, ki življenju dajejo novo vrednost in nove poglede. Tudi vam bo letošnji maj prinesel svežino in veselje, samo ne čakajte predolgo. Zadeve, ki se vam bodo ponujale bo potrebno zagrabiti in jih negovati. Tudi na poslovnem področju se vam obetajo prijetne priložnosti, ki vas ne bodo pustile ravnodušne. Zadovoljni boste z razpletom dogodkov.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nahajate se v obdobju, ko se vam določene zadeve podirajo, ne glede na dejstvo, da se vi trudite po vseh močeh. Počasi se vrstijo spremembe, ki vam prinašajo več sreče in pozitivne energije. Najboljše se boste počutili v družbi enako mislečih, ki vas bodo podpirali na vsakem koraku. Konec meseca se vam obeta manjši konflikt na delovnem mestu. Odreagirajte spontano in diplomatsko, v nasprotnem primeru se vam obetajo manjše težave. Deležni boste podpore sodelavca, ki popolnoma razume vaše stanje. Ljubezen bo zacvetela v zadnjih dneh maja, ko boste bolj sproščeni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Občutek imate, da vam to obdobje ni preveč pisano na kožo, saj vam stvari ne gredo dobro od rok oziroma imate občutek, da se vedno znajdete na nepravem mestu. Verjemite, da ni nič uročeno, ampak se vam je pač več stvari zgodilo v krajšem času, ker niste bili dovolj pazljivi. Tega obdobja bo kmalu konec in čaka vas prijeten, sproščen in lep maj. Še posebej vam bo naklonjena druga polovica meseca, ko boste ponovno zaživeli in začeli delati premike na vseh področjih, ki so vas do sedaj obremenjevala. Morda celo spoznate novo, simpatično osebo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V začetku meseca maja se boste veselili svojih rezultatov, ki bodo posledica vaše modrosti in zrelosti. Vaša energija in um bosta usmerjena v odkrivanje novih obzorij ali novih ciljev. Nič vas ne bo moglo ustaviti pred napredkom. Dokončno boste vedeli, kaj ste potrebovali v življenju, da boste končno skladni in celoviti. Ljubezen bo igrala v vašem svetu najpomembnejšo vlogo in to se bo odražalo tudi pri delovnih nalogah. Radi boste sami, ker si boste tako napolnili notranje energijske moči. Ob koncu meseca boste zelo nemirni, saj se vam bodo ponovno začele kopičiti zoprne zadeve.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Popolnoma boste izčrpani saj ste v zadnjem času ogromno delali. Raje se umirite in potrpežljivo počakajte še nekaj dni. V sebi se boste vprašali in pretresli vse svoje čustvene občutke, kaj bi lahko storili drugače in kdo je kriv za stanje, v katerem se nahajate. Morda bi morali že veliko prej pogledati na svet z bolj jasnim zavedanjem. Nastale situacije žal ne morete spremeniti, lahko pa naredite kakšen pozitiven korak za prihodnost in si postavite konkretne temelje. Na ljubezenskem področju boste potrebovali tudi kanček sreče, da očarate osebo, ki vam je všeč že nekaj časa.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Preteklo obdobje vam je zapustilo nekaj odvečnih kilogramov, kar so opazili tudi vaši prijatelji. Njihove šaljive pripombe vam niso nič kaj prijale. Odločitev bo hitro padla in sledil bo vpis na redno tedensko vadbo v bližnjem fitnes klubu. V začetni zagnanost le ne pretiravajte preveč, saj to ni najbolj prijetno za vaše zaspane mišice. Na čustvenem področju se boste najboljše počutili v prvi polovici meseca, ko vam bosta moč in voljo vlivala Sonce in Mars. Čas je primeren tudi za razčiščevanje nejasnosti na tem področju, saj boste končno deležni tistih odgovorov, ki jih želite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V prvi polovici meseca maja se boste ukvarjali s poslovnimi zadevami, ki ste si jih nalagali v preteklem obdobju. Prišli boste do zaključka, da morate nekaj spremeniti, če želite povečati svoje finančno stanje. Na ljubezenskem področju vas bosta vzpodbujala Sonce in Merkur. Pripravljeni boste na nove korake, nova poznanstva in vznemirljive avanture. Tisti, ki ste v resni vezi se boste začeli poglabljati v vajin odnos in izboljševati situacijo. Pripravljeni bodite tudi na partnerjeve nenavadne odzive, ki vam v zadnjih dneh meseca ne bodo najbolj všeč.