Mesečni horoskop junij 2019

Horoskop za mesec junij 2019 za vsa astrološka znamenja

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Razmere in odnosi v služi bodo v začetku junija na meji vzdržnega, težko se boste sporazumeli z okolico in skleniti kakršenkoli dogovor. Ne belite si glave, če vas vaši prijatelji tokrat ne bodo razumeli, kmalu bo na tem področju veliko bolje. Posvetite se uresničevanju že pozabljenih, a tudi ustvarjalnih načrtov. Učinkoviti boste še posebej v zadnjih dneh meseca, ko vas bo na čustvenem področju prebudila Venera. Tokrat bosta na prvem mestu sproščenost in spontanost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V juniju prehajate v veliko boljše obdobje. Počasi se boste s pomočjo Merkurja otresli zagrenjenosti, ki se je lotila vašega osebnega življenja. Občutek, da so čustva zgolj enostranska vas tokrat ne vara, zato poslušajte sami sebe. Prisiljeni se boste spoprijeti z dejstvom, da ne delujeta skladno, vztrajali ste bolj zaradi udobja kot globoke ljubezni. Do konca meseca zaključite vezo zelo korektno ali pa se dogovorite o dodatni možnosti, saj vas vse skupaj že preveč obremenjuje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Varujte se v prvih dneh junija, ko bo Sonce v vašem znamenju raznih avantur, ki vas lahko popeljejo v napačno smer. Še posebej če ste vezani. Počasi se boste sestavili in si v sredini meseca znali vzeti več časa zase. Poskrbite tudi za delo, k8i vam lahko s svojo intenzivnostjo povzroči nekaj zapletov. Zaustavite se pri tistih priložnostih, ki so najbolj smiselne in vam prinašajo napredek. Na področju financ se vam bodo konec meseca vrstile razne priložnosti, vendar boste morali biti bolj premišljeni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vsi dogovori, ki so obstali na mestu, bodo v prvih dneh junija doživeli drugačen epilog. Posebej previdni bodite tisti, ki ste v resni vezi. Ne zapirajte se vase, partner vam bo z veseljem prisluhnil, če se mu boste le dovolj odprli. Pozitivno spremembo bodo opazili tudi prijatelji, ki vas bodo z veseljem vabili v svojo družbo. V čast spremembe sledi nagrada, ki vam bo pomenila ogromno, saj jo po tihem pričakujete že nekaj časa. V zadnjih dneh bo Mars prinesel več resnosti in dobre motivacije.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V prvi polovici junija boste večkrat presenečeni. Vse se zgodi z namenom, zato ne prehitevajte dogodkov, ker si s tem lahko zopet naložite dodatno breme. Partner se bo ob vas počutil ne koristnega, ker boste vso energijo vložili v delo in sodelavce. Na tem področju boste blesteli, želi uspehe in napredovali. Z odkritim pogovorom lahko ustvarite boljše ozračje. Zadnji dnevi junija z vplivom Sonca v znamenju raka prinašajo več svobode in samostojnih odločitev, ki bodo nekoga v vaši bližini zelo razveselile.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V junij vstopate polni energije in optimizma. Najbolj se boste razveselili dejstva, da se v vas znova prebujajo močnejša čustva in se vaši ljubezenski načrti odvijajo v želeno smer. Poglobili se boste tudi vase in ne boste se bali čustveno odpreti ljudem, ki jim zaupate. Spremljal vas bo dober občutek za ljudi okoli sebe s katerimi vam bo v veselje komunicirati. Na poslovni plati boste v drugi polovici junija osvojili zadeve, ki so vas bremenile in poskrbeli tudi za bolj urejeno finančno plat, ki vas bo tokrat presenetila.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prva polovica meseca junija vam ne bo najbolj naklonjena. Napetost se bo stopnjevala, odnosi pa se bodo začeli nekoliko krhati. S svojo nestrpnostjo do drugače mislečih se oddaljujete od rešitve in cilja, ki vam veliko pomeni. Planeti bodo tokrat poskrbeli, da zopet najdete sebe. Po krajšem umiku se boste vrnili bistveno vedrejši in strpnejši. Zaljubljeni si boste prizadevali, da zaljubljenost preide v ljubezen ter da se o razmerju konkretno pogovorite, saj imate občutek, da ste zmedeni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dobro razpoloženje vas bo spremljalo v prvi polovici meseca junija. Več možnosti bo po dodatnem zaslužku in za nove začetke, ki vam prinašajo radost in svežino. Sobivanje s partnerjem bo znova všečno in sproščeno. Samski lahko tokrat s pomočjo Venere najdete sorodno dušo s katero lahko izpostavite toplo prijateljevanje z veliko možnosti skupne poti. Spomin na nekdanjo simpatijo se počasi umika vstran, kar vam bo pisano na kožo. Nove dimenzije prihajajo v ospredje konec meseca.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V juniju se vam nakazuje veliko dogajanja in zanimivih prigod. Bodite strpni, sicer ne boste zlahka dosegli tako želenega poslovnega uspeha, zato ne dovolite, da skrbi prevladajo. Vidni rezultati v drugi polovici meseca vam lahko ponovno vlijejo pogum in s svežo energijo lahko tokrat nadaljujete strmo proti vrhu. Najlažja pot, da se približate osebi, ki vas zanima je odkrito priznanje, ki sicer ne bo enostavno, vendar vam prinaša čisto vest. Zadnji dnevi v juniju bodo klicali po gibanju in skrbi za zdravo prehrano.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V prvi polovici junija vam bo uspevalo vse, česar se boste lotevali s srcem in ne po sili razmer, spremljal vas bo tudi ugoden vpliv Jupitra. Druga polovica junija prinaša nekaj zapletov in nejasnosti. Nekoga ne morete pozabiti, čeprav tega ne priznate, se zatekate v neprepričljive rešitve in sami sebi kopljete jamo. Takšni izhodi so izraz neizživetih strasti in večne ljubezni. S podzavestno dinamiko ga ponovno privabite v svoje življenje in poskrbite tudi za svoje zdravje in dobro počutje na vsakem koraku.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V prvih dneh junija bo stvarnost rahlo zamegljena, saj bo več kot preveč vabil na pregrešne kulinarične dobrote, ki se jih boste seveda udeleževali brez kančka slabe vesti. Za dobro kondicijo poskrbite z hitro hojo in tekom. Delovne obveznosti boste začinili s prijetnim druženjem, kar vam bo pisano na kožo. Pojavili se bodo novi ljudje, z vplivom Venere pa boste tudi zelo strastni in prodorni, ter če ste samski, pripravljeni na novo zgodbo, ki vam lahko prinese korenite spremembe.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V prvih dneh junija se vam ponuja priložnost, da rešite zasebne odnose taktno in dokončno. Dodatnih obveznosti si preprosto ne želite, zato si postavite prioritete in energijo usmerite na vam poznano področje. Izkoristite priložnost dodatnega zaslužka in se z novimi energijami sproščeno podajte na svojo pot, ki vam, če boste bliskoviti, prinaša ugodne in zelo realne rešitve. Mars bo v zadnjih dneh junija vplival na vašo komunikacijo in stopnjo razdražljivosti, ki bo tokrat zelo nizka.