Mesečni horoskop julij 2019

Horoskop za mesec julij 2019 za vsa astrološka znamenja

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V prvih dneh julija, ko bo Sonce v raku, boste utrdili svoj položaj in se bolj sproščeno posvečali novim poslovnim izzivom. Nekoliko manj obveznosti bo, kot ste mislili, zato pa več časa za drago osebo, ki upravičeno zahteva več vaše pozornosti. Z vsemi lekcijami, ki jih imate za seboj, in vsemi tistimi, ki vas še čakajo, boste bolje spoznali sebe. Odkrivali boste strasti v sebi in uvideli lastno pomembnost. Kjer se boste pojavili, boste pritegnili pozornost in val navdušenja. Nikar se ne ukvarjajte s starimi zamerami, saj jih boste le še poglobili. Naučite se odpuščati in stopite proti koncu meseca korak naprej.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Resda je včasih težko, ampak v prvi polovici julija se vam bo z ugodnim Marsom vaš trud obrestoval, še posebej zato ker boste pogumni. Nekdo vas bo razjezil s svojim razmišljanjem. Pozabili boste na skrbi, ki jih imate na delovnem mestu, zato pa se boste toliko bolj posvečali vsemu, kar je bilo zaradi obveznosti na stranskem tiru. Priporočljivo bi bilo, da se sprostite. Pokažite več energije in ustvarjalnosti, ne bodite med tistimi, ki večno čakajo na pravi trenutek, ki nikakor ne pride. Če se odpravljate na prvi zmenek s simpatično osebo, uporabite domišljijo, sramežljivost bo o Sonce v levu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V ljubezni se vam bodo v prvih dneh julija s Soncem v znamenju raka odpirale nove možnosti, ki bi jih bilo dobro izkoristiti. Nikar ne odlašajte in ne prepuščajte stvari naključju. Vzemite zadeve v svoje roke in se potrudite za dober razplet. V sredini meseca si boste marsikaj razlagali po svoje, kar pa lahko povzroči nesporazum. Poskrbite, da si boste na jasnem s čustvi. Sami sebi boste prepovedali razmetavanje z energijo in iskanje pozornosti, namesto tega se boste intenzivno posvetili karieri, a ne boste začeli isti trenutek. Nekatere stvari lahko še malo počakajo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zadovoljstvo in sreča izhajata od znotraj, zato se v prvih dneh julija, ko boste s Soncem v vašem znamenju bolj občutljivi ne ukvarjajte z zunanjimi dejavniki, ki vas spravljajo v slabo voljo. Postavite meje sebi in drugim, v to vas usmerja tudi ugodna kombinacija planetov. Omilite zahteve, ki jih v zadnjem času odločno, na trenutke pa celo ostro postavljate. Ljudje okoli vas imajo drugačne želje kot vi, ki se jih morate naučiti spoštovati in delovati tudi njim v prid.  Tako v poslovnem življenju kot v ljubezenskih odnosih se boste lahko sprostili, ter z ugodnim Marsom proti koncu meseca prevzeli glavno besedo. Občutek vas očitno vodi na pravo stran.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vztrajnost bo v vročih julijskih dneh nedvomno vaša vrlina, zato boste pri vsem, kar si boste zadali, tudi uspešni. Imate srečo, saj boste samozavestni!  V drugi polovici julija prihajajo dnevi, ko lahko poletite na krilih svojih sposobnosti in za to dobivate priznanja, so bogata naložba v prihodnost in predvsem vase. Samozavest, ki jo prinaša vaše Sonce bo silovito narasla. Ljubezen ne pozna meja, tega se zdaj že dobro zavedate, vendar pa kljub temu ne bi bilo slabo, da bi v čustvenih situacijah uporabljali tudi glavo, ne samo srce.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Poskrbite v juliju za sprostitev, pri kateri bi vam po vsej verjetnosti pomagalo druženje z ljudmi, ki vas nasmejijo in razumejo. Morda bi bilo dobro, da si privoščite zabavo s prijatelji. Vaše miselne sposobnosti bodo sredi meseca odlične, zato se boste lahko lotili tudi bolj zahtevnih nalog in jih uspešno opravili. Oživele bodo pretekle vezi, kar vas bo spravilo v prav odlično voljo.  Bodite konec julija kreativni in ustvarjalni, pomagala vam bo simpatična gesta prijatelja. Finančno bo zelo prijetno in harmonično. Postavite si meje in pravila igre, saj boste v tem primeru bolj učinkoviti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V prvi polovici julija boste uživali  v vsem tistem, kar je lepo in prijetno. Do partnerja bodite sočutni in razumevajoči, kar vam lahko pomaga ugodna Venera. Zdelo se vam bo škoda, da bi predolgo počivali na lovorikah, zato se boste podali v akcijo. Na poslovnem področju vam bo konec meseca primanjkovalo energije, zato si večje načrte in delovne naloge prihranite za dni, ko se boste boljše počutili. Ovirala vas bo tudi trma. Nekdo vas pogreša in razmišlja o nekakšnem zbližanju z vami. Odprite se in komunicirajte. Zelo ustvarjalno boste razpoloženi v zadnjih dneh julija.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo bo v prvi polovici julija na vaši strani, pomagal vam bo in to vas lahko pomiri. Ne boste več gledali nazaj, brcnila vas bo Venera, obrnili se boste k načrtom, ki ste jih predolgo puščali stati pri miru. V sredini meseca bo pomembno, da boste znali najti tisto pravo besedo, ko se boste pogovarjali z starejšimi. Odgovornost bo nekaj, kar vam bo koristilo. Učite se iz svojih napak in poskrbite, da jih v prihodnosti ne boste več ponavljali. Ozrite se v zadnjih dneh julija, ko boste romantično razpoloženi v zvezde in jim zaupajte skrite želje, ki se vam v prihodnje morda uresničijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo bo v prvi polovici julija na vaši strani, pomagal vam bo in to vas lahko pomiri. Ne boste več gledali nazaj, brcnila vas bo Venera, obrnili se boste k načrtom, ki ste jih predolgo puščali stati pri miru. V sredini meseca bo pomembno, da boste znali najti tisto pravo besedo, ko se boste pogovarjali z starejšimi. Odgovornost bo nekaj, kar vam bo koristilo. Učite se iz svojih napak in poskrbite, da jih v prihodnosti ne boste več ponavljali. Ozrite se v zadnjih dneh julija, ko boste romantično razpoloženi v zvezde in jim zaupajte skrite želje, ki se vam v prihodnje morda uresničijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Potrudite se v prvi polovici julija, da boste čim prej zopet v komunikaciji s prijateljem, ki trenutno nima časa za vas. Vaše pronicljivo opazovanje se vam lahko obrestuje hitreje, kot ste pričakovali. Pokažite, da ste lahko komunikativni, diplomatski in razumevajoči. V zadnjih dneh julija boste pod velikim stresom. Ne bi bilo slabo, da bi si privoščili nekaj oddiha, kar bi blagodejno delovalo na vas in vaše telo. Potrudite se in čim prej opravite z vsem pomembnim. Vsaka pripomba, kaj šele morebitna kritika, vas bo spravila v slabo voljo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V julijskih dneh bodo vaše želje zaradi vpliva Marsa malce nenavadne in nepričakovane. Želeli bi si precej neverjetne stvari, ki se ne bodo tako kmalu uresničile. Tega pa se morate zavedati že na začetku. Preveč sladke besede vas lahko hitro zavedejo. Čeprav se vam sedaj vse zdi lepo in prav, se na koncu mogoče ne bo izkazalo, da je tako. Potrudite se in se za vsak slučaj prepričajte ali je vse tako kot bi moralo biti. Vsega, kar si želite, zaradi okoliščin v zadnjih dneh julija ne boste mogli speljati do konca, vendar se zato od svojih načrtov še ni treba posloviti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

S svojimi dejanji boste opozarjali nase, Venera bo še dodatno povečala vašo kreativnost. V ljubezni so v sredini julija zaradi občutljivosti na vidiku sivi oblaki, zato ostanite previdni in budni. Potrudite se torej, da se boste trudili in poslušali tisto kar vam bo nekdo razlagal. Tudi če je za vami naporen opravek, si nadenite nasmeh, saj ste tako najbolj očarljivi. Tudi vezani poskrbite za skupno preživljanje časa, v katerem vam vpliv planetov prinaša akcijo. Preložite nekaj pomembnih opravkov oziroma čim prej preverite morebitne napake, nato pa začnite uživati tako kot je treba.