Mesečni horoskop januar 2020 za vsa astrološka znamenja.

V januarskih dneh se boste s pomočjo Sonca v znamenju kozoroga lažje usmerjali v resne odločitve. Realen pogled na situacije bo tisti, ki vas lahko reši. Ljubezenske vibracije ne bodo niti strastne, niti nežne, ampak bolj stabilne in premišljene.

Venera bo zaljubljenim pokazala nove poti, polne raznih domislic in simpatične energije.

Za razne prekinitve januar ne bo najbolj ugoden, priporočljivo je, da spremljate lekcije, ki se nizajo in se jim skušate prilagoditi.

Mesečni horoskop januar vas vabi k novim dogodivščinam naproti, ne pozabite pa ostati budni in previdni.

 

SLAVNI, KI PRAZNUJEJO V JANUARJU

13. januarja praznuje Nika Kljun

Njeno Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Kozoroga v X. hiši. Je oseba, ki je ponosna nase in na svoje dosežke. Vsa vrata v življenju so ji odprta in za večji uspeh potrebujete bistveno manj energije, kot nekateri posamezniki. Tam, kjer ni čustveno povezana, se zna odlično postaviti zase in zahtevati tisto, kar ji pripada.

31. januarja praznuje Denis Avdić

Mars se je ob njegovem rojstvu nahajal v Tehtnici v 5. Hiši. To je gibljiv, tekoč in dinamičen človek, vedno nekako neulovljiv in skrivnosten. Je muhast in izredno občutljiv, zato pa izjemno nadarjen za umetniške poklice, še posebej na glasbenem in likovnem področju, tak položaj poleg domišljije in ustvarjalnosti namreč daje izreden smisel za ritem. Ima izredno notranjo moč, prav tako pa tudi fizično, je pa vse njegovo delovanje odvisno od njegovega počutja in trenutnega navdiha. 

Če želite poiskati skrite odgovore in se poglobiti vase, naročite Astrološko natalno analizo.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dogajanje v prvih dneh januarja, ko bo Sonce v kozorogu, bo potekalo v neobičajnih okoliščinah, ki vam ne bodo najbolj pisane na kožo. Nikar ne skrivajte čustev, raje se soočite z osebo, ki vas privlači. Zaposlili se boste z razmišljanjem, kako bi se v dani situaciji rešili na čim lažji način. Soočiti se bo potrebno s stvarmi, ki ne bo najbolj vzpodbudne. Kljub zmedenim energijam, ki bodo na vsak način želele prodreti v vašo bližino, se boste znali konec januarja naravnati v optimistični smeri, zato glavo čim prej pokonci.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V prvih dneh januarja boste pozorni tudi na malenkosti. Zvezde vam bodo naklonjene, zato lahko pričakujete nove, spontane poti, ki vas bodo razvedrile. Prisluhniti morate notranjemu glasu svojega srca, ki vas na področju čustev sredi meseca vodi v pravo smer. V zadnjih dneh januarja se boste ukvarjali sami s seboj in svojo notranjostjo, kar vas bo nekoliko utrudilo. Ničesar ne poskušajte narediti z levo roko, saj bi vam tokrat lahko spodletelo. Prisluhnite prijatelju, ki ima za vas pripravljene odlične in učinkovite rešitve.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekoliko utrujeni boste v začetku januarja, saj se vam bo vse skupaj, kar se bo dogajalo, zdelo preveč naporno za vaš tempo. Naj vas ne moti mnenje nekoga, ki ima vedno občutek da ve več od vas, raje vse skupaj preskočite in si mislite svoje. V drugi polovici januarja boste uresničevali načrte in to bo vaš največji izziv, saj slutite, da boste ob spremembi okoliščin lahko počasi celo stopili naprej. Druženje z dobrimi prijatelji bo vaša najljubša sprostitev. Obremenjenost, ki jo čutite, vas v zadnjih dneh januarja zapušča.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Že nekaj časa doživljate zelo naporne trenutke, ker se od vas pričakuje le najboljše, a v sredini meseca se boste odzvali popolnoma drugače. Izrazite se na bolj intenziven način. S financami boste imeli srečno roko, posebno če ste usmerjeni v večje nakupe. Tudi na čustvenem področju vam bo šlo presenetljivo dobro, saj boste pripravljeni na kompromise. Razmišljali boste glede napovedanega srečanja, ki vam povzroča metuljčke v želodcu. Tokrat se ne boste obremenjevali s svojimi zahtevami, ampak se boste prepustili prijetnim energijam.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Veliko malenkosti vas muči, saj ste utrujeni in negotovi, še posebej na področju dela in financ. Izogibajte se konfliktom in prerekanju, ki ne bo obrodilo nobenih sadov. Do sredine meseca ne morete posebno izrazito napredovati, saj vas čaka še nekaj lekcij, povezanih s preteklostjo. Na čustvenem področju bo v drugi polovici meseca z ugodno Venero veliko strasti, ki vas bo vsekakor razvedrila. Poleg tega je na obzorju tudi nekaj novega, zato se začnite pravočasno pripravljati. Konec meseca boste imeli srečo, zato jo izkoristite na najboljši možen način.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Končno boste v januarju, ko boste spočiti na pravilen način znali zadeve postaviti na svoje mesto. Spremembe, ki prihajajo vam bodo podarile alternativo in najboljše možne rešitve. Osebe, ki so dvomile o vas, vas bodo tokrat vzpodbujale. To vas bo zelo razveselilo in vam dalo dodatni razlog za trud na delovnem mestu. Usmerili se boste tudi k večjim zaslužkom. V drugi polovici januarja boste hrepeneli po svobodi. Končno se boste osvobodili bremen, ki so vam na področju medsebojnih odnosov kradla energijo in voljo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Odločili ste se v pravi smeri, zato lahko v januarskih dneh pogumno nadaljujete, brez kančka slabe vesti. Rdeča nit bosta svoboda in toleranca. Pomembno bo tudi, da se boste spretno soočali z zoprnimi situacijami, ki jih ne bo malo. Sredi meseca se boste ukvarjali z domačimi težavami ali dolgo razmišljali, kaj storiti glede zahtevnejše zadeve, ki krade vaš spanec. Ne čakajte predolgo, sicer vam bo vse skupaj še težje. Konec januarja ne boste najbolj optimistični, saj vam bodo zastavljali preveč vprašanj in odgovorov pravzaprav niti ne boste našli. V ljubezni boste spontani.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pazite v prvi polovici januarja na zdravje, saj boste nekoliko bolj občutljivi in dovzetni za lažje oblike bolezni. Vsak začetek je težak, to boste okusili, ko se boste samozavestno podali v nekaj, kar žal ne boste znali zaključiti na pravi način, kljub temu, da vas bodo vzpodbujali. S prijatelji ne boste našli skupnega jezika. Vse vas bo motilo in ves čas boste iskali tisto nekaj, kar bi želeli popravljati. Najbolj vas bodo razjezili nesporazumi ter čakanje. Zvezde vam svetujejo da se začnete bolj intenzivno postavljati zase.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prijateljsko področje bo najbolj zacvetelo v sredini januarja, ko boste začutili močno željo po druženju in spoznavanju novih ljudi. Odprti boste tudi za drugačnost in z lahkoto vas bodo prepričali v kakšno novost ali podvig, o katerem ste v preteklosti samo sanjarili. Denarna zadeve bodo potekale najbolj gladko v zadnjih dneh januarja, ko boste polni optimizma in prepričani v svoj prav. Znali boste tudi kaj prihraniti in se nadzorovati pri zapravljanju. Ne sedite križem več rok, temveč si prizadevajte, da se zadeve čim prej rešijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ljudje v vaši bližini bodo v januarskih dneh presenečeni, ker boste do njih še posebej prijazni in ustrežljivi. Ponovili boste nekaj zanimivih podvigov, obenem pa se vam bodo reševale vaše težave, kar vas bo razveselilo, saj ste v zadnjem času nad njimi že skoraj obupali. V zadnjih dneh januarja boste na poslovnem področju precej slabe volje, saj bo nekdo na vsak način hotel pokazati svojo avtoriteto, kar vas bo močno zmotilo. Poskusite se zanesti le nase, saj boste tako dosegli cilj, ki ste si ga zastavili že nekaj časa nazaj.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Januarski dnevi bodo za vas spodbuda, da delujete skozi svoje občutke. Močnejši ste kot se zavedate, zato se nikar ne podajajte v nezadovoljstvo. V sredini januarja, ko vam bo nagajal vpliv Marsa, se boste morali spoprijeti z nečim, kar ste odlašali, v upanju, da vas ne bo doletelo. Bodite pogumnejši, saj se bodo s tem tudi vaši cilji rešili veliko hitreje. Zadnji dnevi meseca vam prinašajo preobrazbo in odkrivanje notranjih vzgibov. Izziv vam bodo spremembe in novosti, ki se bodo pojavljale. Počasi se boste zbrali in sestavili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V začetku januarja se bo vse vrtelo okrog finančnih težav, za katere ste odgovorni predvsem sami. Okolica je že naveličana tega, da obljubljate spremembe nato pa nadaljujete po isti poti. Končno se boste odločili pustiti za seboj vse tisto, kar vas je vleklo navzdol. Sprememba vam sredi januarja bo dobro dela, saj vam prinaša tudi nova poznanstva. Tudi na področju ljubezni boste končno pripravljeni zajadrati v novo epizodo in se prepustiti čustvom brez obremenitev.