Mesečni horoskop za mesec januar 2019

V januar vstopate premišljeni in samozavestni. Zelo umirjeno se boste lotili novih projektov, zato boste tudi uspešni.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V januar vstopate premišljeni in samozavestni. Zelo umirjeno se boste lotili novih projektov, zato boste tudi uspešni. V sredini meseca boste čutili majhne napetosti v partnerstvu. Uživali boste veliko slaščic, a brez slabe vesti. Poslušajte svoj notranji glas, ko se odločate, včasih vam lahko svetuje bolje od razuma. Presenetite se in zaživeli boste s polno paro! Svoje življenje boste poskušali napolniti z vsem mogočim samo zato, da se ne bi ukvarjali s težavami, ki se nabirajo. Ne boste razumeli ljudi okoli vas. Moti vas nekaj, kar načrtujejo mimo vaših zamisli.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Biki lahko pričakujete nekaj novosti, ki pa ne bodo preveč pozitivno vplivale na dogajanje okoli vas. Precej boste razdražljivi in vedno pripravljeni na boj z okolico. V vas se pripravlja nov udar predvsem na finančnem področju. Čisto drugače bo v drugi polovici januarja. Potreba po uspešnosti bo dvigovala delovno ambicioznost, zaradi česar bodo nekateri prikrajšani za uspeh. Spoprimite se z uspehom. V ljubezni bo padla dokončna odločitev. Ne bodite hladni in zadržani, ampak povejte svoje mnenje in stojte za njim. Več sreče boste imeli s Soncem v vodnarju v zadnjih dneh meseca.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z malo truda si boste lahko postavili temelje. Izkoristite trenutek naklonjenosti uradne osebe, kajti od nje lahko dobite pomembno informacijo, ki vam bo prinesla veliko dobička. Nakupovanje vam bo v prvi polovici meseca v velik užitek. Vendar nikar ne pretiravajte z zapravljanjem. Na delovnem mestu se bo pojavila naveličanost in vam bo zmanjkovalo energije, ker se vaše ideje še ne bodo mogle uveljaviti. Vztrajajte, ker se vam bo kasneje poplačalo. Pričakujte nenavadne želje s strani partnerja. Morda mu boste celo ustregli, saj imate občutek, da ste premalo prisotni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čaka vas nekaj manjših, vendar prijetnih presenečenj. Dobro naložen denar se vam bo zelo obrestoval, kar vam bo vlilo voljo do novih vlaganj. Dobro premislite in se nekoliko posvetujte z osebo, ki ji lahko zaupate. Odziv bo pozitiven in obetaven. Pričakujete lahko napredek na področju izboljševanja odnosov s sodelavci. V komunikaciji boste močni in prepričljivi. Na čustvenem področju boste manj energični in bolj občutljivi, saj vam boljša polovica ne bo dovolj stala ob strani. Vendar imate vse možnosti, da to situacijo spremenite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Levi boste precej pozornosti posvečali stvarem, ki niso dolgoročnega pomena. Obenem bo prva polovica januarja zaznamovana z ukvarjanjem s podrobnostmi. Sedaj je ugodno obdobje za nove ideje in ustvarjalnost. Ambicioznost in poslovni načrti bodo dobro zastavljeni, njihova pot pa bo uspešna. Hrabrost, volja in optimizem bodo igrali pomembno vlogo, čeprav boste morali sprejeti tudi določena dejstva. Na področju čustev boste zacveteli šele v zadnjih dneh meseca, ko se bodo situacije na tem področju razjasnile. Vedeli boste kaj si želite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Previdno se boste spopadli z izzivi. V ozadju bodo nenehne spremembe, kajti z logičnimi odzivi boste dosegli ugodne rezultate. Z nadrejenim boste imeli sproščen pogovor. Obljuba se vam bo izpolnila. Nehajte se toliko ukvarjati s samim sabo in analizirati vsako zadevo, raje pojdite v družbo. Dobro vam bo delo, saj se zadnje čase stalno vrtite v začaranem krogu. Počutili se boste toplo in zadovoljno. Tisti, ki ste pa samski, pa pojdite s prijatelji na kavo. Jupiter bo v vaše življenje dodal kanček sreče, zato bi bilo dobro igrati kakšno igro na srečo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nič načrtovanega ne speljete do konca. Zatikalo se bo predvsem pri dogovarjanju z vašimi poslovnimi partnerji ali sodelavci. V družini se v prvih dneh januarja ne boste ravno najboljše razumeli, saj nihče ne bo videl vaše vizije napredovanja določenih zadev. Počasi boste dosegli dobro kondicijo, zato se boste še bolj telesno udejstvovali. Nekaj dni si lahko privoščite na gorskem zraku, ki vas bi napolnil s pozitivno energijo. Segali boste po sladkem, saj boste notranje nekoliko napeti in deloma nezadovoljni s situacijami, ki vas obkrožajo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Utrnile se vam bodo ideje, ki zahtevajo premislek in kasneje takojšnjo realizacijo. Naredite premik, s katerim odlašate že nekaj časa. Vaše ideje bodo sicer naletele na plodna tla, nikakor pa potem ne pride do konkretne realizacije. Kljub temu poskusite nekoliko tvegati, morda se vam obrestuje kasneje. Čustvena zrelost bo dosegla vrh, kar pomeni, da se boste odločili v pravi smeri zase. Odločitve bodo nujno potrebne, zato se jim nikar ne izogibajte. Ustvarite si realen pogled na nastalo situacijo in lažje vam bo. Samski pojdite v večjo družbo in se zabavajte, saj vas čaka nekaj novega.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav boste hoteli, da bi bile stvari logične, pametne, jasne in stvarne, se ne bo izteklo vse po vaših pričakovanjih. Svet ni vedno opredeljiv. Uporabiti boste morali več spretnosti, če želite uspeti. Sodelavci bodo nadzorovali vsak vaš korak, kar vas bo spravljalo v obup. Nikakor se ne morete sprijazniti s tem, da vas imajo že dlje časa pod drobnogledom. Preveč se ukvarjate z nečim, kar bi morali začasno opustiti. Ljubezenske zadeve se bodo odvijale brez težav, saj vam bo boljša polovica izredno naklonjena. Imeli boste veliko energije, še posebej tisti, ki ste samski.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Obeta se vam zanimiv mesec, poln presenečenj in zanimivih dogodkov, saj vas bodo sonce, Venera in Mars bodrili na vsakem koraku. Okolica vam bo ponujala točno tisto, kar tisti trenutek potrebujete. Ulovite drobec sreče, ki se vam nasmiha. Vaša vsestranskost bo še vedno močno opazna. Uporabljali boste vse razpoložljivo znanje in ga prepletali z modrostjo. Sprejeli boste nove izzive, ki vam bodo ponujeni. Izžarevali boste zadovoljstvo, še posebej na sredini meseca. Sedaj je čas, da razčistite s strahovi, ki so se vam nakopičili in vas ne spustijo naprej.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Začutili boste, da nujno potrebujete spremembo, a žal še ne boste pripravljeni nanjo. Počakajte še nekaj trenutkov. Čustvom boste dajali prednost pred intelektualnimi izzivi, saj si boste želeli nekaterim stvarem končno priti do dna. Vaša iznajdljivost in šesti čut bosta v ospredju, zato ju dobro izkoristite. S partnerjem boste pozitivno rešila nesporazume. Veliko se boste posvečali gibanju in zdravemu prehranjevanju. Izžarevali boste pozitivno energijo. Ne izpustite priložnosti, da očistite svoj notranji in čustveni svet, pustite, da se vaše želje udejanjijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prvi dnevi januarja bodo poslovno obarvani. Nekdo iz okolice vam bo ponudil delo, ki ga boste težko zavrnili. Po eni strani bo to zaradi osebe, ki vam bo to ponudila, po drugi strani pa bo količina dela ogromna. Nikar se ne vmešavajte v tuje spore, saj lahko vse skupaj le poslabšate. Zvestoba, višji cilji in odločitev za plemenita dejanja bodo krojili dobre odnose s partnerjem. Ne bodite prestrogi do partnerja, kajti s sproščenim pogovorom boste prišli do pozitivnega zaključka. Tisti, ki ste samski se boste veliko poglabljali v preteklost in razmišljali, da bi jo morda celo obnovili.