Mesečni horoskop februar 2020 za vsa astrološka znamenja.

Mesečni horoskop februar 2020. V mesec februar se  boste podali veselo, saj bo Sonce v znamenju vodnarja poudarilo vašo zabavno plat. Želeli boste nove poznanstva, vihrave energije in predvsem napredek. Prihajajo številne priložnosti, želja po tveganju in po tem, da ste v prednosti pred drugimi.

V zadnjem delu meseca, ko prihaja vpliv Sonca v znamenju rib se boste notranje umirili. Čustveno področje bo postalo bolj pomembno. Zastavili si boste nove smernice in skušali na nežen način prodreti naprej.

Mesečni horoskop februar 2020SLAVNI, KI PRAZNUJEJO V FEBRUARJU

6. februarja praznuje vodnar Peter Poles

Z Marsom v znamenju Raka je pripravljen na trdo delo in odrekanje, samo da bi dosegel, kar si je zastavil. Pri svojih nazorih zelo vztraja in je odločen, da stvari izpeljete tako, kot je prepričan, da morajo biti izpeljane. Njegova vztrajnost pri namenu in zmožnosti za opravljanje dela je skorajda že meji na obsedenosti. 

25. marca praznuje ribica Nika Matoh

Urejena in simpatična Nika Matoh ima Sonce v znamenju Rib zato verjame v univerzalno ljubezen. Pogosto želi uiti kakršnikoli resničnosti tega sveta. Zanjo je značilno, da se z lahkoto zlije s situacijo. Je prilagodljiva, nevsiljiva in plašna, če pa nanese, zna hitro, tekoče in prepričljivo povedati, kaj si misli. V življenju nima težav s prepoznavanjem drugih, vendar pa imajo drugi težave z doumevanjem nje. Njena osebnost je sočutna, ljubeča in nežna. Rada ima živali in ljudi v stiski. 

Želite izvedeti več o svoji osebnosti? Odgovor je TUKAJ.

Mesečni horoskop februar 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V prvi polovici februarja prihaja več dela, kar vam bo močno pisano na kožo. Uprli se boste vsemu, kar bi morali delati pod pritiskom, obrnili se boste k tistemu, kar vas razveseljuje. Namesto da bi se obremenjevali s financami, ki v sredini meseca ne bodo najbolj rožnate, se boste flegmatično zavihteli novi priložnostim naproti. Proti koncu meseca bo Sonce v znamenju rib poudarilo vašo čustveno plat.  Rešili boste odnos, ki vas bremeni že dlje časa. Direktno izpostavite določena dejstva in ne bodite tako prestrašeni, ko se je treba postaviti zase. Zaupajte vase in vse se bo rešilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Mesec februar vas bo usmeril k temu, da naredite nekaj zase. Storite več za svojo kondicijo, privoščite si več rekreacije, najboljše se boste počutili v večji skupini. Spoznate lahko nov krog ljudi, ki bodo popolnoma drugačni od vaših prijateljev, vendar zelo zanimivi. Tisti, ki se že dlje časa obremenjujete s tem, kako bi končali razmerje, je sedaj ravno pravi čas, da to tudi storite, dokler ne bo prepozno. Samski pa z vstopom v novo razmerje počakajte še nekaj časa, saj se bo proti koncu meseca februarja slika vedno bolj jasnila in morda vam ne bo všeč.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Mesečni horoskop februar 2020.

Na prenašajte v prvih dneh februarja, ko boste nemirni svoje slabe volje na druge in se raje zamislite nad svojimi koraki. Skrbno se boste sredi meseca, ko boste bolj zbrani prepustili urejanju obveznosti in se posvetili določenim zadevam. Stoje za svojimi besedami in dejanji, v tem primeru lahko pričakujete da se bo nekaj premaknilo stvari z mrtve točke. Ne oklevajte preveč glede pogovora o nečem, kar vas obremenjuje. Družinsko življenje bo konec meseca obarvano s prijetnimi pogovori in modrimi nasveti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prvi dnevi v februarju niso ravno pravi trenutek za romantična srečanja. Z nekom v družinskem krogu se nikakor ne boste mogli dogovoriti, zato pazite, ker bo prisotnega nekaj obojestranskega nezaupanja. Vsekakor upoštevajte vse razloge za in proti, še vedno se lahko iz pomembne izkušnje tudi kaj naučite. Vztrajnost je lepa reč, a tokrat bi morali najprej prisluhniti in proučiti vse ovire. Ljubljena oseba vam bodo v zadnjih dneh februarja na vsakem koraku stala ob strani. Tisti, ki ste v resni vezi lahko naletite na manjše konflikte, vendar bodo le kratkoročnega značaja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sonce v znamenju vodnarja vam bo v prvi polovici februarja povečalo vašo samozavest in vas navdihnilo z novimi idejami. Energijo boste usmerjali v dokazovanje moči pred drugimi, želeli si boste da vam sledijo, ter da vas upoštevajo. Pazite pa na komunikacijo, saj lahko zabredete v nejasne pogovore. Telefonski pogovor, ki bo zelo pomemben opravite daleč od radovednih ušes. Proti koncu meseca se vam lahko zgodi manjše presenečenje, ki vam bo zaradi note vznemirjenja še dolgo ostalo v spominu.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Mesečni horoskop februar 2020.

Ranljivi in občutljivi boste stopili v mesec februar. Takšno počutje vam bo povzročilo precej težav na ljubezenskem področju. Na realnost boste enostavno pozabili, pazljivi bodite tudi pri finančnih zadevah, saj se vam bo kopičilo nekaj nepredvidenih izdatkov. Ne razmišljajte pa preveč  o tem, kaj vas čaka od jutri naprej, uživajte v vsaki priložnosti. Proti koncu meseca se odpira nova možnost glede dela, ne bo vas motilo niti to, da ste že sedaj preobremenjeni. Tisti, ki ste v resni vezi, boste v zadnjih dneh februarja  veliko prostega časa preživeli s partnerjem.

 
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V februar se boste podali z elegantnim tempom. Z ubranimi besedami boste dosegli več, kot ste sploh upali pričakovati. Na področju dela bo vsako sumničenje odveč, zato začnite zaupati vase in v tiste, ki plujejo z vami. Bolj pozorni bodite na finančni plan, ki ste si ga zastavili, saj lahko hitro zaplujete v nepričakovane dolgove. V ljubezenskih odnosih boste tudi konec meseca februarja sproščeni in komunikativni, zato se bo okoli vas nabral velik krog ljudi, ki jih boste z veseljem in odprtimi rokami sprejeli. Tisti, ki ste v resni vezi, pa se zazrite vase.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V prvi polovici meseca februarja boste čutili varnost in stabilnost, zato se boste izogibali vsem tveganjem, kar ravno ni v vaši naravi. Ne upirajte se preveč morebitnemu napredku saj vam bo koristil. V drugi polovici februarja boste bolj umirjeni, zato boste lažje odpustili in pozabili. Področje ljubezni bo še posebej lepo izoblikovano.  Zadovoljni boste, še posebej tisti, ki ste pred kratkim začeli novo razmerje. Zadnji dnevi v februarju bodo namenjeni razmišljanju o sebi in svojih željah.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Mesečni horoskop februar 2020.

Še vedno ne veste kako bi si lahko polepšali svoj čas, zato boste v februar stopili nekoliko neodločni. Stojte za svojimi trditvami, poslušajte svojo intuicijo in našli boste tisto, kar že nekaj časa iščete. Pričakujte informacijo, ki vas bo presenetila in vam povečala stopnjo motivacije za  prihodnost. Proti koncu meseca boste vedno bolj utrujeni, zato pazite, ker vas nekdo na področju dela, ko bo potrebno zaključiti z nečem, ne bo razumel. Naj bodo vaši odgovori bolj kratki in jedrnati, vsa filozofiranja bi bila tokrat več kot odveč, zato jih prihranite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V februar se boste podali z energijo Sonca v znamenju vodnarja zelo družabni, zato boste z mnogimi našli skupni jezik. Čim prej se odzovite na razna povabila in si pričarajte čim bolj domiseln praznik zaljubljencev. V ljubezni bo prisotne več iskrenosti in zaupanja, zato se boste resnično znali prepustiti, samski pa osvajati v uspešni smeri. Poskusite v zadnjih dneh februarja, ko prihaja zmeda živeti bolj stabilno in se nikar toliko ne obremenjujte z vsakodnevnimi težavicami, ki vam bodo nizale majhne nevšečnosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V prvi polovici februarja se vam bo na področju dela kopičilo ogromno obveznosti in novosti, zato pa boste potem toliko bolj sproščeni. Vse si želite podrobno pregledati in preizkusiti, preden boste naredili pomemben korak. Pazite na področju financ, ter z dokumenti, saj boste kljub temu, da boste imeli srečo na tem področju izpostavljeni. V zadnjih dneh februarja sledijo na področju družinskih odnosov manjša razočaranja, vendar se boste znašli in se pravi čas usmerili na pravo pot, seveda bolj sigurni vase.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V februarju se ribe pripravite na velike spremembe, ki jih podzavestno zaznavate že nekaj časa. Razlog za morebitne prepire bo tokrat vaše ljubosumje. V ljubezni pričakujete preveč, čeprav se partner upravičeno umika pred vašimi očitki. Bodite bolj prilagodljivi, saj boste le na takšen način dosegli harmonijo v odnosu in razumevanje. Samski boste imeli na dan zaljubljencev nekaj priložnosti za nov začetek. Kar se bo zgodilo vam bo še dolgo božalo misli in srce. Zadnji dnevi februarja bodo povezani z nadgradnjo na področju osebne rasti.