Mesečni horoskop avgust 2019

Horoskop za mesec avgust 2019 za vsa astrološka znamenja.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Bodite v prvih dneh avgusta čim bolj natančni, po možnosti tudi izvirni. Proti utrujenosti se lahko borite na več različnih načinov. Preveč se sprašujete, kaj se bo zgodilo in tuhtate, kar je precej težko, ker to preprosto ni trenutek za večje odločitve. S pomočjo usode lahko pričakujete v sredini meseca pozitiven razplet. Do prijatelja, s katerim ste do sedaj dobro sodelovali, boste postali nezaupljivi, to vam lahko celo malce zameri. Prav kmalu vam bo postalo jasno, da ste mu naredili krivico, zato se boste opravičili. Vendar tako enostavno ne bo šlo, storiti boste morali še kaj več kot samo povedati nekaj lepih besed.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav bo vaše srce v začetku avgusta utripalo za stvari bolj romantične narave, se boste morali bolj ukvarjati z delom. Žal bo treba tudi zategniti pas. Zavedate se, da imate velike načrte in gojite veliko upanja, hkrati pa čutite, da trenutek za pravo potezo še ni prišel. Vaše sanje bodo morale počakati. Obsedeni boste z mislijo, da niste dovolj dobri. Na ljubezenskem področju pričakujte konec avgusta zanimiv čas, ki zna vključevati še koga drugega in ne samo partnerja. Nakazuje se, da boste precej denarja nakazali za nekaj, kar sploh ne bo prineslo pravih rezultatov.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vaš delovni ritem bo v obdobju pred vami tako hiter, da boste komaj sledili samemu sebi. Zamislite se sami nad sabo in svojimi dejanji. Z bližnjim poiščita rešitev, s katero bosta oba zadovoljna. Če bo vsak malce popustil v svojih stališčih, bosta to seveda zlahka dosegla, saj ste tokrat bolj sigurni vase in samozavestni. Tako rekoč ni področja ali teme, kjer ne bi v obdobju pred vami pokazali dovolj samozavesti.  Premišljevali boste o osebi, ki se je dotaknila vašega srca. Tehtanje med razumom in čustvi vam bo vzelo kar nekaj časa. Na koncu boste ugotovili, da predati se čustvom ni nekaj slabega.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čustveno boste v začetku avgusta, ko bo Sonce v levu stabilni. Povezovali se boste, združevali nasprotja in ustvarjali kompromise. V vaši družbi bo prijetno. Samo svojemu optimizmu se imate zahvaliti, da vas tako pridno rešuje iz stisk. Malce bolj sproščeno vzdušje v zadnjem delu avgusta vas bo navdajalo z mirom in harmonijo. Morda vam celo uspe ponovno najti duševni mir, ki ga že nekaj časa tako močno potrebujete. Ne dovolite, da vas kdorkoli ali karkoli vrže iz tira in ostanite močni. Na splošno ste v zelo ustvarjalnem obdobju, ki bi ga bilo škoda zamuditi, zato se čim prej prebudite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vsi aduti bodo v začetku avgusta, ko bosta s Soncem v vašem znamenju zelo pogumni v vaših rokah.  Podvizajte se nekoliko, da vas kdo ne prehiti, še posebej pri poslovnih zadevah, s katerimi odlašate. Igrivi boste. Samo v svojih mislih in pestri domišljiji se boste ukvarjali z ljubeznijo, sicer pa v nekoliko drugačni obliki kot do sedaj. Proti koncu meseca avgusta ne boste dovolj odločni za več konkretne akcije, zato nikar ne jamrajte in nehajte se smiliti sami sebi, saj s tem slabo vplivate nase. Ljubezen bo počasi potrkala na vaša vrata in vas prijetno presenetila. Nekaj časa boste prepričani, da se vam godi krivica, vendar pazite, da ne boste kršili dogovora.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pričakovanja okolice do vas bodo v začetku avgusta narasla in vas dodatno obremenila. Pustite si vendar kdaj dopovedati, da lahko naredite tudi napako, hkrati pa bodite pripravljeni na kompromise, ki se bodo izkazali kot zelo pozitivni. Na področju čustev se boste počasi razbremenili, saj imate dovolj nesporazumov in raznih zoprnih zapletov. Morda boste proti koncu meseca dosegli pomembno prelomnico na zasebnem področju, ki se je sploh ne zavedate, kar vas zelo bremeni. Dobro pa veste, da boste morali prej ali slej sprejeti pomembne odločitve, ki bodo spremenile potek dogodkov. Pazite, da se ne boste prenaglili, četudi vas bo kombinacija planetov silila k temu da se počasi premaknete naprej.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čustveno boste v prvih dneh avgusta kljub ugodni Veneri ranljivi in zato tudi bolj pristranski, posebno če vas z drago osebo povezujejo tudi delovne naloge. Treba bo dobro preveriti, kaj si v resnici želite. Popazite tudi na prehrano, saj vaše telo ni v najboljšem stanju. Vašo pozornost bo v sredini avgusta pritegnila nova zanimiva oseba, izjemno privlačna, vendar ohranite razum. Na denarnem področju boste po dolgem času vendarle posegli po zvezdah, vendar bo to na vašo žalost zelo hitro minilo. Soočite se z situacijo. Nekoga boste izzivali, morda zato, ker je med vama nekaj nerazčiščenih računov. V družinskem okolju boste izvedeli veselo novico, ki vas bo motivirala.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na ljubezenskem področju pričakujte v prvih dneh avgusta nestabilen čas, brez pestrega dogajanja. Na zdravstvenem področju se pazite izčrpanosti. Precej časa boste posvetili detajlom v poslovnih prostorih. Na vsak način se boste vsem kazali v lepi luči ter upali, da vas bodo opazili prav vsi, ki bi jih radi pridobili na svojo stran. Energijo boste v sredini avgusta usmerjali v pravo smer, kjer boste taktno prihajali do izraza. Imeli boste poseben občutek, ki vas bo usmerjal k pravim ciljem. Odlično vam bo šlo, še posebno če boste svoje prebliske znali logično razporejati. Potrpežljivost se vam bo obrestovala. Sledili boste svojim sanjam. Česar ne boste znali z besedami, boste naredili z opaznimi dejanji.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ideje in razne kreacije bodo v prvih dneh avgusta kar skakale iz vaših misli, zato jih nikar ne držite v ozadju. Jasno in odločno jih predstavite tako sodelavcem kot nadrejenim in poželi boste uspeh, ki vam bo še dolgo ostal v spominu. Proti sredini meseca si privoščite nekaj več spontanosti, saj ste preveč zahtevni tako do sebe kot do drugih, koristil vam bo tudi sprehod v naravi. Po glavi vam bodo rojile zanimive, izvirne misli, ki vas bodo vzpodbudile, da boste naredili v svojem življenju večji korak. Včasih se splača tudi tvegati. Na nekoga v svoji bližini boste skušali narediti dober vtis in ga prepričati v določene zadeve.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Postajate vedno bolj praktični, zato ne boste dovolili, da vas zavedejo čustva. Največ novega bo v prvi polovici avgusta pri delu in naložbah. Odločili se boste le za eno zadevo. Pričakovanja in zahteve drugih bodo konkretna, samo z govorjenjem ne boste opravili nič. Drugim boste odločno povedali, da ste se spremenili in naj poslušajo tudi vas. Neki dogodki se bodo odvijali hitreje kot v preteklosti. Počutje bo postalo proti koncu avgusta stabilno in počasi se boste vračali na stare tirnice. Vseeno  pa se posvetite svojemu telesu in fizični kondiciji. Doživeli boste presenečenje, ki pa bo tokrat izjemoma zelo pozitivno, vendar ne pozabite, da lahko tudi majhne pozornosti prinašajo srečo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vaši apetiti bodo naraščali skupaj z vašimi ambicijami. Pazite, da se ne boste v iskanju pomoči zapletli v nejasne in nepoštene odnose. Vaše ideje bo podpirala ogromna količina energije, ki jo boste znali pravilno usmeriti. Čas je za nove začetke in podvige, morda celo sveža čustva.  Sodelovanje in razumevanje bosta v sredini meseca na vaši strani. Manjši stres lahko negativno vpliva na vaše počutje. V tem primeru je najbolje, da se zatečete sprostite napetost. Dolgoročno gledano ste si nabrali nemalo težav za katere zelo radi krivite druge. Dogodki se bodo vrstili posebno intenzivno in spodbujali težnjo po večji kakovosti bivanja. Vseeno boste občutili zaskrbljenost in pasivnost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pretehtajte v prvih dneh avgusta vsako besedo in pazite za volanom. Zvezde vas opozarjajo pred nevarnimi pretiravanji. Zanimivo je, da se boste napake takoj zavedali. Pred vami je malo težji čas. Problem se bo nanašal na denar ali energijo. Nikar se ne postavite na nikogaršnjo stran saj boste na koncu trpeli vi. Doma niste najbolje razpoloženi, v ljubezenskih odnosih pa vas motijo nedorečenosti. V zadnjem delu avgusta vam bo uspelo nadoknaditi vse, kar ste v prejšnjem zamudili. Tudi v službi boste končno pospravili z vsem, kar se vam je nabralo na mizi, če boste marljivi, pa vam lahko uspe celo pridobiti določeno prednost. Morda vas bodo uporabili za dela, ki sicer niso vaša dolžnost. Nekdo se ne odziva tako, kot bi vi radi, kar vam ne bo najbolj všeč.