Mesečni horoskop za mesec april 2019

Mesečni horoskop april 2019

V mesecu aprilu se vas bo dotaknil vpliv Sonca v znamenju ovna, ki prinaša akcijo, pustolovščine in dober navdih! 

Preverite individualen mesečni vpliv planetov za vsaki dan posebej. 

Pridružite se mnogim zadovoljnim uporabnikom, ki že uporabljajo in spremljajo naš Youtube kanal Horoskop.si. Ogledate si lahko video vsebine s področja horoskopa in astrologije. Že vnaprej se vam zahvaljujemo za vsak vaš všeček, komentar ali delitev, vabljeni.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V prvih dneh aprila boste zmedeni in na trenutke neprilagodljivi. Tudi sami pa boste dlakocepski in nikakor nočete popustiti, kar ni najboljši način za napredek. Vsaj do ljubljene osebe bodite nekoliko bolj razumski in prijazni. Privlačil vas bo nekdo, ki je resen ter zanesljiv. To osebo boste zlahka osvojili, čeprav se bo vse skupaj dogajalo ali v delovnem krogu ali pa na mestu in v takih okoliščinah, ki bodo daleč od romantičnih. Življenje je očitno polno presenečenj in tokrat bodo namenjena tudi vam.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V prvi polovici aprila vas bo sicer vzpodbujalo sonce v znamenju ovna, ki vam bo podarilo še več simpatičnosti in privlačnosti, paziti pa boste morali, da se izognete konfliktom. Končno boste na čustvenem področju odvrgli masko in se pokazali v pravi, drzni luči, kar bo sprožilo pozitivne odzive pri ljudeh. Pojavile se vam bodo situacije, kjer boste deležni več komplimentov, vendar ni dobro, da bi vam preveč stopili v glavo, saj bi s tem ustvarili napačen vtis v določeni družbi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Osvobojeni se s pomočjo sonca v ovnu in njegovih aspektov usmerjate naprej. Simpatični boste, kar se vam obrestuje v partnerskem odnosu. Poskrbite za veselje in prijetne urice v dvoje. Venera vam bo v drugi polovici aprila v pomoč, da boste bolj sočutni in zaljubljeni. Zaželeli si boste tudi popestriti svojo garderobo. Do konca meseca se ne spuščajte v resne zveze, saj bi se lahko čisto napačno odločili in kasneje obžalovali. Če se bo v partnerstvu karkoli zatikalo, boste takoj razrešili težave.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaše počutje bo precej spremenljivo. V prvih dneh aprila boste imeli največ moči in potem boste praktično le še urejali vtise in razmišljali, kako dalje. Mogoče je celo, da boste v določenih trenutkih neverjetno mirni in molčeči, saj slutite, da ste na pragu novosti. Najprej se vsekakor odločite, kako dalje in pod vplivom ugodnega Marsa, krepite pogum. Samskim se bodo odvijale zanimive prigode. Na trenutke boste imeli občutek, da se ves svet vrti okoli vas.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V mesec april boste stopili veliko bolj odločni in zadovoljni, saj vas spremlja sonce v ovnu s svojimi aspekti. Kdor čaka, dočaka. Zanimivo bo, kako se določene zadeve razpletajo nekako vse naenkrat, brez prekinitev. Morda vam bo celo primanjkovalo časa za vse zanimive načrte in posebna srečanja. V drugi polovici meseca bo prav tako pestro, sicer pa dobro premislite, s kom nadaljevati svojo zgodbo. Tisti, ki imate težave v razmerju ste v nevarnosti, da se še bolj zaprete vase in oddaljite od partnerja ter sproščene komunikacije.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prva polovica meseca aprila vam prinaša nekaj novosti. Veliko novih poznanstev vas čaka in druženje z zelo prijetnimi ljudmi. Samski boste s pomočjo Venere in njenih aspektov morda celo našli svojo sorodno dušo. Tisti, ki imate srčno osebo, se potrudite okoli nje, saj vam bo vrnjeno v iskreni romantični ljubezni. Konfliktov se izogibajte, saj ne prinašajo nič dobrega. Bodite odkriti, nekoliko drzni, komunikativni in vse se vam bo povrnilo z dobrim, celo v odnosih s tistimi, ki vam značajsko niso podobni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Venera, vaša vladarica ljubezni, vam bo največ iskrene zaljubljenosti namenila v prvih dneh aprila, ko boste zelo čustveni. Prepustite se nežnim strastem, kajti ne bo se jim mogoče upreti. Zaupajte sebi in uživajte v poljubih in dotikih. Pustili boste svojo sled in pečat in le od vas bo odvisno, kako boste izkoristili nove adute. Nekdo vam bo nenehno dobesedno za petami, pozornost vam bo ugajala. Ne izgovarjajte se na prijateljske odnose in nevtralnost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Mesec april vam prinaša več stabilnosti in zadovoljstva na vseh področjih. V objemu sreče in prijetnih dogodkov s srčno osebo se boste tokrat počutili varno. Dovolite si biti romantično zaljubljeni. Nežna čustva bodo vaša iskrica skozi ves mesec. Blesteli boste v polnem čaru. Izredno zanimivo vam bo opazovati nekoga, ki bi lahko postal pomembnejši v vašem življenju. Vajin odnos se spreminja, sicer premislite, kaj si dejansko želite, saj morda ne bo ravno vse po vaših željah. Le navidezno ste popustljivi, resnica pa je drugačna, saj velikokrat zahtevate svoje in od tega ne odstopate.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Veliko planetov vam je naklonjenih, zato se ne ozirajte na trenutne sitnosti ali začasne zamude, ki se bodo vrstile v prvih dneh aprila. Vse se lahko premaga, pomembno je, da se ne ukvarjate preveč z zadevami, ki niso v vaših rokah. Stvari se bodo zgladile proti sredini meseca. Samskim bo nagajal Mars, ki bo sicer izpilil vašo komunikacijo, po drugi strani pa vas bo pahnil v situacije, ko vam ne bo jasno, zakaj vas je določena oseba ponovno zavrnila. Vendar se ne obremenjujte, saj boste po zavrnitvi takoj dvignili glavo in se brez slabega občutka obrnili drugam.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Tisto, kar se vam je dogajalo na čustvenem področju v preteklih mesecih bo potrebno pustiti v preteklosti. Ne ukvarjajte se toliko z nepomembnimi zadevami, nikar ne pretiravate z ljubosumjem. Druga polovica aprila vaši ljubezni vrne zaupanje, trdnost ter večjo sproščenost. Zaupajte najdražjim, saj so oni tisti, ki vam bodo vedno znali priskočiti na pomoč in vam svetovati brez škodoželjnosti. Samski se boste konec meseca znašli na prijetnem razpotju, ko bodo v igri dve osebi, ki bosta popolnoma različni. Potrebno se bo na hitro odločiti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Mesec april vam prinaša številna presenečenja na osebnem in ljubezenskem področju. Pričakujte prijetnosti, spontano dogajanje in srečanja brez načrtovanja. Vezani boste romantično negovali svoje zveze, samskim pa so v drugi polovici meseca namenjena nova poznanstva, ki se lahko razvijejo v resno ljubezensko zvezo. Bodite zaljubljeni in ne iščite težave tam, kjer jih ni. Črnogledost na stran, saj boste z optimizmom in dobro voljo prišli veliko dlje. Največ težav boste imeli tisti, ki se odločate glede določenega razmerja, ki se že nekaj časa nahaja v težavicah.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z ugodnim planetarnim vplivom boste pripravljeni v aprilskih dneh lepo zagovarjati svoje želje in interese. Popaziti morate, da potem tudi preidete k dejanjem. Partnerja ali prijatelja lahko tudi nekoliko razvajate ali pa na kak drugi način pokažete, kako in kolikor vam pomeni. V zadnjih dneh aprila, ko se sonce pomakne v znamenje bika se vam bo vse zdelo lepše in lažje izvedljivo. Povabila bodo neprestano deževala, vendar vas naj to ne zmede, da bi se morali odzvati vsem. Izbirajte in si priborite zase kvalitetno preživet čas.