[Marsovo potovanje] v letu 2019 bo vznemirljivo

Marsovo potovanje – Mars, planet, ki skrbi za moč in prodornost v vašem življenju in vam podarja intenzivno energijo je leto začel v znamenju ovna.

Marsovo potovanje – Njegovi premiki skozi leto so pomembne točke, ki bi jih bilo smotrno upoštevati, da izkoristite dobre priložnosti in se izognete slabim stvarem, ki lahko porušijo vaše ravnotežje.

25. januar Mars trikotnik Jupiter

Veliko energije boste usmerili v za vas pomembne dejavnosti. Prihaja tudi želja po izobraževanju in širjenju obzorij.

2. februar Mars kvadrat Pluton v znamenju kozoroga

Potencialno eksplozivno obdobje. Poskusite se zanesti na diplomacijo in z njo prodrite naprej, tudi na področju odnosov, ki niso najbolj stabilni.

13. februar Mars v konjunkciji z Uranom v ovnu

Marsovo potovanje -Vesele, energične, vendar nekoliko težke energije za nadzor ali napovedovanje. Tranzit prinaša močno potrebo po izničenju kakršne koli situacije v življenju, ki prinaša omejitve in hitre odločitve. Potrebujete spremembo in navdušenje, da popestrite svoje življenje. Vendar pa nagnjenost k spontanemu ali nepravilnemu delovanju lahko povzroči neželena presenečenja, ki vas motijo in vznemirjajo. Tveganje sedaj ni najboljša možnost, čeprav vas bo močno mikalo. Slediti bi morali svojim strastnim željam in instinktom, vendar s samokontrolo in v mislih z določenim ciljem.

blank

 

14. februar vstopi Mars v bika

Z tem vplivom prihaja vztrajnost pri doseganju uspeha in uresničevanje načrtov. Označeval vas bo koleričen pristop, v kočljivih situacijah boste sposobni tudi povzdigniti svoj glas. Vztrajnost vas lahko popelje, da dokončate nekaj pomembnega, tudi če vmes začnete nekaj novega. Zanesljivi, dosledni boste lahko obvladali težje delovne obremenitve. Ko boste dosegli zagon, bo vaša energija močna in stabilna. Materialno počutje in varnost bosta v tem času pomemben dejavnik.

20. marec Mars trikotnik Pluton v kozorogu

To je močan vpliv, ki vas lahko pravilno usmeri v bolj resne rezultate.

3. marec Mars vstopi v dvojčka

Nenehno boste v gibanju z mnogimi in različnimi dejavnostmi. Srečni boste, ko boste v dogajanju, saj vas bo dolgčas plašil. Vaš um bo aktiven in nenehno boste iskali nove dimenzije, zato dobro poglejte, preden skočite. Spremljala vas bo ostra sposobnost razmišljanja, hitro se boste znali odločati, prisotni bodo talenti za izume. V določenih situacijah boste sarkastično odrezavi, neznosni, cinični, nezanesljivi in spremenljivi.

20. april – 19. junij Mars izven meja

Ko je planet zunaj meja, je to podobno nenadzorovanemu malčku. Morda obdobje ne bo povsem sproščeno in morda ne vodi do popolne katastrofe, vendar se možnosti za konflikte in nepravilnosti bistveno povečajo. Bodite še posebej previdni pri težjih opravilih, rezanju, ter delu, ki zahteva popolno natančnost.

27. april Mars kvadrat Neptun v ribah

Spremljal vas bo občutek, da ste našli pravo tarčo in morda mislite, da je pravi čas za napad. Počakajte, ustavite se in najprej razmislite, saj bi vas tveganje lahko popeljalo v resne težave.

16. maj Mars vstopi v raka

Izogibajte se v tem času neposrednim interakcijam z drugimi, raje obvladujete vprašanja ali posredno odreagirajte. Življenjski cilji in ukrepi se bodo osredotočali na družino ter ljubljene in bodo zelo osebni. Nagnjeni k pogostim spremembam, zelo skrbni za dom in domače in prizadevni se boste z veseljem čustveno poglabljali. V odnosih boste brezskrbni in nekoliko zanikrni glede svojih obveznosti, kar vas lahko vodi v neuspeh. Redko se boste v tem času vznemirili.

blank

 

14. junij Mars trikotnik Neptun v ribah

Zdaj je pravi čas, da dobite, kar želite, tokrat bo šarm še posebej učinkovita tehnika do napredka.

14. junij marec Mars opozicija Saturn v kozorogu

V tem času prihaja žal veliko možnosti, da ste čustveno ranjeni ali razočarani. Poskusite se umiriti, razmisliti in se potruditi, da ne izgubite živcev. Odpustite, saj boste le tako lahko zadihali.

2. julij Mars vstopi v leva

S tem vplivom boste direktni pri govoru in pisanju, dejavni in samozavestni pri delu in pri izpolnjevanju svojih obveznosti. Brez strahu boste strmeli naprej in tokrat boste resnično sposobni prevzeti vodilno pozicijo. Lahko zaženete velike projekte in jih popeljete do konca zelo uspešno, zanje pa vsekakor požanjete nagrado. Želeli boste presenečati, izstopati in biti prepoznavni, na drastičen način, skratka želeli boste biti številka ena. Velika težava bo, da ne boste prenesli, da ostajate v ozadju.

25. julij Mars trikotnik Jupiter v strelcu

Prihaja odlično razpoloženje. Spremljala vas bo želja, da stvari popeljete do konca. Bodite prepričani vase in v svoje notranje občutke, saj vas vodijo v pravi smeri.

23. avgusta Mars vstopi v devico

S spretnim pristopom se boste marljivo, fleksibilno in premišljeno sprehajali skozi to obdobje, vendar vas večkrat lahko zaustavi vaša naivnost. Perfekcionistično naravnani in z razvitimi visokimi standardi za svoje delo se boste z lahko soočali z obveznostmi. Ko ne boste zadovoljni bose kritizirali.

24. avgust Mars konjunkcija Venera

Močno bo s tem tranzitom povečana medsebojna privlačnost, spoznate lahko prav takšno osebo, kot si jo želite, z močno izraženo osebnostjo. Tudi če ste karakterno bolj hladni in nedostopni, boste v tem času izžarevali nenavadno spolno privlačnost. Ustvarjalnost je povečana in uživate v različnih oblikah izražanja, kot so ples, slikanje in glasba. To je pravi čas za nadaljevanje finančnih projektov s strastjo, vendar tudi previdnostjo.

Mars
Mars

9. september Mars trikotnik Saturn v kozorogu

Dober čas za konstruktivne in trajne rešitve v smeri napredka.

14. september Mars opozicija Neptun v ribah

Sedaj postajate bolj realistični in počasi boste zaznali svoje bistvo, brez posebnega truda.

4. oktober Mars vstopi v tehtnico

S tem vplivom boste izražali močno naklonjenost k drugemu spolu, prihaja smisel za ljubezen in lepotne oblike, živ temperament. Z izostrenim čutom za umetnost in lepoto se boste prikupno soočali z življenjskimi izzivi, redko pa boste dobili podporo. Želja po tekmovanju in sodelovanju bo konstantno nihala, iskali boste ravnotežje med samostojnim in skupinskim delovanjem ter neodvisno tekmovali z drugimi.

5. november Mars kvadrat Pluton v kozorogu

To bo čas nenavadnega delovanja, ko ste lahko bolj zmedeni in slabše se boste odzivali na spremembe.

19. november Mars vstopi v škorpijona

Marsovo potovanje – Sposobni boste celovite koncentracije in velike discipline, na vašo misel in življenje pa bo v tem času zelo težko vplivati. Zaznave bodo nagonske, odločne, spremljala vas bo tudi močna volja, obarvana s trmoglavostjo in privlačnostjo. Nemirna narava vas lahko popelje v boj proti okolici, družini ali krivici.

13. december Mars trikotnik Neptun v ribah

Čar in seksualnost lahko polepšata vaše življenje. Poskrbite, da vas čustva vodijo v pravo smer.

Vas zanima, kje se nahaja vaš Mars?