LUNIN HOROSKOP 1.4.- 7.4. PREVERITE LUNIN VPLIV

Lunin horoskop 1.4.-7.4. – Ponedeljek se bo začel odvijati z energijo lune v vodnarju, kar vas dopoldne vodi v nenavadne odločitve in željo po novih prijemih. Vse skupaj pa se bo ob 16.48 uri, ko luna preide v znamenje rib obrnilo v nežne energije in željo po umirjenem delovanju. Težko se boste sestavili in osredotočili na pomembne zadeve, saj bo prisotne nekaj labilnosti. Njen vpliv boste čutili tudi tisti, ki ste običajno stabilni in močni. Spraševali se boste, ali ste zadovoljni, ali delate prav in ali vas okolica dobro sprejema, kar vam bo v teh dneh še kako pomembno.

Lunin horoskop 1.4.-7.4.

V četrtek nadaljuje luna svoje potovanje v znamenju ovna, zato se lahko razveselite akcije in prodorne energije. Prihajata optimizem in samozavest, in sicer na vseh področjih. Prišli boste do zanimivih zaključkov, v katere se ne boste poglabljali, ampak jih boste poskusili udejanjiti. Počutili se boste veliko bolj privlačni za nasprotni spol, povišan bo tudi vaš ego. Na področju dela in denarja boste sproščeni, zato se vam obeta več sreče in dobrih priložnosti. Z veseljem in navdušenjem se boste v petek, ko bo nastopil Mlaj brez pomisleka podali v nove avanture.

Lunin horoskop 1.4.-7.4.

V soboto ob 15.06 uri se luna pomakne v znamenje bika. Nastopilo bo vedro vzdušje, ki ga boste z veseljem delili tudi s svojimi prijatelji. Finance pustite raje čez vikend na miru, da si ne boste povzročili nepotrebnih težav. Obremenitve se bodo umaknile vstran in veliko lažje boste zadihali in se soočili s svojimi notranjimi vzgibi. Obisk narave bo prava popestritev.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!