KOZOROGI IZOGNITE SE STRESU IN ZAŽIVITE BOLJ POLNO

Kozorogi izognite se stresu
Kozorogi izognite se stresu

Kozorogi, izognite se stresu z uničevalci stresa, ki vas vodijo v lepše življenje.

Vaš vladar, Saturn vam omogoča, da se vas stres dotakne kasneje in da napetosti prenašate bolje. Cenite praktične in realistične rešitve, in če jih ni, postanete nemirni. Najbolj boste, ko ste vznemirjeni verjetno uživali v naravi. Pohodništvo, plezanje ali raziskovanje jam vam prinaša trdnost in svežo energijo, ki bo zbistrila vaše misli. Torej, kozorogi izognite se stresu.

Sprostijo vas lahko tudi razna vlaganja, vendar premišljene narave, saj vas tveganje spravlja v nemirno počutje, finance pa so nekaj, kar vas krepi. Ker vas zanima zgodovina, je odlična rešitev prebiranje literature ali ogled kakšne oddaje v tej smeri. Ko pa ste popolnoma obupani, vas lahko reši le dobra komedija.

Kozorogi, izognite se stresu in zaživite bolj sproščeno

blankZamere so najtrši oreh, ki nas razžira in nam prinaša nezadovoljstvo ter nemir. Vsakdo se v življenju znajde v situaciji, ko do nekoga goji jezo, vendar ste znamenja, rojena v elementu zemlje, še posebej nagnjena h kopičenju zamer, kar lahko prinese tudi občutke tesnobe in privede do zapiranja vase.

Zapomnite si: Slabe stvari iz vaše preteklosti nimajo prostora v vaši sedanjosti.

KLJUČNI DEJAVNIKI, KI VAS BODO POZITIVNO MOTIVIRALI: uživajte ustrezno hrano, začnite uživati v umetnosti, pozabite na zamere

POZITIVNA AFIRMACIJA: Cenim druge in njihove korake, tako tudi drugi cenijo mene.

Povzeto po članku pripravljenem za Sensa.si.