Gospodin Savršeni: Kaj je za Hano in Gorana zapisano v zvezdah?

Med bikico Hano in strelcem Goranom je prisotna intenzivna privlačnost, vendar morata za obstoj daljše zveze vložiti veliko energije zaradi njunih značajskih razlik. Ali je Gospodin Savršeni našel pravo?

Hani vlada Venera, boginja ljubezni, ki ljubi ognjišče varnega doma in mirno življenje. Nasprotno pa Goran ljubi tveganja in nova poznanstva. Njegov vladar Jupiter, gospodar sreče, uživa v vznemirjenju in igri na srečo. Ta kombinacija polni njuno življenje in naredi Hano dovzetnejšo za drugačnost.

Goranovo Sonce v strelcu je v kvadratu s Haninim Marsom v devici, kar lahko med njima povzroča močne, težko premagljive razlike.

Goran ni popolnoma prepričan v lastno identiteto, medtem ko se Hana zavzema za spontano naravnanost. Druži ju prisotnost močne spolne energije, vendar se morata naučiti, kako uravnotežiti to energijo. Skupaj sta sposobna potovati v prihodnost, vendar se morata znati občasno tudi skupaj ustaviti.

Goranova Venera v kozorogu tvori trikotnik s Haninim Soncem v znamenju bika.

Ta aspekt je dober za odnos, saj se drug ob drugem počutita zadovoljna in srečna. Njun odnos lahko obema prinese materialno in duhovno bogastvo, vendar lahko brez argumentov in izzivov stagnira. Ves čas se morata truditi za pozornost in spodbujati aktivno energijo. Skupni hobiji, številne debate in naklonjenost, so njuno zelo močno orožje.

blankGoranova Venera v kozorogu tvori trikotnik s Haninim Marsom v znamenju device.

Hana je bolj energična kot Goran in s tem lahko povzroči nekaj napetosti, ki lahko povzročijo težavo pri vzpostavljanju in ohranjanju umirjenega odnosa. Njuna spolna privlačnost je povečana, odnos je napolnjen tudi z občutkom sodelovanja in harmonije. To je odličen vpliv za dolgotrajno razmerje in poroko, saj si popolnoma zaupata.

Goranovo Sonce v znamenju strelca tvori sekstil s Haninim Jupitrom v vodnarju, kar nakazuje na številna skupna zanimanja. Hana Gorana vodi, razrešuje resnico in zagotavlja stabilnost, ki ustvarja medsebojno spoštovanje in zaupanje. Povečane so Goranove osebne zahteve po svobodi, s čimer lahko ustvarita širok in odprt odnos. Znata biti ponosna drug na drugega ter si nuditi podpro tudi v kočljivih trenutkih.

Goranovo Sonce v znamenju strelca tvori trikotnik s Haninim Saturnom v ovnu, kar ustvarja trezen in razumen odnos. Hana uporablja svojo modrost, da usmerja Gorana, k ohranjanju optimizma optimizem. Za njiju so pomembni skupni cilji, ideali in sposobnost črpanja modrosti iz preteklih lekcij. Vpliv poudarja rast obeh partnerjev in v primeru poroke nudi še več medsebojnega zadovoljstva.

Vpliv nakazuje zanimanje za potovanja in razne širitve.

Goran vodi Hano, razrešuje resnico in zagotavlja temelje, ki ustvarjajo medsebojno spoštovanje in zaupanje. Interesi tega vpliva v njunem razmerju delujejo pozitivno kot dejavniki, ki ustvarjajo širok in odprt odnos.

Goranov Mars v znamenju device, ki je v kvadratu s Haninim Plutonom v znamenju strelca, nakazuje da poskušata ostati v stiku s svojim notranjim jazom. Mars se odkrito bori za obrambo lastne neodvisnosti, medtem ko Pluton enako počne podzavestno. Med njima se lahko naniza veliko konfliktov, saj se oba trudita prevladati. Intenzivna spolnost lahko na koncu spremeni smer, tako da uniči preteklost, medtem ko si pripravljata skupne temelje za prihodnost. Turbulentna energija, ki jima nikakor ne dovoli dolgčasa.

Goranov Uran v znamenju škorpijona je v opoziciji z njeno Venero v biku, kar nakazuje na takojšnjo privlačnost in močno strast. Bolj ko se Hana odziva na Goranove pobude, bolj zatira svoje resnične ambicije. Ko se njune energije spojijo, je hana bolj zadovoljna s sabo in pripravljena sodelovati.

Goranov Merkur v škorpijonu je v opoziciji s Hanino Venero. Vpliv nakazuje, da Goran dojema odnos na intelektualni ravni, medtem ko ga Hana doživlja bolj na čustveni ravni. Obstaja navzkrižje med potrebami in hitrimi reakciji, zato morata bolj intenzivno negovati prilagodljivost.

Goranov Merkur v škorpijonu tvori sekstil s Haninim Neptunom v kozorogu.

S tem vplivom je mentalna sposobnost Gorana povezana z intuicijo in navdihom Hane, ki dopolnjuje njegovo delovanje. Neptun lahko navdihuje in podpira zaradi prepričanj in vizije, kar lahko nauči Merkur dojemati naravno lepoto in duhovno dvigne intelektualne sposobnosti. Združljiva harmonija tega vpliva vključuje razumevanje glasbe in umetnosti.

Goranov Neptun v strelcu tvori trikotnik s Haninim Saturnom.

Neptun pomaga Saturnu, da se zaveda svojih psiholoških sposobnosti in morda celo bolje in na več načinov izpolni svoje naloge. Saturn zagotavlja resnično osnovo za Neptunove vizije in ideje. Vpliv, ki ju povezuje tudi na globlji ravni in jima dolgoročno zagotavlja medsebojno podporo.

Foto: Printscreen POP TV
Pripravljeno za Govori.se