Dnevni horoskop za torek 9. junija 2020

Dnevni horoskop za torek 9. junija
Dnevni horoskop za torek 9. junija

Dnevni horoskop za torek 9. junija, astro novice na današnji dan

Dnevni horoskop za torek 9. junija, zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, da se boste lažje premostili morebitne nejasnosti. Horoskop smernica za vsa znamenja: Bolj previdno danes izbirajte besede, ne izogibajte se dobrih predlogov. Mnoge stvari se gibljejo v pravo smer, samo zaupati morate.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 2.54 preide luna v znamenje vodnarja

Luna v znamenju vodnarja

Težko se boste osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi, ob katerih se počutite sproščeno. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. Tehnične zadeve vas bodo navduševale, zato je dan odličen za nakup telefona ali računalnika.

Hrepeneli boste po novih modnih smernicah in z veseljem boste zavili v trgovino z oblačili in si privoščili kakšen odštekan kos. Najboljše se boste počutili v pisanih barvah ali popolnoma črni, morda pa tudi srebrni, ki vam dodaja pridih elegance.

Koža bo bolje sprejemala hranljive snovi, zato obiščite kozmetični salon ali si doma pripravljajte osvežilno masko za obraz. Globinske kure v tem času ne bodo imele najboljšega učinka, zato tokrat raje naredite nekaj za svojo dušo.

Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov.

Kdorkoli je srečen, bo naredil srečne tudi druge. 

Danes praznuje Johnny Depp

Je zelo dinamičen in energičen ter redko v mirovanju. Nagnjen je k hitrim spremembam razpoloženja in občasni jezi. Sonce v Dvojčkih mu podarja prijeten videz in karizmo, s katero zna osvajati in dosegati cilje. Luna v znamenju Kozoroga mu prinaša na osebnem področju nekaj blokad in težav ter nagnjenost k odvisnostim in depresiji. Mars v Devici pripomore k temu, da je na čustvenem področju nedotakljiv, ter da se zna postaviti zase, včasih celo na preveč intenziven način. Denar zna hitro zaslužiti, vendar mu tudi hitro spolzi iz rok. V ljubezni so mu začrtane številne ovire, zato prave sreče nikakor ne najde, čeprav po ljubezni hrepeni.

Danes praznuje Michael J. Fox

Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v znamenju Dvojčkov v 4. Hiši, kar nakazuje, da je prilagodljiva, površna, zabavna in malce netaktna oseba. V življenju vedno strmi k novostim in raznim avanturam. Takrat o posledicah ne razmišlja, kar bi lahko ocenili kot malce neodgovoren. Luna v znamenju Bika nakazuje na poudarjene družinske vrednote, brez katerih težko funkcionira. Je globok in razumevajoč, zelo dobro zna z mlajšimi in starejšimi. Tudi Venera se nahaja v Biku, kar pomeni, da so mu všeč urejene, vendar bolj umirjene ženske, ki znajo gospodinjiti. Mars v znamenju Leva mu poudarja hrabrost, samozavest ter tudi nekaj samovšečnosti.

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Tone Tomšič, slovenski revolucionar
Joe Haldeman, ameriški pisec znanstvene fantastike
Renato Vugrinec, slovenski rokometaš
Predrag Stojaković, srbski košarkar
Miroslav Klose, nemški nogometaš

Na današnji dan se je rodil ameriški skladatelj in pesnik Cole Porter prav tako slovenska plavalka Sara Isaković. Brian Jones je oznanil, da zapušča skupino The Rolling Stones.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali mesečni horoskop.

Dnevni horoskop za torek 9. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ugotavljate, da nečesa vendarle niste brezhibno opravili, primanjkuje vam še nekaj koščkov v mozaiku, znanja in izkušenj. Previdni bodite v situaciji, ki ste jo nedavno začeli izpopolnjevati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes, ko bo luna v vodnarju, boste vzor in inspiracija drugim. Morda boste kraljevali tudi v romantičnem smislu. Svoje občutke boste voljni razlagati drugim, a bodite pazljivi komu jih zaupate.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Že nekaj časa želite priti določenim zadevam do dna in za vsako ceno dokončati nekaj pomembnega. Uspelo vam bo, vendar se zvečer z energijo lune v vodnarju posvetite tudi prijateljem ali družini.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V domačem okolju se ne boste mogli otresti suma, da sorodnik, ki ga je sama prijaznost in ustrežljivost, nekaj skriva. Čim prej se soočite, vprašajte in se pogovorite, morda mu delate krivico.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V dopoldanskih urah boste imeli zaradi lune v vodnarju nekaj težav z avtoriteto. Potrebno bo izkazati nekaj spoštovanja, po drugi strani pa se bo potrebno nekoliko bolj prilagoditi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 9. junija 2020

Preučite vso pomembno gradivo in dokumente, morda najdete nekaj, kar morda ni dorečeno in zadeve pravočasno popravite. Nekaj novic prihaja v zvezi z boljšim in hitrejšim izplačilom.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V popoldanskih urah pazite da vas ne potegne v zadeve, ki se vas popolnoma nič ne tičejo. Poskusite se s pomočjo lune v vodnarju osredotočiti na pomembne situacije in uživajte v prostem dnevu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Podtikanje bo tako smešno in neumno, da nanj sploh ni treba odgovoriti, ampak vse skupaj raje prezrite. Pravzaprav bo to še najboljši odgovor tistemu, ki je kriv za takšno situacijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Odkrili boste nekaj presenetljivega, kar bi lahko imelo neprijetne posledice za vse. Ohranite z luno v vodnarju trezno glavo, saj boste le tako obvladali položaj. Zasebno pa si ne pustite pokvariti razpoloženja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V dopoldanskih urah boste zaradi lune v vodnarju nekoliko v dvomih zaradi globokih misli. Vaše misli bodo posvečene pomanjkanju časa in ritmu, s katerim se gibljete skozi dan.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Kaže, da so vaši dobri nameni pozabljeni in je vse spet po starem. Ne samo, da vam je zaradi tega pred drugimi neprijetno, slaba vest, ki vas grize, črpa vašo neverjetno energijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu boste z vplivom lune v vodnarju pripravljeni na velike podvige, vroče debate in vse tisto, česar si v preteklih dneh niste upali ali znali udejanjiti.