Dnevni horoskop za torek 30. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 30. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 30. marca 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 30. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Spoznali boste, da je potrebno odpraviti zadeve na psihičnem področju iz katerih se je kočljivo stanje začelo razvijati.

Horoskop nasvet za današnji dan: Breme ter z njim povezano pesimistično vzdušje ter malodušje so faktorji, ki bi jih morali čim prej črtati.

luna danes
Luna v znamenju škorpijona

Danes ob 7.33 uri luna preide v znamenje škorpijona

Ta vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja.

Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje.

Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za obisk trim steze ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo. Če se boste zbudili slabe volje ali potrti, si oblecite žive barve, rumeno ali oranžno. Vaša koža bo hrepenela po sadnih in ostalih naravnih maskah, zato ji privoščite več razvajanja.

Danes praznuje Eric Clapton: Astro profil

Ob njegovem rojstvu se je Sonce nahajalo v 6. hiši Ovna. Je poln energije, vitalnosti in poguma. Hitro odreagira a se prav tako hitro tudi ohladi. To je močna in intenzivna oseba, ki zelo težko sklepa kompromise. Težko kontrolira svoja močna čustva in je znan po burnih reakcijah. Zelo je ljubosumen, včasih pa celo maščevalen. Ima močen vpliv na ljudi pa tudi težnjo po nadvladi. Je zelo nagonski, strasten in seksualen.

Luna se je ob njegovem rojstvu nahajala v znamenju Škorpijona, zato je nagnjen k perfekcionizmu. Od sebe in od drugih preprosto zahteva preveč, zato je življenje z njim včasih nemogoče. Z ascendentom v Tehtnici je to oseba z izrazitim smislom za razvijanje prijetnih odnosov z drugimi ljudmi. Njegov nastop je vedno umirjen in šarmanten. Vljuden je in uglajenega videza.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Sergej Vladimirovič Iljušin, ruski letalski konstruktor
  • Celine Dion, kanadska pevka
  • Norah Jones, ameriška pevka in pianistka
  • Jure Natek, slovenski rokometaš
  • Sergio Ramos, španski nogometaš

Na današnji dan Jožeta Pučnika zaradi kritičnih objav v Reviji 57 obsodijo na devet let zapora. S podpisom pariške mirovne pogodbe se konča krimska vojna. Rodil se je Vincent van Gogh, nizozemski slikar in Francisco de Goya y Lucientes, španski slikar. Rodil se je tudi ameriški rap glasbenik MC Hammer. Umrla je angleška kraljica mati Elizabeth Angela Marguerite Bowes Lyon in Karl May, nemški pisatelj.

Sanjate svojo sliko in slikajte svoje sanje.

Vincent van Gogh
Katera astrološka znamenja bodo v današnjem dnevu najbolj čutila obremenjenost in strah?

Dnevni horoskop napoveduje največ obremenjenosti rojenim v znamenju device, škorpijona in vodnarja.

Katera skupina astro znamenj bo v ljubezenskih odnosih najbolj prodorna in strastna?

V ljubezenskih odnosih boste danes najbolj prodorni in strastni rojeni v vodnih znamenjih?

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v škorpijonu prihaja nekaj nujnih opravkov, ki bi jih bilo smotrno rešiti čim prej. Vsekakor se lahko danes dogovorite z nekom, ki ima za vas pripravljene odgovore.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Počitka danes ne bo, saj se luna nahaja v znamenju škorpijona, toda to vam bo godilo. Hitrost se vam pri delu lahko vsekakor obrestuje, v ljubezni pa delujte popolnoma umirjeno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pogrešate več prijaznih vibracij, posebno na področju kariere, kjer vas ne pustijo pri miru. Ne razmišljajte predolgo, temveč čim prej odgovorite na nekaj sporočil, ki so nujna.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Najbolje se boste danes, ko boste zaradi lune v škorpijonu strastni ujeli s tistimi, ki so spontani. Počutje bo spremenljivo, saj boste nenehno spretno iskali napake drugih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ljubezen in praktični opravki se bodo danes, ko je luna v škorpijonu prepletali na nekoliko nenavaden način, kar vas bo vznemirilo. Na pomoč boste priskočili nekomu, ki je v težavah.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Danes se vam obeta veliko misli, veliko idej in zaradi lune v škorpijonu veliko notranje napetosti. Napišite si razmišljanja o svojih željah, svojih hrepenenjih, da se bo energija sprostila.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vzpodbudna planetarna kombinacija vam obeta več strasti. Ukvarjali se boste tudi z nekom, ki vas sicer privlači s svojo nenavadno energijo, čeprav ni na vidiku nobene poglobitve.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Po eni strani boste zaradi lune v vašem znamenju nemirni, po drugi strani pa igrivi in vsekakor samozavestni. Zelo zanimivo bo proti večeru v odnosih z osebo, ki vas privlači.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Obrnite se tja, kjer vas lepo sprejemajo in izkoristite srčno priložnost. Odpira se tudi možnost za finančni podvig, ki vas bo razveselila, vendar pazite, saj bo nosila s sabo tvegano odločitev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pomembno je, da se ne prepuščate črnogledosti, ki se bo pojavljala zaradi vpliva lune v znamenju škorpijona. Pozitivnejši pristop vas usmerja na pravo stran še posebej v večernih urah.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

S pomembnimi odločitvami bi morali malce počakati, saj je prisoten vpliv lune v škorpijonu, ki ni dovolj razumen. Čeprav ste popolnoma prepričani o svojem, vseeno počakajte.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V službi se bo danes veliko govorilo o napakah, vendar vi ne boste storili ničesar. Vsekakor vas bo zamikalo, da poiščete nove podrobnosti in možnosti, kar pa ne bo tako zelo enostavno.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP