Dnevni horoskop za torek 23. junija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 23. junija 2020.

Dnevni horoskop – Astro novice in zabava s področja astrologije, dan Mednarodnega olimpijskega komiteja. Preverite smernice in napovedi, da boste lažje ujeli tisti trenutek, ki vam prinaša spremembe po vaših željah.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Spremljal vas bo občutek, da ste izpustili nekaj pomembnega, in najbrž se ne motite. Pojavljajo se težave, za katere ste bili prepričani, da so se zaključile.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 14.33 preide luna v znamenje leva.

Luna v znamenju leva

Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede. Raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo.

Tisoč milj dolgo potovanje se mora začeti z enim samim korakom.

Laozi

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Joséphine de Beauharnais, Napoleonova žena, francoska cesarica
Alojzij Knafelc, slovenski planinec, kartograf
Jean Anouilh, francoski dramatik
Bryan Brown, avstralski igralec
Zinedine Zidane, francoski nogometaš alžirskega rodu

Na današnji dan združeno kraljestvo izvede referendum, na katerem se večina volilcev odloči za izstop iz Evropske unije. Umrl je Nace Šumi, slovenski umetnostni zgodovinar in Jožef Blaznik, slovenski založnik, tiskar. Podpisana je bila ustavna listina Organizacije združenih narodov.

Preberite tudi: tedenski horoskop.

Dnevni horoskop za torek 23. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes popoldne, ko luna preide v leva bodo vzpostavljene vse razmere, da zakorakate v nekaj povsem novega in zanimivega. Vendar pa je za vas značilno predvsem to, da ste na začetku morda preveč vznemirjeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Naredite že dopoldan, ko bo luna še v raku prvi korak, namesto da bi čakali in pasivno razmišljali o tem, kaj se lahko zgodi. Kmalu boste ugotovili, da ste bolj samozavestni, kot ste imeli občutek.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste skozi dan po tihem pričakovali da se bo nekdo odzval tako, kot ste si v glavi zamislili. Morda ste se preveč zadržali in obremenili s cilje, ki so še zelo daleč od realnosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekomu preprosto nimate česa povedati, čeprav se trudi na vse pretege. Spoznali boste, da ste dobili napačen vtis in da so se stvari ne glede na vaš trud obrnile v napačno smer.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vse se bo danes popoldne, ko luna preide v vaše znamenje kot po maslu, zato se pripravite na večje poslovne naloge in zalogaje, ter na denar, ki prihaja na vaš bančni račun.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 23. junija 2020

Ni vsaka sprememba dobrodošla, zato dobro in predvsem pravočasno premislite tudi o tem, kaj boste vi zahtevali od nekoga, ki mu že dolgo stojite ob strani. V ljubezni prihaja val strasti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Utrujeni boste, saj se z nečim nikakor ne morete sprijazniti. Nekoga že dlje časa občudujete, čeprav bi tudi sami lahko dosegli boljše rezultate, le pogum bi morali vklopiti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Preveč boste danes, ko luna prehaja v znamenje leva napeti, zato se napoveduje nekaj težav celo s tistimi, s katerimi ste se še pred časom dobro razumeli. Ne obremenjujte se preveč!
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zmedli vas bodo nasprotujoči si podatki, ki vas lahko ob površnosti vodijo v pogubo. Z vztrajnostjo ž boste rešili uganko in odkrili smisel tistega, kar je za vas v bistvu ključnega pomena.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nadaljujte dopoldne, ko bo luna še v raku bolj previdno, tudi pri zadevah, kjer ste prepričani, da vam ne more spodleteti. Občutljivejši boste, česar ne boste želeli pokazati svojim prijateljem.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Upoštevajte v današnjem dnevu le prvi občutek, čeprav je to lahko površen pristop. Danes se morate boriti za nekaj več pozornosti. Zmanjkalo bo časa, da bi razmišljali o prijetnejših rečeh.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dan bo izredno zanimiv, saj se bo dogajalo vse kar si želite. Nekajkrat se boste obrnili okrog in že bo tu večer. Če iščete ljubezen, je mogoče, da prihaja od daleč. V dvoje bo še bolj razigrano.