Dnevni horoskop za torek 2. junija 2020

Dnevni horoskop za torek 2. junija
Dnevni horoskop za torek 2. junija

Dnevni horoskop za torek 2. junija 2020.

Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi za lepši dan. Horoskop ljubezen, horoskop denar, horoskop kariera, horoskop zdravje. Horoskop smernica za vsa znamenja: V današnjem dnevu vas bodo prebudile predvsem tiste stvari, ki bodo nekoliko drugačne od povprečja. Stremeli boste k nenavadnemu.

Dnevni horoskop torek
Dnevni horoskop torek

Ob 18.06 preide luna v znamenje škorpijona

Luna v škorpijonu poudarja čustva

Ta vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah.

Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za obisk fitnesa ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo. Čas je ugoden za obisk frizerja le v primeru, če imate željo po konkretni preobrazbi.

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. V teh dneh boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano.

Dobro ravnajte s svojim telesom, saj je to vaša dolgoročna naložba.

Johnny Weissmuller

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Ilka Vašte, slovenska pisateljica
Lojze Rozman, slovenski gledališki, filmski, TV igralec
Princesa Désirée Švedska
Marvin Hamlisch, ameriški skladatelj

Na današnji dan je umrl Fran Saleški Finžgar prav tako ikona madridskega Reala, Santiago Bernabeu. Rodil se je Johnny Weissmuller, ameriški plavalec in filmski igralec, znan po filmski vlogi Tarzana. V westminstrski opatiji v Londonu so okronali britansko kraljico Elizabeto II.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali mesečni horoskop. Preverite vaš ljubezenski horoskop za mesec junij.

Dnevni horoskop za današnji dan, torek 2. junij 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vse se dogaja na pravi način in odleglo vam bo, saj ne boste več sami za vse. Nekaj, kar je sicer odvisno le od vas, je skoraj že zaključeno, ostanejo samo še podrobnosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes, ko bo luna čez dan v tehtnici, vas bo obremenilo nekaj, kar se dogaja doma, in zato nimate ne časa ne energije za kar koli drugega. Vezani biki se morate potruditi, da bi ohranili harmonijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pazite z denarjem, to je glavni nasvet v današnjem dnevu. Če boste previdni, napaka vseeno ne bo pregloboka in zlahka boste našli izhod v smeri, ki je za vas najbolj ugodna.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste še posebej družabni, ter polni raznih domislic. V službi vas bo nekdo silil k večji delavnosti, kar vam ne bo predstavljalo težave. Zagnali se boste v nove zadeve in jih rešili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pri delu se nikakor ne zberete, zato pomembno zadevo s pomočjo lune v tehtnici raje preložite, kot da bi si belili glavo. Slutnje se ne uresničujejo vedno, zato se zanašajte na dejstva.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 2. junija 2020

Čeprav ste v zadnjih časih tarnali, da so se vaši hormoni povsem umirili, pričakujte zvečer, ko luna preide v škorpijona veliko dogajanja in strasti. Nikar se ne zapirajte vase.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nič več vam ni jasno in vedno znova se sprašujete, zakaj vendar nihče ne razume vaših skritih namigov. Pomembna oseba se vam po daljšem času zopet vrača v življenje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes tekom dne se bo vse kompliciralo in ustavljalo. Vseeno imate občutek, da boste tudi tokrat nekako prišli do svojega bistva. Srce vas zopet vleče k nekomu, ki je daleč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pozanimajte se glede zoprne zadeve, ki vas najbolj obremenjuje. Res je, da imate prav, toda pot bo še dolga, zato se dobro oborožite s pogumom in prebudite svoj optimizem.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Želeli si boste napredovanja in izboljšanja, zato boste sprejeli poslovne ponudbe, ki vam bodo to omogočile. Včasih boste pripravljeni storiti tudi kaj takšnega, kar ni v vaši navadi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pri delu boste pričeli z novim projektom, ki bo napredoval tekoče in gladko. Dobro bi bilo, da skozi dan, ko bo luna še v tehtnici spregovorite o vsakršnih izpopolnitvah, za katere mislite, da so potrebne.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Popoldne prihaja v vaše naročje ljubezenskih pripetljajev. Odločite se, komu boste dali prednost in se vsekakor potrudite. Vsak drugi pristop bi vam povzročil težave in nesporazume.