Dnevni horoskop za torek 16. junija 2020

Dnevni horoskop za torek
Dnevni horoskop za torek

Dnevni horoskop za danes, torek 16. junija 2020.

Horoskop dnevni – Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, da bo današnji dan obarvan z motivacijo. Horoskop ljubezen, denarni horoskop, horoskop kariera, horoskop zdravje. Horoskop smernica za vsa znamenja: Hitro vam lahko danes stvari uidejo iz rok in lahko si zastavite več kot ste sposobni narediti, zato raje trikrat premislite, preden boste sprejeli večjo odgovornost.

Dnevni horoskop torek
Dnevni horoskop torek

Ob 11.35 preide luna v znamenje bika

Luna v znamenju bika

Danes prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige.

Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim. Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Danes praznuje Zoran Predin

S Soncem v znamenju dvojčkov je Zoran Predin pravi oportunist, ki težko živi brez izrazite komunikacije. Njegovo izražanje je lahkotno, hitro se učit, vendar se pri podrobnostih nikoli ne ustavlja. Obožujete dobro družbo in potovanja, zelo dobro je sprejet v družbi, saj je razigran in ljubezniv. Življenje je zanj zabava in igra, ali celo oboje hkrati. Ko si nekaj zaželi, ga nič ne ustavi. Z luno v znamenju dvojčkov se Zoran rad predaja književnosti, z lahkoto se prilagodi vsem situacijam in različni družbi.

Venera v biku mu podari toplino. Da dosežete v ljubezni zadovoljstvo, mora razvijati intuicijo, čustvenost in mehkobo. Potrebuje veliko ljubezni in pozornosti, ki mu je zelo pomembna. Potrebuje veliko miru, ker ima ogromno opravka sam s sabo. Partnerstvo je zanj ključnega pomena. Potrebuje harmonične odnose, čustvena varnost in stabilnost pa zanj pomeni, da na svoji posesti živite udobno družinsko življenje.

Jupiter v tehtnici mu omogoča, da zna uživati v življenju, skratka je sladek in privlačen in vedno na razpolago drugim. Venomer je v iskanju pravice, v katero tudi popolnoma verjame. Zoran je mojster, ko je potrebo oprostiti in ne kuje maščevanja in zamer. Filozofski, naklonjen in prijazen razširja svoja obzorja in raste z uporabo svoje dane sposobnosti, da se obdaja z drugimi in se ob tem dobro počuti. Vse najboljše!

Človek ni bil še nikoli tako blizu zvezdam in tako daleč od samega sebe.

T. McCarroll

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Tone Lapajne, slovenski slikar, kipar
Nace Junkar, slovenski pevec
Zoran Predin, slovenski glasbenik, pevec
Erik Brecelj, slovenski kirurg
Tupac Amaru Shakur, ameriški rapper

Na današnji dan so Josip Tičar, Josip Demšar in Josip Stojc v Kranjski Gori ustanovili prvo gorsko reševalno službo v Sloveniji. Valentina Vladimirovna Tereškova je kot prva ženska poletela v vesolje. Umrl je Ivo Štandeker, slovenski novinar in fotograf.

Preberite tudi: tedenski horoskop.

Dnevni horoskop za torek 16. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pod vplivom določenih novic se boste zjutraj, ko bo luna še v ovnu hitro odločili, saj je očitno, da nočete več čakati. V ljubezni boste dokaj zagreti in tokrat ste lahko mirni, saj so čustva obojestranska.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne veste, kako se odločiti, svojih težav pa ne želite deliti s partnerjem ali prijateljem. Pogovorite se in olajšal vam bo odločitev, ki vas bo končno razbremenila ter ponesla v višave.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes, ko luna prehaja v bika, se bodo prepletali optimizem, velikopoteznost in lagodje. Po drugi strani vas nekoliko omejuje hitrost dogajanja, ki prinaša nekaj zmede.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes bo manj napetosti kot v preteklih dneh. Pazite pa na svoje zdravje, ukvarjajte se z rekreacijo. Privlači vas nekaj, kar je od vas oddaljeno, drugačno od tega, česa ste vajeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Bodite bolj taktični, da ne bodo posledice določene situacije še bolj neprijetne. Ko pa si boste zaželeli družbe, bo manjši nesporazum povzročil, da se boste vprašali kako naprej.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 16. junija 2020

Popoldne, ko luna preide v bika, boste v negotovosti, kaj storiti s povabilom prijatelja. Niste prepričani, da bo ostala zadeva le na prijateljski ravni. Prav ta dvom je dober razlog za zavrnitev povabila.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Soočate se s finančnimi težavami, kar vas v notranjosti močno obremenjuje. Glede na to, da resno potrebujete pomoč, je čas, da se nehate sprenevedati in na stanje pogledate bolj realno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ponudila se vam bo priložnost, katere razvoj bo popolnoma odvisen od vas samih. Če želite, da se prijetno poznanstvo razvije v kaj več, boste morali tudi kaj več narediti v tej smeri.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prijatelj si želi nekaj, s čimer se zaenkrat še ne strinjate. Tudi glede uradnih zadev bi bilo smiselno počakati, kar vas niti malo ne navdušuje. Ne sprenevedajte se, temveč naredite korak.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zelo boste nezadovoljni z delom in čas je, da se o tem pogovorite s sodelavci. Izkoristite obdobje z vplivom lune v znamenju bika za razreševanje starih problemov.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pomemben odgovor je v vaših rokah in danes lahko naredite tudi kakšen drznejši korak, posebno z osebo, ki je že nekaj časa v vaši bližini. Odnosi z bližnjimi se bodo počasi izboljšali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dobrih novic, ki jih že nestrpno pričakujete še vedno ne bo. Ne bi se radi zaleteli, vendar pa morate pustiti času čas. Z luno v biku boste preveč obremenjeni z določenimi slabimi izkušnjami.