Dnevni horoskop za torek 12. maja 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za današnji dan 12. maja 2020

Dnevni horoskop za torek 12. maja 2020, mednarodni dan medicinskih sester. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite napovedi in smernice, planetarni vpliv za astrološka znamenja. Horoskop smernica: V današnjem dnevu boste brez posebnega razloga pozitivno naravnani, zato izkoristite ugoden čas za napredek na osebni ravni.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop – Hvala

Ob 17.38 preide luna v znamenje vodnarja.

LUNA V ZNAMENJU VODNARJA

Luna v znamenju vodnarja – Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek.

Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu. V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske.

Upaj si zaupati vase. Mnogo tistega, kar danes učimo, je bila nekoč drzna zamisel posameznika, ki je upal bolj zaupati svojemu srcu in umu, kot pa sprejeti prevladujoča prepričanja svojega časa.

Ching Ning Chu

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Katharine Hepburn, ameriška filmska igralka
Bertus Aafjes, nizozemski pisatelj in pesnik
George Carlin, ameriški komik, igralec, pisec, satirik
Steve Winwood, angleški glasbenik
Stefano Modena, italijanski avtomobilski dirkač

Na današnji dan so rokometašice Krima prvič osvojile naslov evropskih prvakinj, rodil se je kolesar Mitja Mahorič. Leta 1993 so Slovenijo sprejeli v Svet Evrope. Med torkom in petkom godujejo ledeni možje, ki pa letos kot kaže ne bodo prišli do pravega izraza.

Dnevni horoskop za današnji dan, torek 12. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Okoliščine vam bodo popoldne, ko luna preide v vodnarja nagajale. Spet ste med dvema ognjema, tako v družini kot v karieri. Nekaj boste morali preložiti, čeprav s težkim srcem.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Občutek boste imeli, da ste točno tam, kjer si želite biti. Nekdo od znancev bi vam utegnil škoditi, vendar neuspešno, saj ga boste takoj prebrali in ugotovili, kaj ima za bregom.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Brez pravega razloga se ustavljate in preverjate, ali niste česa pozabili ali spregledali. Sestavite se in dopoldne, ko bo luna še v kozorogu spremenite svojo trenutno taktiko, sicer boste ostali brez rezultatov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Stroški naraščajo, nečemu se morate vsaj začasno odpovedati, saj ne sodi v nujne naložbe. Več časa popoldne, ko bo luna v vodnarju posvetite neki praktični nalogi ali opravku, ki ne more več čakati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nov pogled na dogajanje vas bo ponesel v boljše in nove načrte. Ne podcenjujte svojih dragocenih sposobnosti, s katerimi lahko povzročite velike spremembe. Popoldne, ko bo luna v vodnarju bo lažje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 12. maja 2020

Sprejmite danes, ko luna prehaja v vodnarja priložnost v nekoliko drugačnih pogojih. Vse skupaj vas bo nekoliko obremenilo, sicer pa se morate zavedati, da se boste sčasoma vendarle prilagodili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Imate dovolj moči, da se soočite z vsem, in vse bo dobro, če ne boste prehitevali in pretiravali. Razpleta se v vašo korist, tudi glede morebitne selitve, katero načrtujete.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zadeve je potrebno opazovati z več različnih vidikov. Spraševali se boste, zakaj ste se jezili na ljudi, ki vas niso mogli razumeti. Sedaj boste vse skupaj končno razumeli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nečesa še ne poznate dovolj dobro ali ne razumete popolnoma. V ljubezni bi se radi nekako izognili težkim besedam. To vam bo tudi uspelo, toda pozabiti morate na svoj ponos.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Premislite o pomembnem in konkretnem sporočilu. Imate dovolj časa za vse, kar ste si zamislili, zato ni razlogov za nepotrebno hitenje. V ljubezenskih odnosih ni razloga da bi bili užaljeni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes, ko popoldne pride luna v vaše znamenje boste dojeli, kako pomembna je vaša trenutna ljubezenska zgodba ali pa, če ste še samski, kje se skriva nova priložnost. Presežek energije lahko izkoristite v naravi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo vam zopet nagaja in tokrat ne bo zlahka odnehal. To se po navadi dogaja takrat, ko se trdno odločite za eno rešitev, življenje pa vam pripravi nekaj povsem novega.