Dnevni horoskop za torek 12. januarja 2021

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 12. januarja 2021.

Dnevni horoskop za torek 12. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prijetno energijo boste najbolje izkoristili, če se boste na delovnem področju postavili jasno za svoje pravice. Okrepljena bo notranja moč.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Vsaj glede za vas pomembnega dogovora se držite zastavljenega in nikar ne pretiravajte.

dnevni horoskop torek
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji. Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom.

V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Kaj pravi dnevni horoskop, torek 12. januar 2021?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • John Griffith Chaney – Jack London, ameriški pisatelj
  • José Arcadio Limón, ameriški plesalec, koreograf
  • Bara Remec, slikarka in ilustratorka
  • Pixie Lott, britanska pevka in igralka
  • Zayn Malik, član skupine One direction

Na današnji dan je Dejan Košir postal svetovni prvak v paralelnem veleslalomu v deskanju na snegu. Rodil se je Narendranath Dutta – Swami Vivekananda, indijski filozof in ameriška filmska igralka Kirstie Alley. Umrla je Agatha Christie, angleška pisateljica in Fran Ksaver Meško, slovenski duhovnik, pisatelj.

Katera astrološka znamenja bodo imela na finančnem področju danes največ sreče?

Na finančnem področju dnevni horoskop napoveduje največ sreče rojenim v znamenju ovna, leva in škorpijona.

Katera astro znamenja bodo imela danes srečo v ljubezni?

Dnevni horoskop napoveduje danes v ljubezni največ sreče za dvojčke, strelce in ribe.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 12. januarja 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vse bo zaradi vpliva lune v kozorogu potekalo pospešeno, posebno pri urejanju poslovnih in študijskih zadev. V ljubezni se boste izkazali v veliko boljši podobi, bolj sproščeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Določeni ljudje bodo situacijo, ki je za vas pomembna pripeljali do roba, toda vi se poskušajte s pomočjo lune v kozorogu umakniti in umiriti. Poskušajte poiskati najlažjo rešitev za težave.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čaka vas nekaj novosti, a zaradi lune v kozorogu ne bodo tako prijetne, kot ste si zamislili. Najprej je na vrsti pomembna obveznost, ki vam prinaša nekaj vznemirjenja, na koncu pa dober rezultat.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sodelavci bodo izredno posvečeni poslu in če se ne boste v stanju pripravljenosti, boste kmalu na zadnjem tiru. Pričakujete lahko manjšo neprijetnost v komunikaciji in odnosih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z luno v kozorogu se boste samozavestno podali v svoje obveznosti in jih brez težav popeljali do konca. Z ljubljeno osebo se ponovno močno zavedata, kako zelo sta povezana.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 12. januarja 2021

Poskusili si boste razložiti, kaj se je zgodilo, glede osebe, ki očitno razmišlja v popolnoma drugi smeri kot vi. Premislite, saj je morda na vidiku nekaj, česar vi niste niti opazili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Običajno vas moti počasnost drugih, toda danes boste vi zaradi lune v kozorogu zadržani, raztreseni in nekoliko neodločni. Na poslovnem področju bi se morali čim prej osredotočiti na pomembno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zelo prav vam bo prišel nasvet osebe, ki ste ji simpatični in bi vam lahko pomagala rešiti pomembno dilemo. Bodite zelo tolerantni in tudi pripravljeni na presenečenja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes se boste zaradi lune v kozorogu stežka prilagodili, vaše zamisli bodo naletele na gluha ušesa. Poskusite se lotiti nečesa, kar je jasno in očitno, ter poteka po določenih pravilih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko stvari vas bo vznemirjalo. Ko bo prišlo do pomembnega sestanka, bodite bolj prilagodljivi. Priznajte svoje napake, saj si boste s tem priborili naklonjenost nekoga pomembnega.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Do družinskih članov bodite bolj strpni in bolj potrpežljivi. Ne oklevajte z luno v kozorogu glede nečesa, kar morate nujno urediti in vas bremeni že nekaj časa, saj bo prepozno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Okoliščine zahtevajo veliko energičnosti, posebno pri zadevah, ki jih ne poznate najboljše. Končno veste, kaj si želite, tudi na ljubezenskem področju, kar vas bo razveselilo.

Preberite tudi: Vas zanima: RETROGRADNI PLANETI V LETU 2021 ali LETNI HOROSKOP 2021