Dnevni horoskop za torek 1. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 1. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 1. junija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 1. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pomembni procesi se bodo odvijali v vašo korist, zato nikar ne zaspite na lovorikah, ampak izkoristite ploden dan s konjunkcijo med Luno in Jupitrom.

Horoskop nasvet za današnji dan: Energija današnjega dne vam prinaša zmožnost, da počnete več stvari hkrati in ste pri tem kljub vsemu učinkoviti.

horoskop
Luna je v znamenju ribi

Danes ob 11.07 uri preide luna v znamenje Ribi

Luna v znamenju rib – Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze.

Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Danes praznuje Damijan Kozole: Astro profil

S Soncem v dvojčkih je Damijan zelo dobro sprejet v družbi, saj je razigran in ljubezniv. Obožuje svobodo in občutek, da nikomur popolnoma ne pripada. Čeprav ima večkrat težave z zbranostjo in površnostjo, se vedno nekako znajde na svoj najboljši način. Lahka in živahna energija ga ščiti pred zapleti. Ne sprejema nobenih omejitev ali ovir. S svojo ekscentričnostjo pa lahko pretira na vse načine.

Damijan ima luno v vodnarju, zato je originalen, iznajdljiv, veder, s sabo nosi vedno nove ideje. Velikokrat izbere popolnoma drugo pot in nasprotuje, kar ga vznemirja v pozitivni smeri. Pogum in bojni duh mu omogočata konkurenčnost in zmagoslavje, kar je zanj zelo pomembno. Kvadrat med Luno in Jupitrom nakazuje, da Damijan dobro ve, kako stopiti pri vožnji na gas, vendar ima lahko težave pri iskanju zavore.

Danes praznuje Allanis Morissette: Astro profil

S pomočjo Sonca v znamenju Dvojčkov ji je prirojena simpatičnost in klepetavost. Polna je odličnih zamisli, primanjkuje pa ji nekaj vztrajnosti. Njena luna, ki se nahaja v znamenju Škorpijona je ljubosumna in malce zbadljiva, zato ima na ljubezenskem področju nakazanih nekaj napetosti in ljubosumnih izpadov, za katere se kasneje ne obremenjuje preveč.

Merkur v znamenju Raka jo vodi v zamišljenost in zasanjanost, ter ji poudarja dodaten umetniški navdih, ki ga uporablja pri svojem delu. Venera v znamenju Bika, povečuje njeno željo po urejenem družinskem življenju in prilagodljivost v prijateljskih odnosih. Ljudje jo imajo zaradi njene razigranostmi enostavno radi takšno, kakršna je.

Najbolj srečen je tisti, ki verjame v srečo.

Pregovor

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Vurnik, slovenski arhitekt
  • Morgan Freeman, ameriški igralec, režiser
  • Ron Wood, britanski kitarist
  • Martin Brundle, angleški avtomobilistični dirkač
  • Aleš Pajovič, slovenski rokometaš

Na današnji dan je bila ustanovljena slovenska skupina Laibach v Trbovljah. James Clark Ross na polotoku Boothia določi položaj severnega magnetnega pola. Frank Whittle je izumil motor na reaktivni pogon. Ljudska republika Kitajska začne polniti vodni zbiralnik za jezom Treh sotesk. Rodil se je Peter Machajdik, slovaški skladatelj in Domagoj Duvnjak, hrvaški rokometaš. V Los Angelesu se je rodila Norma Jean Baker Mortenson, bolj znana pod umetniškim imenom Marilyn Monroe. Umrla je Josipina Urbančič Turnograjska, slovenska pisateljica in Janez Kocijančič, slovenski politik.

Psi me nikdar ne ugriznejo. Le ljudje.

Marilyn Monroe
Kakšno počutje vam prinaša konjunkcija med Luno in Jupitrom?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes čutili dobre energije, zdravje in užitke.

Katera astro znamenja boste danes najbolj zadovoljna sama s sabo?

V današnjem dnevu boste najbolj zadovoljni sami s sabo dvojčki, levi in vodnarji.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali MESEČNI HOROSKOP JUNIJ

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ker vas dopoldne, ko bo luna še v vodnarju čaka gora opravkov, se že vnaprej pripravite na kaos in manjše konflikte, saj se nič ne bo zgodilo tako kot ste si vi zamislili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ves dan boste iskali vzrok za napetosti, ki se vrstijo. Luna, ki popoldne preide v znamenje rib se sicer usmerja v vašo smer in nekako čutite, da bo kmalu drugače, toda potrebno bo počakati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj vas muči in močno vznemirja. Nikakor se ne morete strinjati z nekom od domačih, ki vidi čisto drugo sliko in težavno bo, če je v vse skupaj vpletena tudi ljubljena oseba.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste popoldne zaradi lune v ribah šibkejši kot običajno. Zato dobro premislite, kaj boste prevzeli nase, tako doma kot v poslovnem krogu. Niste pripravljeni na večje korake.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z denarjem bo danes nekaj preglavic, še posebej če se gibate v negotovih krogih. Nekdo vam bo svetoval, vendar vam vse skupaj ne bo ravno najbolj pisano na kožo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vzemite si še nekaj časa, saj si boste s tem izboljšali svojo situacijo na osebnem področju. Motil in oviral vas bo nekdo, ki ima drugačne zamisli in pogled na pomembne zadeve.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prijatelj vas dopoldne, ko bo luna še v vodnarju ne bo razumel, čeprav vseeno upate, da se bo končno nekaj spremenilo. Tokrat vas ne moreta rešiti le spretnost in očarljivost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekaj boste s pomočjo lune v vodnarju zjutraj končali, vsekakor pa preverite vse skupaj glede določenih podrobnosti, saj lahko nastanejo zapleti. Še posebej če bi radi naredili pomemben korak.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav boste imeli nekaj ekstremnih idej, jih bo najbolje najprej dobro prespati, preden se jim posvetite, saj je vse skupaj preveč v oblakih. Nikamor se vam ne mudi, zato ne hitite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Niste brez idej, čeprav vas še vedno ovira negotovost, ki krade vašo energijo. Vsaj popoldne, ko luna preide v znamenje rib si vzemite več časa za šport in sprostitev.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pod vplivom ugodne lune v vašem znamenju v jutranjih urah pričakujete, da boste vse skupaj rešili zelo hitro. Nekdo bo pritegnil vašo pozornost. Prepustite se spogledovanju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zunanji pritiski, vam tudi zasebno ne bodo dali miru, vznemirjali vas bodo na vsakem koraku. Premislite, ali je res vse skupaj vredno vaših skrbi in vaše energije, ki počasi peša.

Vas zanima: LJUBEZENSKO UJEMANJE ZNAMENJ ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2021