Dnevni horoskop za sredo 9. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 9. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 9. junija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 9. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pomembne stvari bodo danes pritegnile vašo pozornost, ter vas prisilile v akcijo. Ne bodo vam dovolile, da bi podvomili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Da bi lahko kaj ustvarili, izoblikujte bolj jasno vizijo tega, kar hočete ustvariti ali narediti.

horoskop
Luna je v znamenju dvojčka

Luna je v znamenju dvojčka

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje.

Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje.

Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec. Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična.

Danes praznuje Michael J. Fox: Astro profil

Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v znamenju Dvojčkov v 4. Hiši, kar nakazuje, da je prilagodljiv, površn, zabavn in malce netaktna oseba. V življenju vedno strmi k novostim in raznim avanturam. Takrat o posledicah ne razmišlja, kar bi lahko ocenili kot malce neodgovoren.

Luna v znamenju Bika nakazuje na poudarjene družinske vrednote, brez katerih težko funkcionira. Je globok in razumevajoč, zelo dobro zna z mlajšimi in starejšimi. Tudi Venera se nahaja v Biku, kar pomeni, da so mu všeč urejene, vendar bolj umirjene ženske, ki znajo gospodinjiti. Mars v znamenju Leva mu poudarja hrabrost, samozavest ter tudi nekaj samovšečnosti.

Naredil sem vse, kar bi moral, vendar je rezultat v rokah sreče.

Neron

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • George Axelrod, ameriški scenarist
  • Johnny Depp, ameriški igralec
  • Renato Vugrinec, slovenski rokometaš
  • Miroslav Klose, nemški nogometaš
  • Natalie Portman, ameriška filmska igralka

Na današnji dan ZR Jugoslavija in NATO podpišeta mirovni sporazum za Kosovo. S sporazumom v Ho-Umezuju Kitajska prizna japonsko zasedbo severovzhodne Kitajske. Jacques Cartier kot prvi Evropejec odkrije Reko sv. Lovrenca. Gustav Ipavec doktorira na dunajski univerzi. Rodil se je Tone Tomšič, slovenski revolucionar in Cole Porter, ameriški skladatelj. Umrl je Neron, rimski cesar in Franc Talanji, slovenski pisatelj, pesnik.

Česa danes ni najbolj priporočljivo početi, če želite ostati dobre volje?

Dnevni horoskop napoveduje, da danes ni priporočljivo govoriti o drugih in začeti s težjimi opravili.

Katera astro znamenja boste v današnjem dnevu zelo dobre volje in razposajena?

V današnjem dnevu boste najbolj razposajeni rojeni v znamenju raka, dvojčka in vodnarja.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Trenutno vam zaradi lune v dvojčkih ne ustreza nekaj, kar bi za vas pomenilo preveliko obveznost. Poiskati morate neko ravnovesje, kar bo tokrat veliko lažje s pomočjo prijateljev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zadeva, ki vas bremeni, se s pomočjo lune v dvojčkih premika izredno bliskovito in nepredvidljivo. Vse to vam bo ugajalo, saj nikakor ne prenesete, da se kakšna stvar preveč vleče.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V današnjem dnevu se boste približali konkretnim odločitvam in si vzeli več časa zase. Tudi prijatelji bodo tokrat prišli na vrsto, saj vam bo druženje zaradi lune v vašem znamenju pisano na kožo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pestro dogajanje, ki vas čaka, vas bo za trenutek zmedlo, saj se luna nahaja v znamenju dvojčkov. Sedaj boste prav vi tisti, ki se boste odločali in pomagali drugim pri njihovih pomembnih odločitvah.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pustili ste, da mine preveč časa, in čakali ste na čudežno rešitev. Tokrat lahko izbruhnete, saj prihaja z luno v dvojčkih na dan tista bolj skrita stran vašega značaja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne obremenjujte se preveč s tem, kaj bodo o vas povedali drugi, ko boste vse naredili po svoje. Ostanite sproščeni, saj vas spremlja luna v dvojčkih, ki poudarja razigranost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne bodite presenečeni, če se boste danes, ko bo razpoloženje nihalo v zadnjem hipu premislili. Pomagal vam bo nekdo izmed prijateljev, ki popolnoma razume in podpira vaša stališča.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne odločajte se o pomembnih zadevah povsem sami, temveč raje prisluhnite, saj boste deležni dobrih pojasnitev. Nekod od domačih vam nasprotuje, zato pazite na način komunikacije.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na poslovnem področju prihaja zaradi lune v dvojčkih nekaj težav, ob katerih bi morali ostati na preži, posebno če delate z nekom, ki vam ni preveč podoben in razmišlja drugače.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekomu od znancev boste s cmokom v grlu povedali nekaj, kar vam že dolgo leži na srcu. Potem bo vse hitreje steklo in popravili boste lahko tudi nekaj napak, ki ste jih storili v preteklosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaupajte svojemu notranjemu glasu, ki vas tiho opozarja na določene nepravilnosti, saj vas spremlja opravljiva luna v dvojčkih. Niso vsi tako odkriti in pošteni kot ste vi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Borite se zase, vsekakor pa ne pozabite na napredek, s katerim se boste počasi poslovili od težav z občutkom, da lahko najdete nekaj novega in bolj ustreznega zase.

Vas zanima: TEDENSKI HOROSKOP OD 7. DO 13. JUNIJA 2021