Dnevni horoskop za sredo 6. maja 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za današnji dan 6. maja 2020

Dnevni horoskop za sredo 6. maja 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite napovedi in smernice, planetarne vplive za astro znamenja. Horoskop smernica: Sami si zapletate stvari, najprej boste v današnjem dnevu preveč spraševali, potem se boste zlahka pustili prepričati.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

ob 9.05 preide luna v znamenje škorpijona

Luna v škorpijonu poudarja čustva

Ta vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za šport ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo. Čas je ugoden tudi za obisk frizerja le v primeru, če imate željo po konkretni preobrazbi.

Danes praznuje Tjaša Železnik

Tjaša Železnik – Z Venero v 8. hiši je strastna. Pogosto se zaplete v burna razmerja in včasih celo nevarne okoliščine.

Ko ljubi, je Tjaša Železnik popolnoma predana. Inteligentna in samosvoja. Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v 9. Hiši Bika. Vodi jo neustavljiva želja po širjenju meja in svojih možnosti. Je večni optimist, ki se z največjim navdušenjem poda v nove pustolovščine. Privlačijo jo potovanja, študij, daljni kraji, filozofija in vse drugo, kar ji pomaga pridobiti nova spoznanja. Išče pot, resnico in pravico.

Ima naraven dar za pravo, filozofijo in religijo. Nakazane so ji velike možnosti za visoko izobrazbo, ki je kasneje tudi temelj njenega uspeha. Bogastvo lahko pridobi, kot posledica potovanja ali izobraževanja. Ima zelo močna osebna prepričanja o razlikah med prav in napačno.

Zelo pogosto se zgodi, da razmišlja o življenju v tujini. Nakazuje se močan vpliv močnega človeka, moža ali očeta. Dobra hrana in družba ji pomenijo ogromno. Zna si vzeti čas zase, prav tako zna poskrbeti za svoje bližnje. V ljubezni je iskrena in prilagodljiva, vendar samo če je zares zadovoljna. Vse najboljše!

Nevroza je nezmožnost prenašanja negotovosti.

Sigmund Freud

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Andrej Šuster Drabosnjak, slovenski pesnik, pisatelj
Theodore Harold White, ameriški pisatelj
Tony Blair, britanski predsednik vlade
George Clooney, ameriški filmski igralec
Goran Dragič, slovenski košarkar

Na današnji dan prizadene hud potres Furlanijo in Posočje, rodil se je avstrijski nevrolog in oče psihoanalize Sigmund Freud. Rojen je bil prav tako nekdanji alpski smučar Matjaž Vrhovnik.

Dnevni horoskop za danes, za sredo 6. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Več naredite danes, ko je luna v škorpijonu za svoje zdravje in počutje, ker bo vaša vitalnost na zelo nizkem nivoju. Počnite tisto, kar si želite in potrebujete in ne to, kar mislite, da je nujno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na poslovnem področju se dogaja nekaj konkretnih premikov in skrbi vas, da ne boste spoštovani na takšen način kot si želite. Vsekakor boste morali za dodaten uspeh napraviti še kakšen premik.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Obveznosti se lotite čim prej, saj lahko tokrat računate tudi na pomoč nekoga izmed bližnjih. Kmalu vam bo nekoliko lažje, le svoje želje boste morali čim prej uresničiti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V odnosih v današnjem dnevu ne boste sposobni držati jezika za zobmi, kar vas lahko drago stane. Z navdušenjem boste povedali svoje mnenje, kar nekomu niti malo ne bo všeč.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Komaj čakate na priložnost, da udejanjite, kar ste želeli in nameravali spremeniti na poslovnem področju. Na vidiku so zaradi lune v škorpijonu zopet določene okoliščine, ki jih niste predvidevali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 6. maja 2020

V današnjem dnevu boste motivirani, še posebej za kakšna rutinska opravila, zato lahko pričakujete tudi kakšno iskreno pohvalo. Obeta se vam čudovit večer, poln smeha.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Omejitve vas bodo danes, ko bo luna v škorpijonu jezile na vsakem koraku, zato se jim boste spretno izognili. Stabilnost in premišljenost vam lahko prideta prav na ljubezenskem področju.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes se lahko odločite za nekaj novega ter drugačnega in ne skrbite, ne bo se vam potrebno zagovarjati. Zopet bo zaživela neka stara simpatija, kar vas bo vznemirilo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poskusite se naravnati na spodbuden vpliv lune v škorpijonu in bolj optimistično pogledati na dogodke, ki se vrstijo. Srečo imate tudi na finančnem področju, kjer se boste razbremenili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V današnjem dnevu se bodo zaradi lune v škorpijonu zgodili določeni premiki, ki vas bodo prebudili. Slediti boste morali sebi in graditi na lastnih izkušnjah, ki jih imate več kot dovolj.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na poslovnem področju se osredotočite na nekaj, kar vam lahko omogoči uspeh in varnost. Načrtovanim opravkom se boste posvetili z dobro voljo in pravo zagnanostjo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pozitivna vibracija lune v škorpijonu vam prinaša večjo potrebo po čustveni in finančni varnosti. Nekaj previdnosti ne bo odveč, ko boste raziskovali svoje in tuje skrivnosti.