Dnevni horoskop za sredo 3. junija 2020

Dnevni horoskop za sredo 3. junija
Dnevni horoskop za sredo 3. junija

Dnevni horoskop za sredo 3. junija 2020.

Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, ki preprečujejo razne zaplete in morebitne težave. Horoskop ljubezen, horoskop denar, horoskop kariera, horoskop zdravje. Horoskop smernica za vsa znamenja: V marsikateri kočljivi situaciji vas danes lahko reši vaš ego, ki pa ga bo v odnosih potrebno malce bolj nadzirati.

Dnevni horoskop sreda
Dnevni horoskop sreda

LUNA JE V ZNAMENJU ŠKORPIJONA

Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku.

Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje.

Danes praznuje Klemen Slakonja

Klemen Slakonja – Z Merkurjem v znamenju Dvojčkov je klepetav in prepričljiv.

Klemen Slakonja je nepredvidljiv, vendar prijeten. Njegovo Sonce se je ob rojstvu nahajalo v 10. Hiši znamenja Dvojčkov, zato ima nezanesljiv, površen in nepredvidljiv značaj. Ljudje okrog njega se ne morejo vedno zanesti nanj, ne zaupajo mu in nikoli ne vedo, kaj lahko od njega pričakujejo. Razvijati mora tudi koncentracijo, otresti pa se mora površnosti, muhavosti, razdražljivosti in nezanesljivosti.

Ta vpliv kaže na živahnega, lahkotnega, komunikativnega in neobremenjenega človeka. Njegova vitalna energija je poživljajoča, sproščujoča in mentalno stimulativna. Je mnogostranski in vse ga zanima, toda njegova pozornost je kratkotrajna. Stremeti bi moral h kar največji meri osebne svobode in ohranjanju manevrskega prostora.

S Soncem v 10. hiši se v svojem življenju osredotoča na posel, kariero in pazi na podobo, ki jo kaže v javnosti. Želi biti viden, prepoznan in cenjen. Je resen, predan in deloven. Svoje cilje običajno doseže, čeprav pogosto zanje žrtvuje dom in družinsko življenje. Nikoli se ne bi smel prepustiti pesimističnim mislim. Ima naraven dar za posel, vodstveno vlogo in uspeh v karieri.

Mars se je ob njegovem rojstvu prav tako nahajal v 10. Hiši Dvojčkov, kar nakazuje, da je entuziastičnega značaja in nenehno na poti.

Luna se je ob njegovem rojstvu nahajala v 4. Hiši Strelca zato redko miruje, ima zelo bujno domišljijo in veliko talenta za glasbo, slikarstvo in arhitekturo. Je popolnoma neizčrpna oseba, izredno iznajdljiv, bister in dojemljiv.

Dnevni horoskop za sredo 3. junija, danes praznuje Klemen Slakonja

Življenje je zanj pot osvajanja, raziskovanja in odkrivanja sebe. Njegova razigranost vpliva na tiste s katerimi je prišel v stik tako, da bodo ljudje navdušeni skozi njegov optimizem.

Jupiter se je ob njegovem rojstvu nahajal v 6. Hiši Vodnarja. Ta vpliv prestavlja potrebo po kar seda različnih ventilih za sproščanje telesnih moči. Pogosto razsipava energijo na vse konce, najbolje pa uspeva pri delih, ki zahtevajo ročne spretnosti, telesno okretnost in tudi dar govora.

Slabe strani tega položaja so pomanjkanje vztrajnosti, velik notranji nemir, prenagljenost, kriticizem ter hitra naveličanost z deli, ki ne spodbujajo miselnih procesov. Ta vpliv daje osebi prenapeto energijo, ki jo je težko fokusirati. Kakršenkoli je njegov položaj v življenju, njegovi cilji navadno vključujejo razvoj in izvajanje načrtov, vendar ga redko skrbijo praktični rezultati. Ključ do harmoničnega razvoja njegove osebnosti leži v prisiliti sebe, da se zanima za bolj realne zadeve. Vse najboljše!

Ne osvajam gora, temveč samega sebe.

Sir Edmund Hillary

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Josephine Baker, ameriško-francoska plesalka, igralka, pevka
Viki Grošelj, slovenski alpinist
Miha Mazzini – slovenski pisatelj, kolumnist, scenarist, režiser
Tošiaki Karasava, japonski gledališki in filmski igralec
Rafael Nadal, španski tenisač

Na današnji dan je Giovanni Antonio Scopoli izdal knjigo Flora carniolica, prvo znanstveno delo o naravi v Sloveniji. Umrl je slovenski skladatelj in zborovodja slovenske romantike Anton Hajdrih prav tako avstrijski pisatelj Franz Kafka.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali mesečni horoskop. Preverite vaš ljubezenski horoskop za mesec junij.

Dnevni horoskop za današnji dan, sreda 3. junij 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Mogoče je, da nastane danes, ko bo luna v škorpijonu nenavaden nesporazum. Ne marate dvoličnosti, zato boste besni. Poskusite preprečiti težave in nesoglasja, vendar bodite pri tem čim bolj umirjeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vse lahko danes pravočasno rešite in za vse se lahko dogovorite, zato ne skrbite zaradi stvari, ki ste jih pravzaprav že večinoma zgladili. Občutek utesnjenosti je tokrat napačen signal.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo bo danes kljub luni v škorpijonu spoštoval vašo umirjenost in zanesljivost. Končno lahko napredujete, čeprav so vaša čustva morda povsem drugačna. Popoldne pokažite več odločnosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes z vplivom lune v škorpijonu prihaja sposobnost videti bolj obsežno sliko in se dvigniti nad nepomembnosti. Navdihnite druge, da naredijo enako, tako da vse svoje dvome postavite na stran.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vaš čas bo danes še kako dragocen, zato bodite pozorni, komu ga posvečate. Dogovorite se za srečanje z osebo, ki vam vedno znova odpira obzorja in vas spravlja v dobro voljo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 3. junija 2020

Nekdo vam je izredno naklonjen in prav presenečeni boste, kako simpatično ter razigrano prodira v vaše misli. Prav tako se lahko brez zadržkov odpravite na pomemben sestanek.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Morda se ne zavedate tega, vendar ljudje pri vas pogosto iščejo namige glede tega, kako naj se obnašajo. Bodite danes prodorni, svetujte, navdihujte, skratka poskrbite za dobro voljo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z luno v vašem znamenju boste danes razpoloženi in komunikativni. V prostem času boste srečali nekaj zanimivih ljudi, med njimi je lahko tudi nova simpatija. Odprite se!
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Po navadi se bojujete, danes, ko bo luna v škorpijonu pa se ne želite izpostavljati. Počasi boste premagali občutek, da se vam godi krivica. Vendar ta pot vodi čez nekaj trnja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekaj vas bo navdušilo, vendar okolici ne boste pokazali svojega navdušenja. Ravnajte obzirno, ne glede na to, da postajate malce nemirni. Z več pazljivosti boste nastopili kot zmagovalec.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nehajte skrivati svoje načrte, če želite nekaj doseči, ponosno o tem spregovorite z drugimi ljudmi. Skrivanje svojih ciljev ni preveč pametna odločitev, saj a vas vpliva Luna v škorpijonu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne morete se zbrati, vendar vam bo dan z luno v škorpijonu kljub temu pisan na kožo. Razširili boste svoja obzorja in prekinili začarani krog starih navad, ki vas le vlečejo navzdol.