Dnevni horoskop za sredo 29. april 2020

Dnevni horoskop 29 aprila
Dnevni horoskop 29 aprila

Dnevni horoskop za današnji dan 29. aprila 2020

Dnevni horoskop za sredo 29. aprila 2020. Svetovni dan plesa. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarne vplive za astrološka znamenja. Horoskop smernica: Pomembno je, da se danes znebite razlogov, ki so nesmiselni. To so obveznosti, ki vam kradejo čas, odgovornosti in pričakovanja s stani ljudi, ki vam ne morejo ponuditi ničesar.

Dnevni horoskop - Svetovni dan plesa
Dnevni horoskop – Svetovni dan plesa

LUNA JE V ZNAMENJU RAKA

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri. Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko.

Ujemi ritem v plesu, saj brez ritma ni življenja.

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Maks Fabiani, slovenski arhitekt
Hirohito, japonski cesar
Simona Weiss, slovenska pevka
Andre Agassi, ameriški teniški igralec
Uma Thurman, ameriška igralka
Tanja Šmid, slovenska plavalka

Na današnji dan so v Parizu odprli razstavo, po kateri so poimenovali umetniško smer art déco. Rodila se je ameriška igralka Michelle Pfeiffer. V New Yorku so premierno predstavili muzikal Lasje, ki je s prikazom hipijevske kulture postal simbol tedanje generacije.

Današnji dnevni horoskop za sredo 29. aprila 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vaš iznajdljivi um vam bo pravo vodilo, kjerkoli se boste znašli. Poskrbite za to, da boste danes dali prednost predvsem določenim pomembnim vrednotam. Če lahko, doma ustvarite prijetno vzdušje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pokažite, kaj si v resnici želite in strmite k temu. V ljubezni boste vezani zaradi vpliva lune v raku srečni in zadovoljni s svojim partnerjem, samski pa boste razmišljali o novih priložnostih.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne bodite tako hladni in zadržani. V zadnjem času si vam nihče ne upa več pristopiti. V ljubezni boste vezani zelo zadovoljni in predani partnerju. Energija lune v raku vabi na plano romantiko.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Situacija drugih vas danes ne bo pretirano zanimala. Do določenih stvari in dogodkov se boste ogradili ter raje bili v samoti. S telefonskimi klici bodo sicer prihajali dražljaji, ki jih boste spregledali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Izkoristite prihajajoče dni, predajte se ljubezni in toplini v vašem domu. Vezani boste v odnosu s partnerjem z luno v raku končno začutili mir in harmonijo, kar vam bo pisano na kožo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 29. april 2020

Danes boste morali paziti na hrano, ki jo zaužijete, saj se v nasprotnem primeru lahko pojavijo želodčne težave. Prav tako pa se pazite odvečnih kilogramov, ki se vztrajno kopičijo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zdravje in splošno počutje vam bosta naklonjena, saj vas vodi luna v znamenju raka. Prosti čas preživite z najbližjimi. Predajte se dobri volji doma. Spočijte se, saj vas že kmalu čakajo obveznosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes so vam planeti naklonjeni. Končno boste lahko svoje potrebe postavili pred druge. Namesto, da vse spet načrtujete sami, poskusite za mnenje prositi tudi ljubljeno osebo, lažje vam bo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes, ko bo luna v raku, boste največ časa preživeli v družbi svoje družine. Zdelo se vam bo, da ste na trenutke utrujeni, prav tako boste potrebovali čas zase, da se malce poglobite vase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V večernih urah si privoščite popolno sprostitev, vendar ne dovolite luni v raku, da vas popelje v preteklost. Napolnite vaše telo z energijo, drugače bo dan prav zaspan in popolnoma neučinkovit.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste razmišljali predvsem globoko, znali boste uporabiti tudi notranje občutke, ki jih bo še dodatno obarval vpliv lune v raku V večernem času se boste lahko popolnoma sprostili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dan bo namenjen sklepanju novih načrtov in prebujanju vaše vizije. Včeraj vam nečesa enostavno ni bilo dovolj, zato lahko pričakujete danes proti večeru ponovitev zgodbe.