Dnevni horoskop za sredo 28. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 28. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 28. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 28. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ni razlogov za kakršno koli nervozo, saj boste tudi v težjih situacijah mirni in sproščeni.

Horoskop nasvet za današnji dan: Več napotkov boste dobili, slabše bo, ker se boste odzivali s trmo ali se še bolj zapirali vase.

horoskop
Luna v znamenjih – Lunin vpliv

Danes ob 11:57 uri preide Luna v znamenje Ovna

Dopoldan vam bo primanjkovalo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili.

Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij.

Popoldan, ko luna preide v znamenje ovna, je čas primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav. Modna energija vas bo posrkala vase, saj si boste zaželeli nekaj boljšega, dražjega. Kristali, ki vas bodo pravilno usmerili so ametist, kamena strela in karneol. Podajte se v nakupovanje, še posebej, če v svoji omari že nekaj časa pogrešate kakšen bolj drzen kos.

Prijateljstvo je drevo, ki ponuja zavetje.

Samuel Taylor Coleridge

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Karl Raimund Popper, avstrijsko-britanski filozof
  • Ludvik Mrzel, slovenski pisatelj, pesnik
  • Malcolm Lowry, angleški pisatelj
  • Frankie Yankovic, ameriški glasbenik slovenskega rodu
  • Jacqueline Lee Bouvier Kennedy Onassis, ameriška založnica

Na današnji dan, močan potres uniči kitajsko mesto Tangšan. Konča se ameriška blokada Kube. Tokio zavrne zavezniški ultimat. Avstro-Ogrska napove vojno Kraljevini Srbiji in carski Rusiji, začetek prve svetovne vojne. V Zagrebu ustanovljena Jugoslovanska akademija znanosti in umetnosti. Peru postane neodvisna država. Rodil se je Marcel Duchamp, francosko-ameriški slikar in Branko Gavella, hrvaški gledališki režiser. Umrl je Božo Vodušek, slovenski pesnik in Janko Kersnik, slovenski pisatelj.

Kakšen planetarni premik se bo zgodil danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da se danes Merkur pomakne iz znamenja raka v znamenje leva.

Katera znamenja zodiaka boste imela dnaes največ sreče na področju kariere in denarja?

V današnjem dnevu boste imeli največ sreče na področju kariere in denarja rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V jutranjih urah, ko bo luna še v ribah se boste težje zbrali. Na misel vam lahko pridejo same negativne zadeve, vendar se skušajte stabilizirati in jih na eleganten način zatreti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Popoldne, ko luna preide v znamenje ovna prihaja več energije in sproščenih misli, s katerimi si lahko obetate navihan čas, brez nepotrebnih stvari, ki bi vas motile ali obremenjevale.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Delovno ozračje bo postalo turobno in nič čudnega, če boste v službo prišli s cmokom v grlu. Situacija je nepredvidljiva, čeprav ste se že pripravili na boj, ki ga bo popoldne omilila luna v ovnu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Poslovne težave bodo povzročile nekaj stresa in slabše počutje. Tisto, s čimer ste odlašali, boste morali sredi dneva, ko luna preide v ovna reševati v neugodnih okoliščinah. Ne dovolite, da bi vas to potrlo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pri določeni zadevi niste tako uspešni kot nekoč. Priznajte si, da ste se nekje na sredi poti zmedli in morda tudi porabili preveč. V ljubezni je še bolj nejasno, vsekakor pa popazite s tistimi, ki vam niso podobni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

S svojim mnenjem se boste dopoldne, ko bo luna v ribah intenzivno vključevali v dogajanje okoli vas. Odločitev, ki jo boste sprejeli v jezi ali pod pritiskom, boste proti koncu dneva morda celo obžalovali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Radi bi uskladili vse domače in delovne obveznosti, kar je tako rekoč nemogoče, saj ne morete pričakovati pomoči. Vsi so namreč zasedeni s svojimi zadevami, vam pa se kopičita utrujenost in slaba volja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sposobni boste narediti konec zoprnim stvarem, ki so vas čustveno in psihično utrujale. Končno se proti koncu dneva odpirajo nove možnosti tudi v vašem čustvenem življenju.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne analizirajte preveč osebe nasprotnega spola, saj si na koncu vedno ustvarite svojo sliko, ki pa je v nasprotju z dejanskim stanjem. Raje začnite razmišljati o napredku in finančnih zadevah.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izogibajte se v sredini dneva, ko luna preide v ovna konfliktom, ne glede na razloge. Ne boste razmišljali o tem, kaj vas je pripeljalo do takšnega razpoloženja, ki mu bodo sledile burne reakcije.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pozitivni dogodki bodo pomemben razlog za vaše zadovoljstvo. Uspešno boste uporabili svoje poslovne potenciale, ustvarjali dobre odnose in umirjeno povečevali svoje prijetne ambicije.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zadeve poskusite rešiti na bolj preprost način. Posebno vas bo razveselilo sodelovanje, ki bo potekalo v prijetnih okoliščinah. Nekaj več bo vznemirjenja in nejasne zmede, nato se bodo zadeve odvile.

Vas zanima: ASTRO PROFIL ZNANIH: KAJA CASAR