Dnevni horoskop za sredo 28. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 28. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 28. aprila 2021

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za sredo 28. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan veterinarjev. Intelektualne besedne igre, ki predstavljajo izzive, bodo nujne, da se boste počutili izpolnjeno.

Horoskop nasvet za današnji dan: Popolnoma vas bodo pritegnila področja, ki raziskujejo osebnost, postavljali si boste številna vprašanja, kar vas vodi k temu, da senca ne bo več tako negativna.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 17.42 uri luna preide v znamenje strelca

Dopoldan se lahko pojavijo razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. Nabiranje dejanj, ki niso bila plačana se lahko vrnejo nazaj k posamezniku. Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije. Ugoden čas tudi za sprostitev s športnimi aktivnostmi, saj se boste le tako notranje umirili.

Popoldan ko luna preide v znamenje strelca, boste bolj površni in nedosledni.

Malenkosti vas ne bodo zanimale, zato se boste najboljše počutili v dobri stari trenerki. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju preko interneta presežete vaše finančne sposobnosti. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Kilogrami se bodo topili nekoliko lažje kot sicer, ker ne boste čutili potrebe po sladki in mastni hrani, pokurili pa boste več energije, saj boste ves čas v pogonu.

Udejanjimo svojo ljubezen do živali z dejanji in ne zgolj z besedami.

Jože Vidic

Danes praznuje Jessica Alba: Astro profil

Sonce v znamenju Bika ji podarja stabilnost in moč, s katero lahko premosti življenjske ovire in vztrajnost, s katero osvaja svoje cilje. Veliko ji pomeni navezanost na dom in družino. Luna v Vodnarju je tista, ki jo naredi posebno, drugačno in zelo zanimivo. Njena odštekana narava in naravna lepota sta odlična kombinacija, s katero je magnet za nasprotni spol. Merkur v znamenju Bika skrbi za njeno dovršeno komunikacijo, vsiljivost ni njena lastnost. Raje se zadržuje v ozadju in v vlogi opazovalca.

Venera v znamenju Bika ji obljublja stabilnost, ki jo zna uporabiti pri poslovnih odločitvah. Nakazano ji je stabilno finančno stanje, prepleteno z varnostjo, po kateri hrepeni. Poudarjena je tudi njena fizična moč in želja po aktivnih športnih dejavnostih.

Danes praznuje Penelope Cruz: Astro profil

S Soncem v znamenju Bika stoji realno na tleh in si postavlja v življenju cilje, ki jih lahko doseže. Sanjarjenje ni njena lastnost, saj se pri vsaki zadevi najprej prepriča, kaj ji prinaša. Njena luna v znamenju Raka ji poudarja nežnost in občutljivost v čustvenih odnosih, lahko pomeni tudi nesrečna razmerja in vztrajanje v razmerju, v katerem ni srečna. Tudi Venera, ki se nahaja v znamenju Rib je tista, ki pripomore k njeni neodločnosti ter želji po globokih odnosih in spoštovanju.

Mars v Raku jo lahko v kočljivih situacijah usmeri k drznim zaključkom, vendar kljub vsemu ne želi izstopati, kljub temu da je njen videz več kot izstopajoč. Svoje lepote se zaveda in jo zna tudi spretno izkoristiti v svoj prid. Saturn v znamenju Raka kroji njeno zasebno plat, okolica jo lahko večkrat oceni, da je malce težka in trmasta.

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Ferruccio Lamborghini, italijanski izdelovalec avtomobilov
  • Oskar Schindler, nemški industrialec
  • Sadam Husein, iraški diktator
  • Jay Leno, ameriški komik in televizijski voditelj
  • Branko Jovanović Vunjak – Brendi, slovenski pevec

Na današnji dan je bilo ustanovljeno Društvo narodov. Dennis Tito kot prvi vesoljski turist poleti proti Mednarodni vesoljski postaji. Rodil se je James Monroe, ameriški predsednik in Jožef Baša Miroslav, slovenski pesnik. Umrl je Gavrilo Princip, srbski nacionalistični atentator in Francis Bacon, britanski slikar.

Katera astro znamenja lahko danes pričakujete kakšen simpatičen kompliment?

V današnjem dnevu lahko kakšen simpatičen kompliment pričakujete rojeni v znamenju ovna, raka in tehtnice.

Kaj je v današnjem dnevu tisto, čemur bi se morali izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi se danes morali izogniti delu, ki od vas zahteva natančnost in vztrajnost.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali PLUTON V KOZOROGU ZAČENJA RETROGRADNO OBDOBJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vse stvari boste popoldne, ko luna preide v strelca gledali iz zabavnega zornega kota, zato se niti ne zavedate resnosti položaja, v katerem ste se znašli. Ko bo zadeva preveč napeta, povprašajte za nasvet.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Večjih problemov z zdravjem in počutjem, ne boste imeli, izogibajte pa se stresnih situacij in pretiranega kajenja, ker s tem preprečujete ostala obolenja, katerim ste podvrženi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V nevarnosti ste dopoldne zaradi lune v škorpijonu še posebej tisti, ki ste v daljši vezi. Za samske bo ugodna druga polovica dneva, ko boste na vse gledali z drugačnimi očmi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste lažje delovali, saj boste zaznali, da je ob vas nekdo, ki vas ima rad in vas spoštuje. Končno se boste znebili nadležnega občutka šibkosti. Vseeno pa se malce pazite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Najprej boste presenečeni, ker nečesa ne morete opraviti tako, kot ste si zastavili, toda končni izid bo vsekakor ugoden, čeprav boste konec dneva utrujeni in naveličani vsega.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Več previdnosti na finančnem področju ne bo odveč, saj vas slaba odločitev lahko stane kupček prihrankov. Popoldne vam bo nagajala luna v strelcu. V nepredvidljivih okoliščinah se boste kljub temu znašli.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V poznih popoldanskih urah, ko luna preide v strelca bo vaše ljubezensko področje zajadralo v srečne vode. Visoki cilji in motivacija bodo prinesli učinkovitost in poskrbeli za odlične rezultate.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V drugi polovici dneva z luno, ki preide v strelca prehajate v boljše obdobje. Vse se bo dobro izteklo in v sebi boste občutili iskreno harmonijo med srcem in vašim umom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prizadevajte si ohraniti dobre odnose z vsemi, ki so v vaši bližini. Vsekakor vas bo spremljala želja, da bi se dogovorili nekoliko drugače, kar pa trenutno morda ne bo izvedljivo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če imate težave, ki se vlečejo že dlje časa, jih boste dopoldne, ko bo luna še v škorpijonu sposobni rešiti, vendar s pomočjo prijateljev, ki vam bodo svetovali tako, da vam najprej ne bo najbolj všeč.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne pripisujte v današnjem dnevu pomena dejanskemu dogajanju, ampak poiščite pomen drugje. Ljubezenski koraki, namenjeni neznani osebi naj še nekoliko počakajo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu, ko luna prehaja iz škorpijona v strelca boste precej raztreseni in ne boste vedeli pri čem ste, še posebej na poslovnem področju. Tudi v ljubezni boste nezadovoljni, saj se boste znašli v dilemi.

Vas zanima: SPADATE MED NAJVEČJE UPORNIKE ZODIAKA?