Dnevni horoskop za sredo 27. januarja 2021

Horoskop za danes
Današnji horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 27. januarja 2021.

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 27. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan spomina na žrtve holokavsta. Bodite bolj izvirni in premišljeni, saj se bodo s tem tudi vaši cilji rešili veliko hitreje.

Nasvet za današnji dan: V današnjem dnevu ne morete posebno izrazito napredovati, saj vas čaka še nekaj situacij, povezanih s preteklostjo.

horoskop
horoskop

Luna je v znamenju raka

Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo želja po materinstvu ter skrb za druge.

Dan bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Otroci in nosečnice bodo bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive. Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri. Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti.

Danes praznuje Bridget Fonda: Astro profil

Sonce ima v drugi hiši Vodnarja, kar nakazuje da ji svoboda in spontanost ogromno pomenita. Navdihujejo jo sproščeni ljudje, ki so v njenem življenju nujno potrebni za njeno zadovoljstvo. Njen ascendent v Strelcu kaže na to, da je nemirne narave, uživa v svobodi in prebijanju meja, in je prijateljska, radodarna, avanturistična,intuitivna ter zelo odprta oseba.

Luna v sedmi hiši Raka ji podarja občutljivost, labilnost in nesigurnost. Težave so ji nakazane tudi v odnosih, če niso takšni, kot si jih ona želi ali zamisli. Močan vpliv ima Pluton v znamenju Device, ki jo usmerja k bolj analitičnemu razmišljanju in ji podarja notranjo moč. Sposobna se je znajti v vsaki situaciji, tudi tisti, ki od nje zahteva prilagajanje.

Danes praznuje Jožef Repoša: Astro profil

Sonce ima v znamenju Vodnarja, kar pomeni da je zabaven in prodoren moški, ki se znajde v vsaki situaciji. Predvsem ima povečan smisel za humor, njegove šale pa so večkrat tudi sarkastične narave. Najboljše se znajde v večji družbi, kjer želi imeti glavno vlogo. Je oseba, ki jo, ko stopi v prostor takoj opazimo, saj izžareva poseben šarm, s katerim zlahka osvoji nasproten spol.

Mars ima v znamenju Raka, kar nakazuje da je čustvena oseba, ki jo lahko hitro spravimo it tira, če ni vse tako, kot si zamisli. Čeprav deluje na zunaj zelo samozavestno, je globoko v sebi izredno ranljiv in občutljiv. V poslovnem svetu je poln raznih idej, vendar jih redko pripelje do konca, saj je poln raznih dvomov in svojih prepričanj. Na področju financ je vajen doslednega poslovanja in poštenosti, zato razni posli, ki zahtevajo tveganje niso primerni zanj.

Kaj pravi dnevni horoskop za sredo 27. januarja?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Edvard Kardelj, slovenski politik
  • Arne Næss, norveški filozof in ekolog
  • Nick Mason, britanski glasbenik (Pink Floyd)
  • Mihail Barišnikov, ruski plesalec
  • Marat Safin, ruski tenisač

Na današnji dan je več kot 60 držav podpisalo sporazum, s katerim so se zavzele za prepoved postavitve jedrskega orožja v vesolju. Rodil se je Isaac Roberts, britanski astronom in Édith Cresson, francoska predsednica vlade. Umrl je Jerome David Salinger, ameriški pisatelj in Nikica Kalogjera, hrvaški zdravnik in skladatelj. Prav tako je umrl francoski filmski igralec in komik Louis de Funes de Galarza, najbolj znan po vlogi policaja iz Saint Tropeza.

Katera znamenja zodiaka bodo danes najbolj obremenjena in povezana s preteklostjo?

V današnjem dnevu boste najbolj povezani s preteklimi dogodki rojeni v znamenju raka, škorpijona in rib.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 25. DO 31. JANUARJA 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Romantične zvezde so danes, ko se luna nahaja v raku na vaši strani.

Dokazali boste, da ste izredno vztrajni takrat, ko ste prepričani o svoji izbiri. Tudi večer bo poln nežnosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne bodite tako trmasti in poslušajte tudi mnenja drugih, ki vam tokrat želijo le pomagati. Tokrat ne drvite v pravo smer. Sprejeli boste nekaj napačnih potez, tudi občutljivi boste.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ohranite skrivnost zase, to bo edini način, da danes, ko je luna v raku ostanete mirni. Vsekakor pa bo izrazita tudi želja, da bi se z nekom posvetovali, toda žal ni pravih priložnosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nepričakovan dogodek bo postavil vaše načrte na glavo. Trudili se boste, da bi stvari spravili v red, vendar vas bo ujela navidezna panika, zato boste povzročili še več zmede in nejasnosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vezani se boste zvečer oddaljili od svojega partnerja, saj mu boste želeli pokazati, da je čas, da obrneta novi list. Izrazite svoje misli in glejte predvsem nase in na svoje potrebe.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Veliko energije boste danes, ko je luna v raku vložili v to, da boste upravičili izkazano zaupanje. Pomembna izkušena oseba v vaši bližini vas bo znala usmeriti k bistvu problema.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nihajoča plat vašega značaja včasih zavede okolico, da ta ne ve, kdaj ste kreativni in kdaj trmoglavi. Ne bojte se posledic, svet in sebe raje pripravite na to, da niste zmeraj tako nedolžni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V družinskem okolju bo nekdo na vaši strani, vendar tega ne boste takoj dojeli. Zavračali boste pomoč, saj se boste želeli sami s pomočjo lune v raku prepričati v svoj prav.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ugotovili boste, da vas nekdo od domačih pozna veliko bolje, kot ste upali. Zato se lahko dogovorita hitreje ob ugodnejših okoliščinah in odnosih. Popoldne boste posebno zadovoljni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne prepirajte se za vsako ceno, če se svet ne vrti tako, kot ste si zamislili. Čeprav vam bo težko, se nekomu na ljubo potrudite spremeniti nekatere svoje navade, tudi vi se boste počutili boljše.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na področju dejavnosti boste bolj odprti za nove izkušnje, v zasebnem življenju pa boste kljub luni v raku polni samovšečnosti. Nekoga boste zmotili s takšnim vedenjem, zato bodite previdni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Če se boste danes usmerili v kakšno pomembno delo, si vzemite dovolj časa, tudi za malenkosti. Najrazličnejše okoliščine lahko zaradi lune v raku povzročijo nekaj slabe volje.

Preberite tudi: VODNARKA, ŽENSKA KI JE PRAVI UNIKAT