Dnevni horoskop za sredo 24. junija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sreda 24. junija 2020.

Horoskop dnevni – Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, da bo današnji dan prinesel navdih, presenetil vaše srce in izpolnil pričakovanja.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Nekaj previdnosti ne bo odveč, še posebej v domačem okolju, kjer se nekaj zapleta. Osvobodite se skrbi, ki vas obremenjujejo v ozadju.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju leva

Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Energija je v teh dneh obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči in premagamo ovire. Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na odobravanje.

Danes praznuje Nina Ivanič: Astro profil

S Saturnom v znamenju Dvojčkov je zelo prilagodljiva in fleksibilna v vseh situacijah. Umirjena in sočutna Nina Ivanič. Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Raka. Njene značilnosti so občutljivost, prilagodljivost, negotovost, intuitivnost in nežnost. Veliko ji pomenijo dom in družina.

Njena luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju Raka. Od tukaj izvira njena občutljivost in hitra užaljenost, ki jo večkrat v življenju vodi v osamo. S trikotnikom med Luno in Jupitrom je zelo poštena, iskrena in sočutna. Njena čustva in miselnost so dobro uravnoteženi.

Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Vodnarja, zato ceni neodvisnost, motiviranost in drugačnost. Če se počuti utesnjeno, se bo hitro uprla, zato okrog sebe potrebuje razumevajoče okolje, ki ji daje dovolj prostora in svobode za neodvisno delo, razvoj in napredek.

Njen Jupiter se je ob rojstvu nahajal v znamenju Škorpijona, kar nakazuje, da je samozavestna, vendar pa tudi agresivna in vročekrvna oseba. Ima konstruktivne sposobnosti in ima zdrav ter praktičen smisel. Je odločna in optimistična. Njena težava je, da prekomerno rada uživa hrano, je včasih neskrbna in ne pazi dovolj nase.

Običajno ji gre vse kot po maslu tedaj, ko v neko dejavnost, delo ali podvig vloži vso svojo energijo, dela strastno, predano in srčno. Ima moč dušne rane drugih zdraviti z dotikom, prijazno besedo ali dejanjem. Slediti bi morala svojemu srcu, le tako bo v življenju našla srečo. Vse najboljše!

Največja sreča je red v mislih in mir v srcu.

Leon Štukelj

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Boris Kalin, slovenski kipar
Slavko Pengov, slovenski slikar
Janez Lapajne, slovenski filmski režiser
Sandi Čebular, slovenski košarkar
Lionel Messi, argentinski nogometaš

Na današnji dan slovenska skupščina določi sedanjo slovensko zastavo in grb. Umrla je Duša Počkaj, slovenska gledališka in filmska igralka.  V Londonu ustanovljena prva prostozidarska loža. Rodil se je veslač Denis Žvegelj, ki je z Iztokom Čopom priveslal prvo medaljo na olimpijskih igrah za Slovenijo.

Preberite tudi: tedenski horoskop.

Dnevni horoskop za sredo 24. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekaj nepričakovanih novosti bo danes, ko bo luna v levu razburkalo vaše misli. Pripravite se na zoprna pogajanja. Zaupajte, da se bo vseeno vse skupaj dobro končalo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ko se bodo razburkana čustva polegla, boste popoldne zaznali določeno situacijo v novi luči. Vsekakor bolj realno, pa tudi brez težav se boste lahko odločili, s kom naprej.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Spoprimite se danes, ko luna v levu prinaša ugodne vibracije z napako, ki ste jo očitno zopet ponovili. Nič ne bo pojasnjeno, dokler se boste držali v ozadju, zato čim prej z resnico na dan.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V današnjem dnevu vam lahko marsikaj zaradi neprevidnosti uide v napačno smer. Če začutite, da niste dovolj uspešni, lahko postanete bolj občutljivi in nekoliko nejevoljni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Precej dobro slutite, kaj je tisto, kar bi morali spremeniti. Kljub temu ne pretiravajte. Nekaj osnovnih potez bo dovolj, dokler se situacija ne bo poponoma umirila v pravi smeri.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 24. junija 2020

Ne jemljite danes, ko bo luna v levu vsega tako resno in usodno, saj se bo vaše počutje spremenilo in prav hitro boste ugotovili, da ste pravzaprav naredili iz muhe slona.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes, ko bo luna v levu boste navdušili neodločne ljudi, ki vam bodo pripravljeni slediti zaradi vašega prepričljivega nastopa. Postopoma pa boste pridobili plus tudi pri bolj odločnih.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikakor se ne morete zbrati in se napolniti z novo energijo lune v levu. Ne morete nadaljevati, kot da se ne bi nič zgodilo, zato se soočite s stvarmi, ki vas po tihem bremenijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne ozirajte se na to, kar vam dopovedujejo z različnih strani, raje danes, ko vas spremlja luna v levu sprejmite svojo, povsem individualno rešitev, ki prinaša dober položaj v prihodnost.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi povečane samozavesti, ki jo prinaša luna v levu, ne najdete pravih besed in pristopa, posebno z nekom, ki vam očitno ni preveč podoben, saj je veliko bolj raztresen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes vas bodo ujeli skrajno nepripravljene. Zato dobro premislite, kako in ali sploh naprej. Vsaj v ljubezni bo nekaj več optimizma, ker boste z luno v levu bolj pogumni in direktni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Srečanje z osebo iz preteklosti bo zaradi simpatičnega vpliva lune v levu manj napeto, kot ste pričakovali. Čim prej uredite vse povezano z morebitnim pomembnim sestankom.