Dnevni horoskop za sredo 21. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 21. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 21. aprila 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 21. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Občutek strasti, globine, želje po povezanosti in pripadnosti bo močan, zato stojte nekomu ob strani, če le imate to možnost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Bodite bolj previdni pri izbiri besed, ter diplomatski, saj bo v zraku nekaj občutljivosti.

horoskop
Luna je v znamenju leva

Luna je v znamenju leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv. Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati. So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost.

Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za športne dejavnosti in razne prošnje.

Danes praznuje Andie MacDowell: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Bika, in sicer v 10. Hiši, kar nakazuje da je med najbolj trmastimi ljudmi v vsem zodiaku. Naučiti se mora sprejeti, da morda nima vedno prav. Njen temperament je umirjen in počasen, a hitro lahko eksplodira kot vulkan, sploh če se ji nekdo zameri. Veliko ji pomenita družina in dom, na katerega je zelo navezana tudi v kasnejših letih.

Njena luna se je nahajala v znamenju Bika v 10. Hiši, kar nakazuje da obožuje udobno življenje, zato potrebuje v življenju določeno materialno zagotovitev. Je zelo vztrajna, ambiciozna, zanesljiva, praktična, odločna oseba z dobrim smislom za humor. Potrebuje veliko časa, da se prilagodi novim idejam in skoraj nikoli ne spremeni svojega mnenja, ko se enkrat za nekaj odloči.

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Anthony Quinn, ameriški filmski igralec
  • Elizabeta II., britanska kraljica
  • Iggy Pop, ameriški glasbenik
  • Mojca Senegačnik, slovenska akademska slikarka
  • Severina, hrvaška pevka

Na današnji dan je bilo ustanovljeno Društvo slovenskih pisateljev. V Ljubljani je bil postavljen Bernekerjev spomenik Primožu Trubarju. Rodil se je Max Weber, nemški ekonomist, sociolog in Thomas Wright, angleški starinoslovec, pisatelj. Umrl je Janez Vipotnik, slovenski politik, pisatelj in Prince, glasbenik.

Močan duh presega pravila.

Prince
Katera astrološka znamenja bodo v današnjem dnevu hrepenela po tem, da bi bila opažena?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes najbolj hrepeneli po tem, da bi bili opaženi dvojčki, levi in škorpijoni.

Katera znamenja bosta danes prevzeli oblastnost in sebičnost?

Oblastnosti in sebičnosti se boste v današnjem dnevu najtežje izognili rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ker je luna v levu boste nestrpni, če se stvari ne bodo zgodile tako kot si želite. V poznem popoldnevu boste pripravljeni poprijeli za delo. Morda vam bo ponagajalo počutje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prihajajo ljubezenski zapleti, morda prav takrat, ko se boste končno odločili za nekaj o čemer že dolgo tuhtate. Na področju dela vas motijo tisti, ki le veliko govorijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z lahkoto boste danes, ko je luna v levu uskladili čas v službi in z družino, a le če se boste za to resnično zavzeli. Sami pri sebi boste danes spodbudili samozavest.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z luno v levu boste prenehali sanjati in začeli uresničevati svoje načrte in želje. Ob vsem tem pa ne pozabite na družinske člane. Tudi oni potrebujejo spodbudo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sprememba bo danes tako nagla, da se bodo vsemu skupaj čudili tudi drugi. Vendar pa boste za to imeli velik razlog. To, da vas ne razumejo vas bo še bolj razburilo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pozitivna naravnanost vam lahko danes ko je luna v levu še kako pomaga. Zlahka se boste odločili za nekaj, kar bo naletelo na pozitiven odziv. Potrebujete potrdila, da trud ni zaman.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Tako glede prijateljstva kot v ljubezni bi se morali dogovoriti tako, da se bo nekaj končno premaknilo z mrtve točke. Predlagajte soočenje, saj lahko samo veliko pridobite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

S pomočjo lune v levu boste glede določene zadeve videli pravo sliko. Tudi vaše osebne spremembe bodo pokazale, da ste se prebudili iz zasanjanosti. Lep dan je pred vami.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poslovno dogajanje vam bo koristilo, saj boste na stvari lahko pogledali z razdalje in ugotovili, da se preveč obremenjujete z malenkostmi. Luna v levu vam dodaja pogum.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Samski kozorogi vstopate v obdobje nenadnih in nenavadnih sprememb v vsakdanjiku. Pozitivno klepetanje bo prišlo šele za nekaterimi manj prijetnimi izzivi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z luno v levu do danes dovolj energije in navdušenja tudi nad nekom, ki vas vedno bolj zanima, čeprav se še nista dogovorila. Prijetno vam bo, spomnili se boste lepih stvari.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ves čas boste zaradi prodorne energije lune v levu v gibanju. Nobena od aktivnosti pa vas ne bo prepričala, da bi se ji popolnoma predali. Morda boste prezahtevni.

Vas zanima: MAŠA JE V RAZMERJU S SOSEDOM, ČEPRAV STA OBA POROČENA