Dnevni horoskop za sredo 20. maja 2020

Dnevni horoskop za sredo 20. maja 2020
Dnevni horoskop za sredo 20. maja 2020

Dnevni horoskop za današnji dan 20. maja 2020

Dnevni horoskop za sredo 20. maja 2020, svetovni dan čebel. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarni vpliv za astrološka znamenja. Horoskop smernica: Nesposobnost ozemljitve in obvladovanja vsakdanjega življenja ali prevelika pozornost, namenjena materialnim zadevam, bodo danes znamenja, da niste v ravnotežju.

Dnevni horoskop sreda
Dnevni horoskop sreda

20. maja ob 4.10 preide luna v znamenje bika

Luna v znamenju bika

Danes prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo.

Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil. Danes je priporočljivo popiti čim več čiste vode in se morda celo odreči kavi, ki povzroča dehidracijo. Vse, kar boste danes vnašali v telo za krepitev in gradnjo, naj bi imelo dvojni učinek. To je čas, v katerem je hrana bolj hranljiva in zdravila učinkovitejša, zato si privoščite kakšen poseben gurmanski podvig. Prijali vam bodo zelišči čaji, še posebej okus mete, melise, žajblja in dobre misli.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim. Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju.

Sonce preide v aktivna dvojčka

Sonce je v razigranih dvojčkih.

Danes ob 13.49 Sonce preide iz užitkarskega bika v znamenje simpatičnih dvojčkov in vas vodi k spontanim, nepremišljenim odločitvam, ki pa morda ne bodo uresničile vaših ciljev. Sonce, ki se bo nahajalo v znamenju dvojčkov, bo prebudilo speče misli in vas usmerilo v akcijo.

Dogajanje boste potrebovali povsod, dolgčasu in rutinskim opravilom se boste na daleč izognili. Energije vas bodo spodbujale k učenju in spoznavanju novih pristopov tudi na poslovnem področju. V službi boste inovativni in vaše zamisli bodo sprejete in pohvaljene.

Kar so pri čebelah piki, to so pri ljudeh jeziki.

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Sigrid Undset, norveška pisateljica
Cherilyn Sarkisian LaPier – Cher, ameriška pevka
Boris Akunin, ruski pisatelj, prevajalec in japonolog
Marko Tratar, slovenski šahist
Iker Casillas, španski nogometaš

Na današnji dan je umrl pomorščak Krištof Kolumb. Rodil se je britanski glasbenik Joe Cocker. Levi Strauss in Jacob Davis prejela patent za modri džins.

Dnevni horoskop za današnji dan, sreda 20. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Počakajte glede stanovanjskega ali pravnega vprašanja, ne glede na naraščajočo nepotrpežljivost. Prav tako pazite v službi, kjer bo še nekaj nerazumevanja. Pazite, kako se boste odzivali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pri delu vam bo šlo kljub ugodni luni v vašem znamenju vse narobe. Toda priznanje, da ste za poslovni brodolom krivi sami, vam bo povrnilo vero v svetlejši in bolj produktiven jutrišnji dan.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dan bo postregel z novimi spoznanji, zaradi katerih boste sprejemali zanimive odločitve. Harmonično boste razpoloženi, tako v ljubezni kot v poslu, sreča se vam bo nasmihala vsakem koraku.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaši načrti se spreminjajo v zadnjem trenutku, zato postajate precej nemirni. Deležni boste dogajanja z ljudmi, ki bodo zahtevali vedno več. Pazite še zlasti s tistimi, s katerimi najtežje najdete skupni jezik.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pazite glede stroškov, posebno glede izobraževanja in tudi, če premišljujete o novi poslovni pobudi. Morda ste nekoliko neprevidni, zato vas trenutno nekdo ne razume na pravi način.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 20. maja 2020

Morda boste danes kljub luni v biku na finančnem področju ravnali nepreudarno. Žrtvovali boste svojo denarno varnost in ustregli svojemu pohlepu po materialnih dobrinah.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prekršili boste svoj varčevalni načrt. Sicer se boste počutili zadovoljno, kot že dolgo ne, vendar vas bo malce mučila tudi slaba vest. Večerne ure vam prinašajo manjša soočenja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čas, ki ga boste vložili v pospravljanje in urejanje, se vam bo obrestoval, da boste kasneje hitrejši in bolj učinkoviti. Večer z ugodnim vplivom lune v znamenju bika bo romantično obarvan.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V sebi boste zelo napeti, navzven pa boste izžarevali samozavest in odločnost. Le ljudje, ki so vam res blizu, bodo opazili, da nekaj ni povsem dobro. Z ugodnimi vibracijami si boste polepšali večer.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

K delu boste pristopali resno in zavzeto, vendar si boste znali vzeti čas za sodelavce in jih spodbujati, ko bo malce morala padla. Pripravite se na sodelovanje, ki bo čisto po vašem okusu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ponudila se vam bo priložnost za dodaten posel. Čeprav boste imeli sprva pomisleke, ker se s to tematiko še niste ukvarjali, boste hitro ugotovili, da vam ni tako tuja. Zagrabite zadevo, saj vam prinaša uspeh.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nesporazumi v delovnem krogu vas lahko danes kljub luni v biku vržejo iz tira. Poskusite obdržati svojo samostojnost, to je predpogoj za uspeh. Našli boste zasilno rešitev, ki bo ugodna.