Dnevni horoskop za sredo 12. januarja 2022

horoskop.si
Dnevni horoskop za sredo 12. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 12. januarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 12. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Če pričakujete pozitivne spremembe, morate za to narediti tudi kaj sami. Samo od sebe se ne bo nič premaknilo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Še sami ne veste, kaj bi storili. Za zdaj ni druge poti, kot da počasi poiščete možnost za kompromis.

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo.

Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Sedaj je pravi čas za počitek, branje, delo na sebi, nego telesa in obisk dobre gostilne.

V življenju je največji užitek početi tisto, kar drugi pravijo da ne zmoreš.

Walter Bagehot

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • John Griffith Chaney – Jack London, ameriški pisatelj
  • José Arcadio Limón, ameriški plesalec, koreograf
  • Bara Remec, slikarka in ilustratorka
  • Pixie Lott, britanska pevka in igralka
  • Zayn Malik, član skupine One direction

Na današnji dan je Dejan Košir postal svetovni prvak v paralelnem veleslalomu v deskanju na snegu. Rodil se je Narendranath Dutta – Swami Vivekananda, indijski filozof in ameriška filmska igralka Kirstie Alley. Umrla je Agatha Christie, angleška pisateljica in Fran Ksaver Meško, slovenski duhovnik, pisatelj.

Katere zadeve vas bodo danes najbolj pritegnile?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo najbolj pritegnilo vse, kar je povezano z domom.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj trmasta?

Najbolj trmasti boste danes rojeni v znamenju bika, leva in vodnarja.

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 11.1.-17.1.22

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne ozirajte se več za seboj. Tako doma kot v odnosih je pravi trenutek, da pokažete moč. Morda tudi željo, da bi nekaj naredili popolnoma drugače. Reši vas lahko iznajdljivost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Srce vas vodi k prijetnim vibracijam, ki jih bo luna v vašem znamenju še dodatno prebudila. Ni še prepozno za drugačen korak, po katerem bo vse spet prijetno, zato nikar ne odlašajte.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čas bo zahteval od vas, da iščete možnosti za zaslužek ali kako drugače urejate zadeve, ki so za vas pomembne in vas po tihem skrbijo. V ljubezni bo nekaj nesoglasij.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V pomoč v določeni situaciji vam bo dober nasvet, ki mu skrbno prisluhnite. Zapomnite si, počasi se daleč pride, zato nikar ne razmišljajte o številnih bližnjicah, ki se z njimi spogledujete.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub neprespanosti in razdražljivosti se bodo preobrati začeli odvijati eden za drugim. Seveda boste našli pravi navdih, da stopite v ospredje in zopet prebudite svoje pogumne misli.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Poslovne poti plujejo v pravo smer, obetajo vam več miru in harmonije. Ne smete zaspati in se potem prebuditi, ter pritoževati, ko bo za kakšen pomemben korak že prepozno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pri določenih pogovorih kljub luni v biku ne boste dovolj zbrani in motivirani. K sreči gre za zadevo, ki jo lahko še ponovite ali celo popravite. Le ne poudarjajte preveč, da zmorete vse.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Med številnimi opravki lahko poiščete čas za krajši premor. Na področju ljubezni se ne morete odločiti, čeprav bo partner ali prijatelj pozoren in veliko bolj razumevajoč kot običajno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ponovno boste med najbolj prepričljivimi, tudi glede stvari, ki so težje dosegljive. Sodelujte in ne odlašajte glede nekega pogovora, ki se bo izkazal za zelo pomembnega.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kljub vsemu, kar se bo dogajalo, se boste z energijo lune v biku držali načela vztrajnosti. Pogovorite se in zaprosite tam, kjer opažate da ne zmorete sami za pomoč.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaznali boste, da prejemate podporo številnih, ki vam zaupajo in vam sledijo z dobrimi energijami, spremlja vas tudi sočutje. V ljubezni se boste po dolgem času morda celo izkazali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na vsak način si želite postati močnejši in odločnejši, zlasti glede ljubezenskih odnosov, kjer velikokrat prehitro popuščate. Vendar nič ne gre na silo, zato delujte korak za korakom.

Vas zanima: RAZMERJE: KONFLIKT RAZLIČNIH INTERESOV