Dnevni horoskop za soboto 6. junija 2020

Dnevni horoskop za soboto 6. junija
Dnevni horoskop za soboto 6. junija

Dnevni horoskop za soboto 6. junija 2020.

Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, naj bo današnji dan še lepši. Horoskop ljubezen, horoskop denar, horoskop kariera, horoskop zdravje. Horoskop smernica za vsa znamenja: Deležni boste veliko novih priložnosti, vendar bo potrebno vse skupaj preveriti, saj lahko naletite na ovire, ki bodo bolj skritega značaja.

Dnevni horoskop sobota
Dnevni horoskop sobota

Ob 21.44 preide luna v znamenje kozoroga

Luna je v znamenju kozoroga

Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti.

Zmanjšala se bo vaša želja po sladkem in mastnem in prekomerna teža se bo topila skoraj sama od sebe, zato bodo diete uspešne. Lahko pa ob nepravilni prehrani začutite prebavne težave ali nervozen želodec. Kuharske mojstrovine vam zaradi premalo kreativnosti ne bodo šle najboljše od rok, zato ne bodite presenečeni, če vam kosilo ali pecivo ne bo najbolj uspelo.

Modne smernice vas ne bodo preveč navduševale, oblekli boste nekaj nevtralnega in nevpadljivega. Danes je zaradi zemeljskih energij lune priporočljiv obisk savne, da iz telesa odplaknete vse strupe in odpadne snovi. To bo tudi krepilo vaš tudi imunski sistem. Svojemu telesu privoščite intenzivno nego.

Boleča resnica je boljša kot koristna laž.

Thomas Mann

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Aleksander Sergejevič Puškin, ruski pesnik, pisatelj, dramatik
Tenzin Gyatso, tibetanski dalajlama
Louis Andriessen, nizozemski skladatelj
Björn Borg, švedski tenisač
Steve Vai, ameriški kitarist

Na današnji dan je umrl švicarski psihiater in psihoanalitik Carl Gustav Jung. Rodil se je slovenski letalski pionir Edvard Rusjan in belgijski kralj Albert II.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali mesečni horoskop. Preverite vaš ljubezenski horoskop za mesec junij.

Dnevni horoskop za današnji dan, soboto 6. junij 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes je vendar vikend, zato nikar preveč ne razmišljajte o poslovnih in finančnih zadevah. Pojdite na sveži zrak in si pošteno razgibajte svoje telo. Luna v strelcu vam bo v pomoč.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V trenutku, ko boste želeli biti direktni, se vprašajte, če bo sogovornik to prenesel brez posledic, da si ne boste nabrali nepotrebnih zamer. Zvečer prihaja z luno v kozorogu čustvena ohladitev.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne morete se sprostiti, nekaj vas žene, da si zastavljate vedno več, da se nenehno premikate. Partner vas bo morda presenetil s kočljivim, vendar dolgoročno pomembnim vprašanjem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaše misli bodo v današnjem dnevu, ko se bo luna nahajala v strelcu malce begale. Vaše razpoloženje bo nihalo iz trenutka v trenutek. Na trenutke boste pa tudi nasmejani.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pokazali boste, da imate jeklene živce, predvsem v najkočljivejših trenutkih. Pomembno bo le, da nihče ne povzdiguje glasu, saj se vas bo dotikala bolj umirjena energija.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 6. junija 2020

Nenavadno resni boste v pričakovanju novic. A vse se bo z vplivom lune v strelcu razpletlo dobro, čeprav z zamudo. Vseeno potrebujete nekaj časa, da si priznate pomoto.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zavedati se boste začeli, da vam v resnici čisto nič ne manjka, zato boste v dan z vplivom lune v strelcu zakorakali zelo pogumno. Naklonjene vam bodo tudi ljubezenske vibracije.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vse se bo danes odvijalo hitreje, kot ste predvidevali. Odklonite sporno sodelovanje ali druženje. Tokrat vas bodo poskusili prepričati ravno v trenutku, ko boste najbolj čustveno ranljivi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pri dogovorih se držite tistega, kar lahko spoštujeta oba brez pomislekov. Imate izredno dober spomin, uporabite ga v smeri, da se spomnite nečesa, kar bi lahko bilo zelo pomembno za vas.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko se boste ukvarjali z družino, ki vam ogromno pomeni. Ves dan si boste želeli nečesa prijetnega, popestritve zvečer, ko se luna zavihti v vaše znamenje boste to tudi dobili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vaše obnašanje bo nekoliko podobno vetru, ampak nič se ne boste obremenjevali s tem, kako vas dojema okolica. Danes se boste lažje sprostili, saj boste navihani in razigrani.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Še malce v določeni situaciji potrpite in nikar ne bodite tako neučakani, saj bi vas lahko nekdo brez potrebe čisto narobe razumel. Premikajte se z manjšimi vendar vztrajnimi koraki.